Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Iubitul meu nu a vrut copilul, eu l-am născut, apoi ne-am împăcat, dar sunt gravidă cu alt bărbat. Ce să fac?

Roxana Tănase - Contributor

Când eram însărcinată în luna a treia am aflat ca iubitul meu nu vrea de fapt copilul că e prea tânăr ca sa fie tată (22). Eu aveam 19 ani când am rămas însărcinată și am împlinit 20 înainte să nasc.

Noi foloseam mereu prezervative, dar s-a întâmplat o singură dată să nu folosim și am și rămas însărcinată, bebe avea 6 săptămâni când medicul mi-a confirmat sarcina. Iubitul meu a spus că e de acord să păstrăm copilul și să mă mut la el și asta am și făcut.

Însă când am ajuns la 14 săptămâni de sarcină am aflat că de fapt nu vrea acest copil că nu se simte pregătit și mi-a propus renunț la sarcină pentru că, mătușa lui, medic obstetrician fiind, îmi va face avort la 14 săptămâni. Am fost foarte rănită când am auzit așa ceva și am pus capăt relației cu el, m-am mutat înapoi acasă și nu am vrut sa mai știu nimic de el.

Pe 10 decembrie 2021 a venit pe lume minunea mea. 

O fetiță frumoasa de 3150g căreia i-am pus nume de floare (Narcisa Margareta) deoarece iubesc florile. A doua zi după naștere el m-a sunat și a spus că vrea să o vadă, să o cunoască și că îi pare rău pentru tot ce mi-a făcut dar că s-a speriat la gândul că va fi tata. Nu m-a căutat deloc de când am plecat de la el, iar când am născut a aflat imediat, nu știu exact de unde. Eu și fetița am locuit acasă la mine la părinții mei, nu mă hotăram dacă să îl primesc să o vadă sau nu. El tot insista mereu și mă ruga să îl iert. Până l-a urmă l-am lăsat să o vadă și ne-am împăcat, apoi m-am mutat iar cu fetița la el acasă.

La o lună jumătate după ce am născut am început o aventură cu un tip și am continuat-o chiar și după ce m-am împăcat cu tatăl fetiței. Ieri (10.03.2022) am făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, mâine am programare la ginecolog să îmi confirme sarcina, cum să îi spun eu acum că sunt gravidă tatălui fetitei? El a folosit mereu prezervative își va da seama că nu sunt gravidă cu el. Ar fi mai bine să fac avort fără să știe el? Cel cu care am aventură știe că m-am împăcat cu fostul dar îi place postura de amant, cu siguranță nu ar vrea copilul și nici eu nu vreau să renunț la tatăl fetiței pentru el.

Citește și:

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (8)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2022 Qbebe