Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

Bianca Geica - Redactor Senior

După trei ani de căsnicie, o femeie a descoperit că soțul ei o înșela cu sora ei pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori. Și mai șocant este că absolut toți membri familiei știau acest lucru, mai puțin soția înșelată, care a aflat ce s-a întâmplat între bărbat și propria ei sora întâmplător. A luat decizia de a-și părăsi soțul, așa că a plecat de acasă la prietenă ei cea mai bună. Între timp, femeia a decis să îl ierte pe bărbatul care i-a fost infidel, așa că s-a întors acasă. La scurt timp, însă, ea a aflat că acesta a încercat să o seducă si pe prietena care a găzduit-o.

„Soțul meu m-a înșelat cu sora mea și a și lăsat-o însărcinată de două ori. Prima oară a avortat, dar pentru a două întrerupere de sarcină nu a mai avut bani, așa că a apelat la ajutorul unei rude. Așa că toată familia aflase ce s-a întâmplat, dar eu habar nu aveam. Sora mea a locuit cu mine, în casa mea, familia mea știa, inclusiv socrii mei știau și nimeni nu a avut curaj să îmi spună că soțul meu m-a înșelat cu propria mea soră.

femeie blonda care sta in fata unei ferestre si plange

Mergeam la reuniuni de familie și oamenii se uitau la mine cu milă, iar eu nu știam de ce!

Așa că vă puteți imagina că atunci când am aflat că s-au întâmplat toate acestea, ne-am certat foarte tare și m-am mutat la prietena mea cea mai bună, ca să-mi pun ordine în gânduri. Dar în cele din urmă m-am întors acasă, la soțul meu. În timp am aflat că în lipsa mea, soțul meu a încercat să o seducă pe prietena care mă găzduia, persoana pe umărul căreia am plâns săptămâni întregi. Am aflat asta la scurt timp după ce m-am întors acasă, când am primit screenshot-uri cu discuțiile lor intime.

În ciuda acestor lucruri, nu mi-am părăsit soțul...

Sunt încă cu el și știu că o să mă înșele din nou, dar sunt căsătoriți de ani de zile. Am investit în această căsnicie, care este a doua pentru mine. Nu îmi pot permite să îl părăsesc pentru că, pentru mine, nu există pedeapsă mai mare pe acest Pământ decât singuratatea...”.

Articol tradus și adaptat după un material publicat pe site-ul classic105.com.

Citește și:

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Toată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt
Toată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe