Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Da! Soțul meu este gay si avem și doi copii împreună

Da! Soțul meu este gay si avem și doi copii împreună

Andrada Popa

Ne-am cunoscut la biserică. L-am observat pe Matthew în prima mea duminică din acea congregație. Ieșea în evidență nu numai datorită înălțimii lui ci și datorită părului lui creț, zâmbetului infecțios și exuberanței lui. 

După mai multe săptămâni în care l-am evitat, pentru că arăta ca un bărbat care s-ar fi jucat cu mine, a venit el și mi-a vorbit. Mă așteptam, oftând, să avem o discuție banală. Dar m-am trezit prinsă într-o conversație interesantă despre cărți, și am aflat că avem multe lucruri în comun. A obținut numărul meu. 

Prima noastră întâlnire a fost un eșec total. 

Din cauza a niște circumstanțe bizare, m-am trezit că sunt la întâlnire și cu o prietenă de-a lui, care era complet îndrăgostită de el și care a monopolizat discuția cu subiecte pe care doar ei doi le cunoșteau, despre prietenii lor. La film a stat între noi și a vorbit numai cu el. Am înțeles mesajul de a mă retrage, așa că asta am și făcut. Însă circumstanțele ne-au adus iar împreună la o întâlnire magică, în Grădinile Japoneze, numai noi doi, unde am vorbit întruna și am ajuns într-un final acasă la mine pe canapea. Vorbind, l-am simțit că vrea să îmi spună ceva important. Într-un final mi-a spus că este gay. Puțin îmi păsa de asta. Era un om minunat care voia să petreacă timp cu mine și cu care mă simțeam excelent. De ce mi-ar păsa de orientarea lui sexuală? 

Ne-am tot întâlnit în următoarele luni și totul a devenit din ce în ce mai intens. Nu mă mai conectasem atât de minunat, de perfect cu nimeni niciodată. Însă s-a rupt totul la un moment dat. El a început să se întâlnească cu un bărbat, eu cu un fost coleg de facultate. Îl iubeam pe Matthew ca un prieten minunat, un om bun și îmi doream să aibă o viață fericită, chiar dacă asta însemna să fie într-o relație homosexuale, deloc neaprobată de religia noastră. Ne-am revăzut când a venit să mă ajute să mă mut într-un nou apartament. Momentul în care ne-am revăzut a fost cu scântei reciproce. Eram nervoasă pe lucrurile care trebuiau mutate. Voiam doar să petrec timp cu el.  Chiar și iubitul meu de atunci mi-a spus că părem făcuți unul pentru celălalt. Și el a văzut scânteile. 

Matthew m-a sunat să ne revedem. Am pregătit împreună o cină dezastruoasă la mine, iar când el a sunat-o pe mama lui să îi dea indicații pentru un sos, ea fiind pe speaker, neștiind că sunt cu el, l-a întrebat dacă m-am despărțit de iubitul meu. Atunci am știut că poate chiar suntem făcuți să fim împreună. Am mai avut câteva întâlniri și toate ne confirmau ceea ce știam deja: dragostea noastră unul pentru celălalt era palpabilă, tangibilă. Am știut.

Matthew ne-a cumpărat niște bilete super ieftine pentru Suedia, ca o surpriză, să mergem în decembrie. Și atunci am decis să ne căsătorim și aceea să fie luna noastră de miere.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Embley-Nielsons (@gayprofessordad)

Din cauza religiei noastre (suntem mormoni) aveam limite cu privire la intimitatea înainte de căsătorie. Matthew mi-a spus că nu știe dacă îi va plăcea să facă sex cu o femeie. Dar știam amândoi că suntem atrași unul de celălalt din atât de multe alte motive, că, chiar dacă sexul nu va fi extraordinar, multe alte lucruri vor fi. Erau 4 ani care ne încurajau pe această traiectorie. Asta nu înseamnă că nu au existat lacrimi și dubii că nu ne vom oferi unul altuia ceea ce avem nevoie, că nu ne-am îndiot de decizia noastră. Și nici nu înseamnă că recomandăm căsătorii de acest gen. Avem momente uneori când mă îndoiesc că el este fericit și că poate și eu și el am fi mai fericiți în relații potrivite orientării noastre sexuale. Apoi vedem probleme prietenilor noștri, care sunt mai complicate și mai intense decât ale noastre și ne liniștim. Problemele noastre nu au deloc legătură cu orientarea noastră sexuală. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Embley-Nielsons (@gayprofessordad)

Matthew îmi spune mereu că nu se plictisește niciodată de mine dintre toți oamenii pe care îi cunoaște. O astfel de compatibilitate este extrem de rară. Am vorbit de multe ori despre a divulga orientarea sexuală a lui Matthew. Ca să îl susțin am creat un cont de Instagram unde să ne spunem pivestea și i l-am arătat ca o surpriză de ziua lui. I-a plăcut la nebunie. Așa că am decis să facem relația noastră cât mai publică. Să vorbim despre sexualitate este o parte critică a vieții noastre. Suntem monogami și fericiți unul cu celălalt. Cu timpul Matthew s-a identificat ca fiind gay, bisexual și pansexual. Eu sunt heterosexuală, dar am înțeles că sexualitatea nu este neapărat binară. Nu este ceva delimitat și strict. Este nevoie de transparență și deschidere pe acest subiect. După anunțul nostru aproape toți apropiații noștri au răspuns pozitiv. Vu mesaje de încurajare, chiar mulțumire pentru transparența noastră. 

Suntem fericiți că mesajul nostru ajută pe alții să primească validarea și iubirea care le lipsește. O parte s-au simțit lezați de relația noastră și au trimis mesaje neplăcute despre cum îi afectează sexualitatea lui Matthew. Acestora le voi spuen că sunt doar doi oameni în mariajul nostru: eu și Matthew. Și nu știu cum sexualitatea lui i-ar putea afecta pe ei.

Acum locuim în Michigan cu cele două fiice ale noastre, Guinevere (1 an) și Amandine (2 ani). Matthew a aplicat la un post de profesor și urmează să ne mutăm în câteva luni. eu am grijă de fetele noastre și mă gândesc la cursul carierei mele. Vom continua să împărtășim momente din viața și dragostea noastră: ne apropie și mai mult când suntem autentici. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Embley-Nielsons (@gayprofessordad)

Text tradus și adaptat după ”Yes, My Husband Is Gay — But That Hasn't Stopped the 'Sparks' Between Us” scris de Brynn Embley. O puteți urmări pe contul de Instagram și pe blog

Citește și:

Articolul urmator
Soțul meu și copiii lui mi-au facut un cadou handmade de Sfântul Valentin. Eu aș fi preferat să îmi cumpere bijuterii
Soțul meu și copiii lui mi-au facut un cadou handmade de Sfântul Valentin. Eu aș fi preferat să îmi cumpere bijuterii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (13)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe