Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun?

Dacă îți dorești ca evenimentele festive pe care le vei avea în preajma Crăciunului să fie cu adevărat magice, închiriază cu încredere un Moș Crăciun. Prezența sa va fi un cadou minunat atât pentru cei mici, cât și cei pentru cei mari și va aduce un plus de bucurie în cea mai frumoasă perioadă a anului.

Motive pentru care să închiriezi un Moș Crăciun

Asigurarea unei atmosfere de poveste la diverse evenimente
Fie că este vorba despre copii, fie că este vorba despre adulți, primirea lui Moș Crăciun într-un cadru festiv este oricând o bucurie imensă. Datorită prezenței sale, te vei simți din nou copil, iar fericirea din ochii micuților, în momente-cheie precum întâmpinarea lui Moș Crăciun, statul în poala sa la povești sau mirarea când văd că Moșul le-a adus exact ce și-au dorit, va reprezenta și ea o amintire unică.
Astfel, indiferent dacă ai nevoie de un Moș Crăciun pentru serbarea de la școală sau de la grădiniță a copilului, pentru o petrecere a unei firme la care vor participa și copiii angajaților sau chiar pentru acasă, pentru o petrecere în familie, apelează cu încredere și la închirierea prin intermediul „Ursulla”. În decursul anilor, specialiștii de aici au asigurat prezența unui Moș Crăciun la sute, dacă nu chiar mii de petreceri, zile de naștere, în grădinițe, școli și multe altele (din București și zona Ilfov). Nu numai că vei avea parte de o echipă ce dorește să transforme sărbătoarea Crăciunului într-o experiență autentică pentru toată lumea, dar vei avea în permanență  zâmbetul pe buze alături de Moș Crăciun de închiriat .

Crearea unor amintiri memorabile
Dacă vei avea la dispoziție un Moș Crăciun special pentru o anumită ocazie, vei vedea că va fi mult mai la îndemână să beneficiezi de mai multe poze cu acesta. Mai ales pentru cei mici vor putea fi create niște amintiri unice, la care să se gândească cu drag inclusiv când vor deveni adulți.
Indiferent de evenimentul pentru care-l vei închiria pe Moș Crăciun, acesta va fi cu siguranță în centrul atenției și toți cei prezenți nu vor rata clipele în care să se fotografieze, în cele mai deosebite ipostaze, alături de acesta.

Entuziasmul de a-l primi pe Moș Crăciun poate stimula comportamente pozitive
Cei mici se vor strădui mai mult să fie ascultători dacă vor afla că la serbare, la petrecere etc. va veni la ei chiar Moș Crăciun. În special dacă acesta va putea veni în avans, surpriza va fi cu atât mai mare, iar aceștia vor dori cel mai mult să fie mai buni pentru ca Moșul să le aducă darurile visate.
Ideea de a închiria un Moș Crăciun pentru o petrecere la care participă doar adulți este și ea binevenită, întrucât îi va determina pe aceștia să devină mai uniți, retrăind clipele minunate din copilărie.

La ce preț poate fi închiriat un Moș Crăciun

Pentru a avea parte de un Moș Crăciun așa cum îți dorești și de o echipă unică și gata oricând să-ți aducă ție și celor dragi bucurie, ia în calcul faptul că detaliile fac diferența. Din acest punct de vedere, fii inspirată și alege un raport excelent calitate-preț pentru a închiria un Moș Crăciun  minunat. Vei avea posibilitatea să optezi pentru pachetul cel mai adecvat nevoilor tale . Astfel, te poți orienta către:

Moș Crăciun Standard (1 oră, 150 lei)
Acesta le va împărți celor mici minunatele cadouri ce au fost atent alese de către parinti și va asculta fiecare poezioară pregătită înainte de a dărui cadoul.

Fetita ce sta in poala lui Mos Craciun

Moș Crăciun Deluxe (1 oră 350 lei)
Poți fi în fața unui Moș Crăciun desprins din basme, îmbracat într-un costum original, de catifea, cu căciuliță, perucă, barbă (naturală), jachetă, curea, pantaloni, ochelari, sac de cadouri și jambiere negre cu blăniță, sprijinit intr-un baston.
Moș Crăciun Deluxe le dăruiește celor mici cadourile ce au fost atent alese de catre părinți si va fi încântat să asculte fiecare poezioară ce îi este dedicată.

Moș Crăciun cu tron (1 oră 450 lei)
Tronul lui Moș Crăciun este un accesoriu ce face ca petrecerea de Crăciun să capete o nota mult mai autentică, permițându-le tuturor să se lase vrăjiți și să intre în atmosfera minunată a sărbătorii. Indiferent de locația petrecerii, datorită lui Moș Crăciun cu tron vei putea să beneficiezi de poze de neuitat!

Baietel ce primeste cadourile de la Mos Craciun

Spiridușul lui Moș Crăciun (1 oră 120 de lei)
Spiridușul poate să contribuie și el la crearea atmosferei de sărbătoare, așa că merită să îl închiriezi și pe el alături de orice pachet ales (pachetul include jocuri interactive, modelare de baloane, pictură pe față și mașină de baloane dublă).
Poți să profiți inclusiv pentru oferta specială: Moș Crăciun Standard plus Spiridușul lui Moș Crăciun, totul la prețul de 250 de lei.

Mos Craciun alaturi de spiridusul sau

 

Logo Inchiriere Mos Craciun

 

De Crăciun, cadouri pentru minte de la Editura DPH: top cele mai iubite cărți și jocuri pentru copii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  O mamă a înlocuit numele soțului ei din telefon cu Moș Crăciun și acum are cei mai cuminți copii
  O mamă a înlocuit numele soțului ei din telefon cu Moș Crăciun și acum are cei mai cuminți copii

  Să fii părinte nu este deloc lucru ușor, iar părinții care excelează în educația copiilor sunt, de fapt, cei care au cel mai ridicat simț al umorului și o imaginație fără...

  Un băiețel orb, cu autism, a avut parte de experiența vieții lui când l-a întâlnit pe Moș Crăciun
  Un băiețel orb, cu autism, a avut parte de experiența vieții lui când l-a întâlnit pe Moș Crăciun

  În vreme ce mulți copii își doresc jucării și hăinuțe de Crăciun, există în lume și micuți care ar dori ca Moș Crăciun să le aducă sănătate.

  Moș Crăciun nu va fi oprit de carantină! Mesajul emoționant transmis de OMS copiilor din întreaga lume
  Moș Crăciun nu va fi oprit de carantină! Mesajul emoționant transmis de OMS copiilor din întreaga lume

  Nimic nu îl poate împiedica pe Moș Crăciun să aducă cele mai frumoase daruri copiilor, anul acesta. Nici măcar pandemia de coronavirus! O spun cei de la Organizația...

  Mami, de ce Moș Crăciun i-a adus lui Alex un iPhone și mie doar o jucărie?
  Mami, de ce Moș Crăciun i-a adus lui Alex un iPhone și mie doar o jucărie?

  Anya știe că Moș Crăciun nu există. De anul trecut. Pentru că am decis eu să îi spun adevărul, când cadourile primite de unii dintre colegii ei de la Moșu' erau mai...

  Scrisoarea sfâșietoare către Moș Crăciun a unui băiețel abuzat
  Scrisoarea sfâșietoare către Moș Crăciun a unui băiețel abuzat

  Este greu de imaginat ce ai face dacă micuțul tău ar fi lovit, rănit sau abuzat de cineva. Ai sfâșia pe acel cineva ca o leoaică, nu-i așa? Din păcate, nu toți părinții...

  „Moş Crăciun poartă mască şi poate merge oriunde în lume cu un certificat de călătorie” - mesajul liniștitor pentru copii transmis de premier
  „Moş Crăciun poartă mască şi poate merge oriunde în lume cu un certificat de călătorie” - mesajul liniștitor pentru copii transmis de premier

  Nimeni și nimic nu poate fura magia sărbătorilor de iarnă. Nici Grinch și nici pandemia de coronavirus, care îi face pe mulți copii să se întrebe dacă anul acesta mai...

  Cât costă prima zi de școală?
  Cât costă prima zi de școală?

  Pentru începutul anului școlar micuții noștri vor avea nevoie de spor, motivație și rechizite! Sporul și motivația ar putea fi cel mai greu de obținut, dar cu siguranță sunt...

  © 2021 Qbebe