Aniversare de neuitat! 9 cadouri care aduc fericirea în viața oricărui copil

Aniversare de neuitat! 9 cadouri care aduc fericirea în viața oricărui copil

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că este vorba despre ziua de naștere a unui copil, fie că este vorba despre ziua numelui, tot ce îți dorești este să aibă parte de momente de neuitat, din care își va construi amintiri dragi. De aceea, depui toate eforturile pentru a organiza totul până la cel mai mic detaliu. Din acest demers face parte și alegerea celui mai potrivit cadou, care să-l fascineze încă din prima clipă. Nu va conta că ești mamă de fetiță sau de băiețel, alegerea cadoului perfect se poate transforma într-o adevărată aventură. Pe de o parte, vrei să fie de calitate, adecvat vârstei sale, să-i reflecte cât mai mult pasiunile/gusturile și, pe de altă parte, ar fi de preferat să constituie un instrument de învățare. Ca să-ți fie cât mai la îndemână să atingi acest obiectiv, parcurge cu atenție și articolul de mai jos, în care vei descoperi câteva idei de cadouri, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Oricare dintre ele poate să-i aducă bucurie copilului tău, ajutându-l să-i aibă în preajmă pe eroii preferați sau să se bucure de una dintre activitățile îndrăgite. De asemenea, jucăriile prezentate sunt numai bune pentru a-i stimula pe cei mici să deprindă abilități ce le vor fi mereu deosebit de utile.

Cadouri nimerite, ce vor fi de către fetițe îndrăgite

Păpuși Barbie

Păpușile de acest tip fac parte dintre cele mai iubite jucării din toate timpurile, în întreaga lume. Fetițele le adoră pur și simplu, având în vedere că sunt disponibile în numeroase variante și pot face parte din cele mai diverse activități ludice.

Seturile formate dintr-o păpușă Barbie și diverse alte jucării sunt ideale pentru a se crea adevărate jocuri de rol, ce îți vor stimula fetița să-și îmbogățească vocabularul, să-și dezvolte imaginația și să învețe lucruri noi din viața de zi cu zi.

Spre exemplu, Setul de joacă Păpușă Barbie și grădinița de căței va deveni rapid un cadou îndrăgit de cele care iubesc animalele. Cățelușii simpatici de care va trebui să aibă grijă păpușa sunt mereu puși pe șotii, dar aceasta va ști cum să-i abordeze pentru a-i învăța lucruri noi. Setul acesta conține, pe lângă păpușă și căței, câteva accesorii ce vor fi de mare ajutor pentru a încinge o joacă pe cinste.

Set de joaca Papusa Barbie si gradinita de catei

Pentru micuțele „prințese”, ce visează adesea la tărâmuri de basm, cu castele, magie și multă culoare, setul Castelul și păpușa Barbie Dreamtopia va fi un dar mai mult decât inspirat. Castelul de jucărie impresionează la exterior prin culori și detalii (turnuri, ferestre, decorațiuni), iar în interior va dovedi că este exact ceea ce îi trebuie unei prințese adevărate: acolo se vor regăsi un tron (ce se poate transforma în pat), o măsuță de machiaj, un colț pentru servirea ceaiului, locuri de depozitare (acolo Barbie va putea să aibă loc pentru umerașe, unde își va ține ținutele și accesoriile). Setul va fi completat și prin prezența unui cățeluș cu coroană, a unui tobogan pentru cățel, a accesoriilor (diademă, colier, perie, parfum, un set de ceai).

Set de joaca Barbie si Castel Dreamtopia

Fanele Barbie pot avea ocazia să admire cele mai noi și mai frumoase modele ale păpușilor preferate în magazinul online bebepufos.ro.

Păpuși LOL

Reprezintă unele dintre cele mai dorite jucării din ultimii ani, fetițele fiind oricând dornice să-și completeze colecțiile cu seturile formate dintr-o cutie surpriză, în care se ascund o păpușică LOL, stickere, mesaje secrete, diferite accesorii etc.. De aceea, va fi o idee foarte bună să-i dăruiești și fetiței tale un asemenea cadou.

Cu atât mai mult cu cât seturile LOL vor cuprinde accesorii legate de una dintre pasiunile fetelor, surpriza va fi mai plăcută. Spre exemplu, orientează-te spre Păpușa surpriză LOL Surprise Hairvibes. Datorită perucilor de plastic (4), a coafurilor din păr real (3), a unui pieptăn,  a accesoriului fashion, a pantofilor și a unei ținute complete, orice fetiță își va imagina că deține un coafor sau că pregătește „o vedetă” pentru un show. În cadrul acestui set se mai regăsesc o sticluță, un mesaj secret și, desigur, păpușa LOL. Aceasta, odată ce va fi introdusă în apă, își va putea schimba culoarea.

Alt motiv pentru care setul acesta va fi o mare bucurie este: bila-surpriză se poate transforma într-un stand pentru păpuși sau chiar într-o gentuță.

Set Papusa Surpriza LOL Hairvibes

Întrucât jocurile cu păpuși aduc numeroase beneficii fetițelor (de pildă, le dezvoltă vocabularul, le stimulează imaginația, le învață să fie mai responsabile, mai îndemânatice, mai empatice etc.), mizează fără probleme și pe pachetele surpriză cu păpușă și accesorii LOL Surprise Supreme BFFs. Datorită lor, nu numai că vei asista la bucuria fără margini a copilului, ce va descoperi surpriza din mingiuță, dar vei surprinde și momentul în care va constata că păpușica LOL își poate schimba culoarea în apă.

Pachet surpriza auriu cu papusa si accesorii LOL Surprise Supreme BFFs

Bucurați-vă de simpaticele păpuși LOL admirând și modelele disponibile în cadrul bebepufos.ro!

Păpuși Enchantimals

Păpușile acestea au apărut după succesul avut prin lansarea păpușilor „Monster High”. „Enchantimals” sunt adorabile, au o legătură specială cu prietenii lor, felurite animăluțe, împărtășind cu acestea nu numai prietenii deosebite, ci și anumite caracteristici.

Motivează-ți fetița să descopere valoarea prieteniilor trainice, a empatiei, dăruindu-i un cadou așa cum este și Setul de joacă păpușă Pristina Polar Bear și ursuleții polari Glacier, Diver și Paddle Enchantimals. Păpușica este irezistibilă, iar cei trei ursuleți îi sunt alături în aventuri pe care micuța ta le poate imagina oricum dorește. Surpriza va fi mai mare odată cu descoperirea accesoriului-surpriză din acest set de joacă.

Set de joaca Papusa Pristina Polar si cei trei ursuleti polari

Setul de joacă Cafeneaua din Junglă-cu păpușa Peeki Parrot introduce într-o lume plină de culoare și de distracție.  Datorită cafenelei cu 2 nivele și 4 spații de joacă, „clienții” pot veni după bunul plac, iar petrecerile și veselia fără margini vor anima orice joc de rol care ne-ar trece prin minte.

Set de joaca Enchantimals Cafeneaua din Jungla

Ai o fetiță pur și simplu îndrăgostită de universul Enchantimals? Nu mai sta pe gânduri și las-o să-și aleagă și alte seturi de joacă speciale de la bebepufos.ro.

Un caiet de schițe cu șabloane și diverse accesorii

Fetițele ce sunt îndrăgostite de fashion vor fi foarte încântate dacă vor avea la îndemână un caiet cu schițe ce le va determina să fie și mai fascinate de munca unui designer vestimentar. Datorită lui, vor deveni mai creative, vor dobândi o motricitate fină și o capacitate de concentrare mai bune, abilități deosebit de utile nu numai pentru un viitor designer.

În Caietul de schițe cu șabloane și accesorii Pretty Kitty Make it Real se află nu doar un șablon (pentru desenarea articolelor vestimentare sau accesoriilor), ci și 90 de abțibilduri, 30 de pagini cu desene (ce pot fi colorate), 14 pagini cu informații legate de tehnici de desen (cum ar fi umbre, proporții etc.). Un alt detaliu ce transformă acest caiet într-un cadou minunat este: hainele și accesoriile vor putea fi personalizate cu lăbuțe și modele de pisicuțe.

Caiet de schite cu sabloane si accesorii Pretty Kitty Make it real

Un set de creație cu mărgele

Seturile de creație cu mărgele sunt modalitatea perfectă pentru ca fetițele, prin joc, să devină mai îndemânatice, să aibă o imaginație tot mai bogată și să fie mai perseverente pentru a-și atinge scopul propus.

Setul creativ Aquabeds-accesorii strălucitoare atrage nu doar prin culori, ci și prin faptul că are lănțișoare și șabloane, ce pot fi utilizate de mânuțele pricepute pentru a crea inclusiv brelocuri sau coliere unice. Cele 400 de mărgele pot fi combinate în cele mai diverse moduri, iar șabloanele și spray-ul cu apă (necesar pentru fixarea mărgelelor) sunt baza pentru obținerea modelelor dorite.

Set creativ cu margele colorate Aquabeads

Mai multe variante de seturi de creație, pentru toate gusturile, sunt disponibile în magazinul online bebepufos.ro.

Cadouri inspirate, de orice băiețel adorate!

Mașinuțe Disney Cars

Micii pasionați de mașini pot avea parte de un cadou ce îi va bucura pe dată. Fie că este vorba despre mașinuțe „Cars” individuale, fie că este vorba despre seturi de joacă în care sunt incluse, oricare dintre ele vor intra în topul preferințelor.

De exemplu, Mașinuța RC Turbo Racer Fabulosul Fulger McQueen cu telecomandă Disney Cars 3 își va „încinge” roțile cât e ziua de lungă pentru cele mai spectaculoase competiții. Pentru că este dotată cu telecomandă, mașina va putea să efectueze diverse mișcări (înainte, înapoi, stânga față, stânga spate, dreapta față, dreapta spate).

Masinuta RC Turbo Racer Fulger Mcqueen cu telecomanda

Pentru ca mașinuțele „Cars” să-și demonstreze pe deplin forța, oferă-i băiețelului tău Setul de joacă Cascadoriile lui Red Disney Pixar Cars. Acesta cuprinde nu doar Mașina Red (cu funcție de stropire), ci și pe cea Fulger McQueen (care își poate schimba culoarea din roșu în albastru), alături de câteva accesorii (recipient pentru apă cu inel de foc, flăcări). Cu ajutorul setului copilul poate să-și pună imaginația la treabă întrucât se poate juca în 4 moduri:

 • Poate încerca să stingă flăcările cu ajutorul apei din furtunul mașinuței Red
 • Poate să umple rezervorul mașinuței Red cu apă caldă sau rece, iar dacă Fulger va fi stropit își va schimba culoarea cât ai clipi din ochi
 • Red îl poate propulsa pe Fulger pentru a trece prin inelul de foc sau poate să se apuce să facă slalom printre flăcările pe care Red încearcă să le stingă- Practic, se vor putea face și cascadorii deosebite!
 • Rezervorul inclus în set poate fi umplut iar cu apă pentru ca Fulger să-și poată schimba din nou culoarea

Fanii „Cars” își pot da frâu liber imaginației și pasiunii și datorită altor modele de mașinuțe disponibile în cadrul bebepufos.ro.

Trenulețe Thomas&Friends

Locomotiva Thomas și prietenii său sunt încă foarte iubite de cei mici. Simpaticele locomotive sunt la mare căutare, iar seturile de joacă în care sunt incluse sunt și mai apreciate. Mai multe variante, din care va fi imposibil să nu alegeți ceva, veți găsi oricând veți dori în magazinul online bebepufos.ro.

 Gordon locomotiva cu vagon Thomas Friends Push Along lucrează cu drag pe insula Sodor, dar se și distrează ori de câte ori are ocazia alături de prietenii săi. Poate fi folosit atât pentru jocurile individuale, cât și pentru a fi inclus și în seturile și circuitele „Thomas and Friends Adventures”, sistemul său de legătură permițând conectarea, în orice sens, cu locomotive sau vagoane din seria „Track Master”. Indiferent de opțiunea pe care o va face, băiețelul tău își va dezvolta imaginația, vocabularul și motricitatea fină (prin manipularea jucăriilor).

Jucarie Locomotiva Gordon Thomas and Friends

Thomas și ai săi prieteni sunt nelipsiți și din seturi de joacă foarte reușite. Setul Thomas and Friends Track Master - Circuit Thomas și macaraua Cassia cuprinde atât șine curbe, cât și drepte, astfel încât Thomas, cu remorca lui, dar și Cassia,  să se poată ocupa nestingheriți de marfă.

Set de joaca cu locomotiva Thomas si cu macaraua Cassia 

Vehicule pompierul Sam

Datorită lui Sam și a vehiculelor sale, copilul va învăța lucruri noi despre ce implică meseria de pompier, va învăța să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor (imaginându-și noi scenarii de salvare pentru pompier) și să se concentreze mai mult timp pe durata unei activități.

Setul Mașina de Pompieri Deluxe Jupiter cu 2 figurine Sam Pompierul este exact ceea ce îi trebuie unui băiețel care visează să ajungă pompier. Cei doi eroi, Sam și Elvis, sunt gata să intervină ori de câte ori s-ar impune, avându-l la dispoziție pe Jupiter, cel mai mare vehicul de incendiu folosit de Sam, dar și efecte sonore și luminoase (sirena și lumina albastră pot fi aprise prin apăsarea unui buton, iar proiectorul este numai bun pentru intervențiile de pe întuneric). În ajutorul lor vine și o platformă de salvare (ce poate fi extinsă pentru operațiunile desfășurate și la înălțime mari), dar și compartimente în care pot fi depozitate ustensilele și echipamentele pompierilor.

Set de joaca Masina de Pompieri Jupiter si figurinele Sam si Elvis

Figurine dragoni „Cum să-ți dresezi dragonul”

Filmul de animație „Cum să-ți dresezi dragonul” (lansat în anul 2010) a cucerit publicul din lumea întreagă, personajele sale devenind sursă de inspirație inclusiv pentru crearea de jucării. 

Dacă vrei să completezi colecția de dragoni a fiului tău cu un dragon care își poate schimba și culoarea, apelează la Figurina Grump „Cum să-ți dresezi dragonul”. Acest fenomen va fi posibil odată ce dragonul va veni în contact cu apa.Fă-i o bucurie copilului și lasă-l să-și imagineze cum se luptă nu numai cu dragoni, ci și cu orice alte creaturi fantastice. Condiția principală este să aibă un dragon bine dresat, care-l „ascultă” fără să clipească!

Figurina Grump care isi schimba culoarea din colectia Cum sa-ti dresezi dragonul

Adevărate lupte între dragoni și alți eroi vor fi posibile și cu ajutorul Setului de mini figurine Cum să-ți dresezi dragonul- Monstrous Nightmare și 2 figurine surpriză. Toți dragonii din set sunt gata de luptă pentru că au avut parte de cel mai bun „antrenament”.

Set minigurine dragoni in colectia Cum sa-ti dresezi dragonul

Pasionații de dragoni își vor găsi dragonii perfecți fiind la curent permanent și cu noutățile disponibile pe bebepufos.ro.

Surse foto: istockphoto.com, bebepufos.ro

Articolul urmator
O zi din viața unui copil cu autism: Ce înseamnă să crești cu acest diagnostic
O zi din viața unui copil cu autism: Ce înseamnă să crești cu acest diagnostic

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nu mai luați cadouri tâmpite copilului meu. Mai bine îmi dați mie banii!
  Nu mai luați cadouri tâmpite copilului meu. Mai bine îmi dați mie banii!

  O mamă din Marea Britanie a dezvăluit, pe contul său de TikTok, de ce le cere oamenilor să nu mai cumpere cadouri pentru copilul ei, ci să le ofere în schimb bani sau carduri...

  Casa mea este visul oricărui copil! În câteva secunde ajungi de la un etaj la altul
  Casa mea este visul oricărui copil! În câteva secunde ajungi de la un etaj la altul

  Ce faci atunci când soțul tău transformă casa în care locuiți într-un parc de distracții pentru copii? Postezi pe rețelele de socializare pentru a le da idei și...

  Afecțiunea părinților modelează fericirea copilului pentru toată viața. Iată cum
  Afecțiunea părinților modelează fericirea copilului pentru toată viața. Iată cum

  Încă din primele clipe în care îți iei copilul în brațe, îți dorești să-i dăruiești tot ce este mai bun. De aceea, te gândești inclusiv la cum ar...

  Zodiile care își vor găsi fericirea în 2022
  Zodiile care își vor găsi fericirea în 2022

  Fericirea înseamnă altceva pentru fiecare. Dacă pentru unii dintre noi se referă mai ales la relațiile armonioase din familie, din cuplu sau la posibilitatea de a petrece mult timp...

  Nu le facem petreceri aniversare copiilor, preferăm să-i ducem în călătorii. Acestea sunt amintirile care le rămân
  Nu le facem petreceri aniversare copiilor, preferăm să-i ducem în călătorii. Acestea sunt amintirile care le rămân

  În fiecare an, am organizat pentru copiii noștri petreceri tipice de aniversare, cu tone de pizza și dulciuri. Deja aceste „adunari” devenisera monotone atat pentru mine,...

  Cele 4 zodii care îl apucă pe Dumnezeu de picior anul acesta! Își găsesc, în sfârșit, fericirea
  Cele 4 zodii care îl apucă pe Dumnezeu de picior anul acesta! Își găsesc, în sfârșit, fericirea

  Fiecare dintre noi vede fericirea în alt fel și, ca să avem parte de ea, facem tot ce putem. Fie că vor învăța să se bucure mai mult de ceea ce au deja, fie că vor...

  Sunt o mamă oribilă pentru că nu i-am lăsat pe prietenii băiatului meu să îi aducă cadouri de ziua lui?
  Sunt o mamă oribilă pentru că nu i-am lăsat pe prietenii băiatului meu să îi aducă cadouri de ziua lui?

  S-ar putea să crezi că ziua de naștere a unui copil este un prilej pentru ca acesta să fie răsfățat și să primească cadouri de la familie și prieteni - dar nu este cazul acestei...

  „Pari perfect sănătoasă, dar ești coșmarul oricărui medic". Ce diagnostic a primit o femeie care se trezea transpirată noaptea
  „Pari perfect sănătoasă, dar ești coșmarul oricărui medic". Ce diagnostic a primit o femeie care se trezea transpirată noaptea

  Unele persoane sunt mai puțin norocoase din punct de vedere al sănătății, deși au familii frumoase, job-uri bine plătite și sunt părinți împliniți. Este și cazul unei femei...

  © 2024 Qbebe