Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

I-am spus soțului meu că poate să se culce cu alte femei

I-am spus soțului meu că poate să se culce cu alte femei

Delia Mureșan - Contributor

Bănuiesc că v-ați dat seama, dacă ați citit primul meu articol, că nu sunt tocmai o persoană normală. Cel puțin nu după standardele societații noastre. Am crescut 4 băieți, deci este normal să o mai iau razna. Totuși, razna pentru mine este cât se poate de normal în mintea mea. Asta i-am spus soțului meu când i-am spus ieri dimineață că poate să se culce cu alte femei și  mi-a răspuns ”ai luat-o razna!”. Eu cred că nu și am sa vă spun și de ce!

Cum spuneam, am crescut și cresc în continuare 4 băieți, 2 dintre ei au peste 20 de ani. Am trecut împreună prin perioada adolescenței și acum îi văd în perioada cea mai frumoasă, dar cea mai aiurită a tinereții. Acum totul la ei se învârte în jurul sexului ... tot. Confundă nevoia de sex cu a fi îndrăgostit. Au nevoie de sex dimineața, la prânz și seara. Și dacă nu își satisfac această nevoie, fie cu propria ”singurătate”, să îi spunem așa, fie cu o iubită, devin nervoși, arțăgoși, depresivi ... așa cum suntem, noi, femeile, când ne este foame de la dietele continue.

Am tras cu urechea și am aflat adevărul

A început totul pe la 17-18 ani la băieții mei. Și să știți că nu este chestiune de educație și de creștere, este chestiune de natură, bărbații așa sunt programați poate chiar de milioane de ani. Natura le dă niște instincte puternice care au legătură cu supraviețuirea speciei. Nu au legătură cu tine, cu mine, cu femeia de care și-au legat viața. Pe noi ne iubesc, însă, noi, uneori, nu le satisfacem complet nevoia asta incontrolabilă de sex. Să fim serioși, nu cred că există femeie pe lumea asta, care a depășit vârsta de 35 de ani, care are copii, un job, rate la bancă și mâncare și curățenie de făcut, care să vrea, din proprie inițiativă, să facă sex cu soțul ei în fiecare zi. Pentru că ei așa vor! Chiar dacă nu o spun. Pentru ei e simplu ... bang!bang! și gata. Pentru mine, de exemplu, la vârsta asta, nu mai accept doar un bang!bang! ca la 25 de ani. Acum vreau și eu satisfacție, vreau orgasm, vreau preludiu, vreau să stăm de vorbă, să îmi găsesc liniștea în actul sexual, așa cum și el și-o găsește. Numai că într-un mod diferit. De-asta noi nu prea înșelăm: noi vrem de la actul sexual liniște, siguranță, iubire. Ei vor doar satisfacția, explozia de simțuri și refularea de final. Așa cum iei un Nurofen când te doare capul. 

sot si sotie in vacanta

Probabil vă întrebați de unde sunt atât de sigură de asta. Ei bine, am surprins o conversație a soțului meu cu băiatul cel mare, Paul, care acum are 23 de ani. Pe atunci avea 19 ani și încă stătea cu noi. Se despărțise de iubita lui din liceu, cu care era de 2 ani. Trecuseră vreo două luni și era tot timpul nervos, iritat. Nu ne mai înțelegeam cu el. Băieții mei au o relație foarte faină cu tatăl lor, mai ales cei doi mai mari. Practic, au crescut împreună, tată și fii. Așa că își spun tot.

Era noaptea târziu și se tot auzeau bocănitori și pahare, căni trântite prin bucătărie. M-am ridicat nervoasă din pat și când am ajuns la capătul scărilor îl aud pe soțul meu întrebându-l pe Paul - ”Tot n-ai făcut sex?”. Așa că m-am oprit, pentru că întrebarea m-a șocat puțin. Paul a răspuns răstit că NU, cu un hohot forțat de râs. Eu eram convinsă că nervii lui Paul erau din cauza despărțirii de cea căreia îi spunea mereu ”iubirea vieții lui”. Se pare că nu. Apoi și-a întrebat tatăl: ”Se termină vreodată?”. Și răspunsul a venit rapid și scurt: ”NU!

Deci nu se termină niciodată, nevoia aceasta de sex a bărbaților. Dacă nu este impotent sau nu are vreo boală, un bărbat are nevoie de sex în fiecare zi. O femeie, în schimb, poate să trăiască senină și fericită fără sex multe luni, ani, o viață! Depinde de ea. La bărbați nu depinde de ei, depinde de programarea genetică, de gena aceasta a omului din peșteră care trebuie să se asigure că specia lui supraviețuiește. Așa că, sătulă de a mă simți vinovată că nu pot să îi ofer sex în fiecare zi soțului meu, pentru că de asta are el nevoie, sătulă să adorm gândindu-mă că iar îl las nesatisfăcut, am decis să îi spun 

”Să știi că poți să te culci cu alte femei. Eu nu mă supăr”

Așa cum precizam mai sus, mi-a spus că am luat-o razna. I-am povestit, apoi, de unde mi-a venit ideea. A bombănit în barbă nervos - am auzit tot ceva de razna și nebună - și a plecat la serviciu. Evident că nu îmi doresc să se culce cu alte femei și evident că dacă o va face îmi voi da seama imediat și mă voi supăra. Însă îmi va trece, pentru că sunt rațională și înțeleg, dacă este o aventură de refulare. Așa zic eu ... că voi înțelege. Până atunci vă las cu o secvență din serialul meu preferat, Friends, care explică destul de bine ce am scris eu mai sus. După ce Joey află că tatăl lui are o amantă, și îi spune mamei sale. Iar mama sa îl ceartă că i-a spus - ”Acum cu amantă, tatăl tău e fericit. E drăguț, are un hobby! Într-o lume ideală, am fi tineri și tatăl tău ar fi Sting. Acum în fiecare zi e drăguț cu mine că se simte vinovat.

 
Articolul urmator
Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă
Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (226)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe