Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Mamele nasc, berzele NU! Sunt mamă de trei copii minunați la care NU am acces, deși îmi sunt încredințați printr-o hotărâre judecătorească

Mamele nasc, berzele NU! Sunt mamă de trei copii minunați la care NU am acces, deși îmi sunt încredințați printr-o hotărâre judecătorească

Vasilica Mihăilă

Sunt o mamă care s-a căsătorit din dragoste cu un bărbat frumos, cel puțin asa-l găseam eu atunci. De la începutul relației el a trasat granițe, mi-a controlat viața, mi-a tăiat legăturile cu familia și cu prietenii. Nu mă deranjau lucrurile alea, pe atunci le interpretam ca pe-o dovadă de iubire, nu citisem nimic despre psihopați și manipulatori...

Am început relația în 2005, în 2007 ne-am căsătorit IAR IN 2009 DEJA AVEA prima amantă! Atunci, soacra mea i-a spus să mă lase că sunt defectă și nu fac copii. Am ales să trec peste acea infidelitate iar în 2011 a apărut Tudor, după un șir de tratamente; în 2015 s-a născut Eva iar în 2015 s-a născut și Sabinuț.

Soacra făcea spume când a aflat că îl fac și pe al treilea spunând că ea nu vrea să-l vadă pe fii-su cu "șiurda de copchii". În 2016 am aflat că a apărut o nouă "dragoste" în viața soțului meu, dar a durat 4 ani până când am luat decizia de a divorța.

În 2021 am aflat că timp de jumătate de an mi-a administrat un medicament antipsihotic numit Rispolept, fără știrea și consimțământul meu, pe ascuns zi de zi în cafea. În acea săptămână de februarie 2021, i-a tăiat lui Tudor pantalonii cu cuțitul în timp ce copilul era îmbrăcat cu ei, acestea s-au petrecut în prezența Evei. A fost momentul când el a conștientizat că a gafat-o rău și a început să alieneze copiii, spunându-le că eu vreau să-l aresteze poliția.

Jumătate de an NU m-a primit în casă nici cu poliția, apoi a fost evacuat de instanță iar copiii mi-au fost încredințați. Nici până azi NU am reușit să pun în aplicare hotărârea judecătorească și, între timp, copiii și-au schimbat total comportamentul față de mine; au devenit deosebit de agresivi, fug, se ascund și mă reneagă.

Am descoperit că autoritățile competente sunt de fapt incompetente, sunt corupte și NU urmăresc interesul superior al copilului. Am 8 certificate medico-legale, sunt lovită de soț, de soacră și de copilul de 11 ani.

femeie cu brat bandajat

Copiilor le sunt încălcate drepturile și mamelor le sunt încălcate drepturile.

Sunt absolut convinsă că sunt multe mame în situația mea, dacă revista dumneavoastră conține articole cum să devii mamă, cum să duci o sarcină până la termen, cum să naști, să alăptezi, cum să introduci alimentele, ce spuneți de un articol în care să vorbim de violența în familie, abuzul fizic, psihic, emoțional asupra noastră, a MAMELOR și a copiilor noștri?

EU sunt o mamă care NU își poate strânge copiii în brațe din data de 11 Mai 2021, oameni buni suntem în 2023 și se petrec abuzurile astea sub ochii noștri reci și goi!!! Degeaba sunt asociații pentru mame, instituții care să apere drepturile copiilor, linii pentru copii 119, help..., în fapt sunt mii de angajați care sug statul de bani grei și NU fac nimic pentru copiii și mamele abuzate.

Vă mulțumesc. Sunt dezamăgită de experți psihologi, de asistenții sociali, de specialiștii vieții...de ministere , de preoți, de profesori... TRIST dar ADEVĂRAT!

Citește și: Scrisoare către femeia din mine, abuzată de către mama din mine

Articolul urmator
Sunt mama unui copil nevăzător și îmi doresc să ajungă un adult independent. Dar independența, când vine vorba de a fi nevăzător în România, pare astăzi doar o utopie
Sunt mama unui copil nevăzător și îmi doresc să ajungă un adult independent. Dar independența, când vine vorba de a fi nevăzător în România, pare astăzi doar o utopie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (246)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe