Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

9 Jocuri românești pentru seri distractive în familie

Cu toții prețuim timpul, mai ales atunci când îl petrecem acasă, alături de familie. Sigur, nu reușești să faci asta atât de des pe cât ți-ai dori, dat fiind faptul ca ești un părinte al societății moderne, ce face slalom între familie și job, însă atunci când petreci timp cu cei mici, ai vrea să fie unul de calitate. Te întrebi cum poți petrece timp de calitate alături de copii? Cu ajutorul jocurilor interactive. Te sfătuim să nu încerci orice joc, ci să te orientezi spre unul românesc de la D-Toys, din magazinul online jucarie.ro. Cu siguranță îți vei lua prin surprindere piticii!

Fără îndoială îți aduci aminte de jocurile copilăriei cum ar fi Țomapant sau Fazan, ce făceau deliciul serilor în familie. Sigur, jocurile interactive ale momentului sunt departe de banala foaie și creion, acestea având, mai nou, tot felul de cartonașe și figurine ajutătoare. Însă spiritul este același. Pentru a face o mică întoarcere în timp și pentru a reuși să te distrezi alături de ai tăi copii, dar să și învățați împreună noțiuni noi, îți oferim 9 jocuri românești numai bune pentru activitățile de familie. Acestea sunt disponibile în magazinul online jucarie.ro și îți spunem un mic secret, sunt pline de surprize!

Navigatori celebri

 Joc Navigatori Celebri A venit timpul pentru o călătorie în jurul lumii, pe urmele celor 12 exploratori celebri. Jocul interactiv conține o tablă de joc cu harta lumii, un tabel pentru urmărirea pozițiilor, 12 planșe de joc cu exploratori și trasee, 48 cărți de joc cu întrebări, 16 cărți de joc comoară, 12 pioni nave, 2 suporturi pioni și 4 pioni. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți roza vânturilor, să răspundeți corect la întrebările de tip quiz și să urmați traseele. Jocul de la D-Toys Este potrivit pentru copiii de peste 10 ani, fiind nevoie de ceva cunoștințe de cultură generală pentru a fi navigatorul învingător.

Bătălie navală

 Joc Bătălie Navală Pune bazele strategiei, urmărește nava adversarului, așteaptă momentul oportun și atacă. Acesta este jocul de strategie în limba română Bătălie Navală. Este numai bun pentru o activitate părinte-copil, fiind ocazia perfectă pentru a face relația mai puternică, în pauzele dintre strategii. Poate fi jucat de juniorii mai mari de 10 ani, ce deja știu să dea frâu imaginației și planurilor de cucerire.

Animale din continente

 Joc Animale din Continente Nimic nu este mai plăcut decât învățarea prin joacă și distracție, iar jocul Animale din continente este exact ceea ce căutai. Grafica atent gândită și desenele fără greșeală vă vor conduce în expediții prin toate continentele de pe Pământ, în descoperirea animalelor specifice zonei. Sigur că în Australia locuiesc cangurii și în Asia bivolii, însă cum rămâne cu restul speciilor de animale? Urmează să le descoperiți habitatele împreună și puteți fi siguri că vă veți distra pe cinste. Jocul este destinat copiilor începând cu vârsta de 7 ani, aflați în plin proces de dezvoltare a culturii generale și a memoriei.

Jocul proverbelor

 Jocul Proverbelor Ulciorul nu merge de multe ori la...școală? Să fie oare acesta răspunsul? Asta urmează să descoperiți alături de Jocul Proverbelor în limba română. Sunt 60 de proverbe ce abia așteaptă să fie descoperite, ajutându-ți astfel copilul să-și îmbogățească memoria, capacitatea de concentrare, precum și vocabularul. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți imaginea potrivită pentru fiecare proverb și enigma este rezolvată. Se poate juca în 2, până la 6 jucători și este numai bun pentru juniorii ce deja au împlinit 8 ani.

Cât face?

 Joc Cât Face? Care este oare rezultatul pentru 7x9? Dar pentru 4x8? Acestea sunt întrebările pe care și le pun zilnic copiii de 8 ani, ce deja au intrat pe tărâmul înmulțirilor și al împărțirilor. Pentru ca informația să fie mai bine înțeleasă și de două ori mai bine reținută, ai nevoie de jocul interactiv în limba română Cât face?. Este special gândit pentru a face această etapă de învățare mai simplă și mai amuzantă. Mai mult, este un joc utilizat în anumite școli ca activitate extracurriculară, ceea ce înseamnă că este sigur de jucat și acasă, în familie.

Zoo - alfabet

 Joc Românesc - Zoo Alfabet Literele ies din colțul de umbră cu ajutorul jocului interactiv Zoo - alfabet. Este perfect pentru copiii ce abia fac cunoștință cu alfabetul și chiar vor reuși să învețe primele cuvinte cu ajutorul planșelor dinamice. Poate fi jucat de toată familia, fiind un exercițiu bun de atenție, coordonare ochi-mână și desigur, îmbogățirea vocabularului.

Șapte dintr-o lovitură

 Joc Șapte dintr-o Lovitură Oh, să recunoaștem, nimănui nu-i plac  muștele, chiar și cele desenate. Dacă croitorașul cel viteaz din jocul interactiv Șapte dintr-o lovitură a pornit la "vânătoare" de muște, trebuie să-i sari în ajutor. Jocul se poate juca chiar și în 6 și pune la lucru concentrarea, atenția, dar și norocul. De ce? Pentru că trebuie să "lovești" cât mai multe muște dintr-o singură lovitură, cu ajutorul unei mini catapulte. Mult noroc.

Roata olarului

 Joc Creativ - Roata Olarului cu Spumini Pregătește lutul, umezește mâinile și spune start creației. Ajută-ți micuțul să creeze propriile vase din lut cu ajutorul jocului Roata Olarului. Este un bun prilej pentru a petrecere timp de calitate împreună, având ca rezultat un obiect lucrat cu atenție și cu multă dragoste. După ce vasul este gata, nu vă mai rămâne decât să-l pictați și gata, poate fi un cadou perfect pentru bunici.

Geamparale

 Joc Geamparale Geamparalele este un stil de dans originar din zona Dobrogei, dar este și un joc interactiv de la D-Toys, disponibil în magazinul online jucarie.ro. Scopul jocului este să construiți un turn din scaune în mijlocul ringului de dans de pe table de joc, fără ca acesta să se dărâme. Este perfect pentru micuți începând cu vârsta de 6 ani, ce deja au prins gustul competiției și al îndemânării.

 

http://www.dtoys.ro/

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  10 jocuri distractive și educative pentru copii pentru acasă, cât școlile sunt închise
  10 jocuri distractive și educative pentru copii pentru acasă, cât școlile sunt închise

  Întrucât în momentul de față se insistă tot mai mult asupra ideii de a rămâne acasă, cea mai la îndemână soluție de a face rost de ceea ce ne...

  Rowenta Ultimate Protect, aliatul tău pentru seri răcoroase și liniștite de vară
  Rowenta Ultimate Protect, aliatul tău pentru seri răcoroase și liniștite de vară

  Ți-ai pregătit băutura preferată, te așezi comod în fața televizorului și aștepți să înceapă ultimele meciuri din grupe. Pe fundal se aude un zgomot ușor, îl...

  3 experiențe plăcute și distractive pe care să le încerci împreună cu copilul tău
  3 experiențe plăcute și distractive pe care să le încerci împreună cu copilul tău

  Timpul petrecut cu părinții este extrem de important pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a oricărui copil. Fie că e vorba de joacă, excursii în aer liber sau vizite la...

  Activități distractive de Paște pe care le poți face împreună cu cel mic
  Activități distractive de Paște pe care le poți face împreună cu cel mic

  A mai rămas puțin timp până la Paște, când vei putea petrece câteva zile de relaxare alături de copilul tău. Iată câteva moduri în care puteți petrece...

  CERSANIT a finalizat proiectul de renovare a bailor din scolile publice romanesti
  CERSANIT a finalizat proiectul de renovare a bailor din scolile publice romanesti

  „Cersanit trece baia pe curat. La scoala, ca acasa!”

  Cersanit va renova băile din școlile publice românești
  Cersanit va renova băile din școlile publice românești

  Nota 10 la purtare pentru compania privată care a inițiat proiectul de renovare al băilor din școlile publice românești. Facem totul pentru copiii noștri atât timp...

  Jocuri si spectacolul de teatru musical al trupei PAM PAM “La scoala este ca-n povesti”.
  Jocuri si spectacolul de teatru musical al trupei PAM PAM “La scoala este ca-n povesti”.

  TRUPA PAM PAM & HAPPY KIDS vă invită cu drag Duminică 14 Aprilie, orele 10.30-12.30, la Școala Gimnazială de Arte Nr. 5, la un eveniment special creat pentru FAMILIE unde cei mici...

  © 2019 Qbebe