Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Tolba lui Moș Crăciun: Cele mai căutate jucării pentru băieți

Nu va fi deloc dificil ca și în acest an Moș Crăciun să le aducă băiețeilor voștri cele mai frumoase și mai utile jucării. Iată câteva exemple în acest sens!

Jucării de la Bruder

Realizate din materiale rezistente, jucăriile din gama Bruder de la Nicoro Toys pot constitui un cadou ideal de Crăciun pentru un băiețel.

Betoniera Scania R-SERIES

Cu siguranță că o betonieră care să fie folosită în jocuri de construcție sau în tot felul de jocuri de rol ar fi o încântare.
Betoniera Scania R-SERIES este confecționată din plastic de calitate, este fabricată în Germania și cuprinde detalii și funcții realistice. Scara după care este realizată este de 1: 16.

Betoniera

Setul cu figurină și accesorii

Setul cu figurină și accesorii de la Bruder este potrivit pentru a crea un șantier de construcție a drumurilor. Sunt incluse toatele elementele necesare pentru securizarea perimentrului.
Copiii pot folosi dispozitivul de ridicare pentru a reface porțiunile de sosea care sunt deteriorate. Materialele nefolositoare si resturile pot fi încărcate și transportate cu roaba din set. Pentru siguranța celor care lucrează la reabilitatea șoselelor este inclusă în set o vestă reflectorizantă.
Setul contine: 2 semne orizontale de avertizare, 4 semne de avertizare luminoase, un ciocan pneumatic, o roabă și alte numeroase accesorii. precum: cască pentru siguranță, vestă reflectorizantă, curea, port scule.
Se recomandă ca această jucărie să le fie oferită copiilor de la 3 ani în sus, întrucât are în componență piese mici.

Jocurile interactive Pigeon Shoot

Aceste jocuri interactive de la Nicoro Toys pot reprezenta și ele un cadou de Crăciun ideal pentru băieții mai mari de 4 ani, îmbunătățindu-le coordonarea mână-ochi și capacitatea de concentrare.
Jocurile interactive Pigeon Shoot sunt disponibile în 2 variante:

Jocul interactiv cu 3 porumbei

Jocul interactiv cu 3 porumbei este perfect pentru băieții care doresc să tragă la țintă. Setul se montează foarte usor, pe o suprafata complet plană. În timpul jocului porumbeii se mișcă și este destul de dificil să fie nimeriți. Atunci când toți porumbeii sunt la pământ, jocul este terminat și, pentru începerea unui joc nou, porumbeii vor fi reașezati la loc.

Jocul interactiv cu 6 porumbei

Jocul interactiv cu 6 porumbei funcționează după aceleași principii ca setul precedent, dar existența celor 6 porumbei va provoca și mai mult îndemânarea copilului.

Monster Shoot

Gama „Monster Shoot" de la Nicoro Toys oferă seturi interactive numai bune pentru a fi oferite de Crăciun băiețeilor mai mari de 4 ani.

Jocul interactiv Monster Shoot- Splash Toys

„Monster Shoot" este un joc interactiv de tras la țintă, ce va fi adorat de către copii. În cadrul său există niște fantome care apar de peste tot, sunt înfricoșătoare, dar și rapide și trebuie împușcate cât mai rapid.

Jocul interactiv Monster Fright- Splash Toys

Jocul „Monster Fright Zone" este tot un joc pentru tras la țintă. Casa din acest joc este plină de monstruleți și de 6 zombie, foarte rapizi, pe care copiii trebuie să îi împuște cât mai rapid.

Joc Monster Shoot Joc Monster Fright  
   

Comoara din seif- Safe Breaker

Băieții adoră poveștile cu comori ale piraților, așa că pot fi fascinați și de următorul joc, tot de la Nicoro Toys .
Comoara din seif- Yulu este cel mai nou joc și singurul de acest fel de pe piața jucăriilor. Jocul este ideal pentru a dezvolta inteligența și creativitatea.
Scopul jocului este să se spargă seiful pentru a se găsi „comoara" din interior.

Joc Comoara din Seif

Mini modele auto de colecționat

Mașinuțele constituie mereu un cadou foarte nimerit pentru băieței, așa că Moș Crăciun se poate orienta și în acest an către așa ceva. Din nou, Nicoro Toys propune niște mini modele auto

Lamborghini Murcielago- Alb

Este ideal pentru a fi colecționat și pentru a completa o colecție Bburago. Mașinuțele din colecție sunt foarte rezistente, sunt fabricate din materiale de calitate și respectă în detaliu caracteristicile mașinilor adevărate.
Lamborghini Murcielago- Alb este o machetă (realizată pe scara 1: 24) ce seamănă perfect cu modelul de mașină din realitate, de la capota motorului și portierele care se deschid, până la oglinzile retrovizoare și farurile cu forma ușor de recunoscut.
Jucăria este recomandată copiilor mai mari de 3 ani și nu necesită baterii pentru a funcționa.

Masinuta Lamborghini alba

Set de 2 mașinuțe TEMSTERZ_HALSALL

Setul de 2 mașinuțe conține două mașinuțe realizate la scara 1: 64. Mașinuțele sunt realizate din metal, dar conțin și elemente din plastic. Modelele mașinuțelor se livrează aleatoriu.

Set de masinute

Citește și: Lista obligatorie de Crăciun: jucării pentru băieți

Puzzle-uri 3 D

Puzzle-urile reprezintă un cadou foarte potrivit pentru copii, iar dacă mai sunt și de tip 3D vor fi și mai spectaculoase.
Nicoro Toys aduce în atenție niște modele de puzzle-uri 3D excelente pentru băieții mai mari de 4-5 ani. Iată două exemple:

Puzzle 3 D - CBFB - The era of Navigation - Cubicfun

Puzzle-ul „The era of Navigation" îi va provoca pe copii să construiască o corabie similară uneia din realitate.
De altfel, acesta, alături de alte puzzle-uri din colecția „Worlds Great Architecture" constituie o adevărată operă de artă, ce satisfac și cele mai exigente gusturi.
Puzzle-ul conține 75 de piese și se poate asambla în aproximativ o oră.

Puzzle 3 D The Era of Navigation

Portavionul Kiev - Puzzle

Puzzle-ul Portavionul Kiev ne aduce în prim-plan modelul de navigator de categorie grea care a servit marina rusă din 1975 până în 1993.
Setul include 103 piese fabricate din hârtie și spumă de polistiren expandabil, ce sunt ușor de asamblat și nu necesită lipici sau alte instrumente.

Voi mai aveți și alte idei de cadouri pentru băieți, ideale pentru a fi puse în tolba lui Moș Crăciun?

Puzzle 3 D Portavion Kiev

Voi mai aveți și alte idei de cadouri pentru băieți, ideale pentru a fi puse în tolba lui Moș Crăciun?

 

 

Logo Nicoro Toys

 

Cele mai căutate jucării de Moș Nicolae pentru băieți

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nume de baieti la moda in 2019. Cele mai populare 20 de variante
  Nume de baieti la moda in 2019. Cele mai populare 20 de variante

  Mamicile moderne vor nume de baieti la moda in 2019. Numele de baieti romanesti au fost inlocuite in ultima vreme de nume cu rezonanta internationala.

  Lista cu cele mai frumoase nume de băieți americane
  Lista cu cele mai frumoase nume de băieți americane

  Dacă unele mămici își doresc ca băieții lor să poarte nume tradiționale românești, altele caută nume internaționale, care să fie ușor de pronunțat oriunde în...

  Cele mai frumoase povesti de Craciun pentru copii
  Cele mai frumoase povesti de Craciun pentru copii

  Povesti de Craciun. Sarbatorile se apropie si ai un motiv in plus sa ii citesti copilului povesti. Basmele si  povestile cu zane, spiridusi si eroi le dezvolta copiilor inteligenta si...

  Poezii scurte pentru copii de Crăciun
  Poezii scurte pentru copii de Crăciun

  Venirea lui Moș Crăciun se apropie cu pași repezi, așa că este cazul să ne pregătim să-l întâmpinăm așa cum se cuvine. În acest scop, ajutați-i pe cei mici să...

  Pont pentru cumpărături cât mai avantajoase, nu doar cele de Crăciun: KUPLIO.ro
  Pont pentru cumpărături cât mai avantajoase, nu doar cele de Crăciun: KUPLIO.ro

  Și voi faceți parte din categoria persoanelor cărora le place să facă multe cumpărături, dar totuși nu exagerați? Atunci cu siguranță nici nu trebuie să vă prezentăm mai...

  Dezvăluiri amuzante: cele mai neinspirate cadouri de Crăciun
  Dezvăluiri amuzante: cele mai neinspirate cadouri de Crăciun

  Să alegi un cadou potrivit pentru Crăciun nu este tocmai ușor. De tine depinde să te organizezi eficient și să faci alegerile potrivite, astfel încât să nu fii în...

  © 2019 Qbebe