Tolba lui Moș Crăciun: Cele mai căutate jucării pentru fetițe

Tolba lui Moș Crăciun: Cele mai căutate jucării pentru fetițe

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru ca o fetiță să primească un cadou cu adevărat special, încearcă să „vorbești" cu Moș Crăciun, astfel încât acesta să se poată orienta spre oricare dintre variantele de jucării de mai jos.

Florile interactive

Pot constitui un cadou foarte potrivit pentru fetițele de peste 3 ani. De exemplu, alege-le pe cele de Nicoro Toys , din colecția Magic Blooms.

Floare Interactivă Roz Silverlit

Floare Interactivă Roz Silverlit poate cânta, dansa și râde odată cu copilul. Floricica are petale în nuanțe de galben, verde, portocaliu și este așezată într-un ghiveci roz, decorat cu un trifoi cu patru foi, desenat în culori vii. Atingeți ușor ghiveciul și floarea va chicoti, se va mișca și va cânta. Dacă o veți așeza lângă alte flori din colecția Magic Blooms, acestea se vor sincroniza automat și vor începe să cânte în cor. Ele știu 15 cântecele îndrăgite de către cei mici.
Când i se va vorbi florii, ea va inregistra ceea ce i se spune și va transforma mesajul într-un cântecel. Iar dacă se va asculta muzică în preajma ei, floarea se va mișca în ritm.
Pentru un plus de distracție floarea poate fi udată cu micuța stropitoare inclusă în set și va scoate sunete amuzante. În același timp, poți descărca pe telefon sau tabletă aplicația gratuită Magic Blooms. Cu ajutorul acesteia, se va putea crea „Magic Selfies": încarcă poza ta și vei putea deveni chiar tu o floricica magică. Fetița ta poate învăța și să cânte la pian după modelele oferite în aplicație, de unde puteți alege dintr-o mulțime de melodii.
Jucăria funcționează pe bază de baterii și nu este recomandată pentru copiii sub 3 ani!

Floare interactiva

Setul floare Magic Bloom și gândacel - ghiveci galben

Floarea interactivă cu accesorii galben Silverit le va oferi fetițelor ocazia de a se împrieteni și cu prietenul ei, un gândăcel.
Floricica are petale în nuanțe de galben, lila și mov și este așezată într-un ghiveci galben, decorat cu un fluture. Atinge-i ușor ghiveciul și Magic Bloom va chicoti, se va misca și va canta. Așeaz-o langă alte flori, iar ele se vor sincroniza automat și vor începe să cânte în cor.

Magic Blooms știu 15 cantecele îndrăgite de copii. Vorbește-i florii tale, iar ea va înregistra ceea ce îi spui și va transforma mesajul într-un cântecel. Dacă asculți muzica sau vorbești în aproprierea florii, vei vedea cum își miscă gura, petalele și tulpina, în ritmul muzicii. Ud-o cu micuța stropitoare inclusă în set, iar floricica va scoate sunete amuzante. Gândacelul este si el deosebit. Dacă i se ating antenuțele, va începe să bâzâie, să își miște aripile, iar corpul se va lumina, cu ajutorul LED-ului încorporat. Pune doi gândăcei magici față în față, într-un pupic și vor începe să cânte unul dintre cele 10 cantece presetate. Așează gândăcelul pe floare și va cânta și se va mișca împreună cu aceasta. Poți chiar să porți gândăcelul cu tine oriunde, ca pe un inel, agrafă sau lănțișor.

Floare interactiva mov Gandacel pentru Floare interactiva
   

Seturile Deco Frenzy

Seturile Deco Frenzy, de la Nicoro Toys, sunt un cadou ideal de Crăciun pentru fetițe, stimulându-le îndemânarea și creativitatea.

Spuma decorativa set Deco Frenzy Setul spumă decorativa neon - Deco Frenzy

Setul spumă decorativa neon - Deco Frenzy Cife Spain le dă ocazia fetițelor să-și personalizeze un jurnal.
Se va proceda așa: aplici pasta specială pe coperta jurnalului și apoi alegi elementele decorative care îți plac cel mai mult și care te reprezintă. După ce ți-ai personalizat coperta de jurnal, lasă pasta sa se usuce și îl poți folosi chiar de a doua zi. Poți începe jurnalul povestind cum l-ai decorat. Iar apoi gândește-te care este următorul obiect pe care îl vei personaliza.

Setul accesorii Deco Frenzy- Brățară

Setul accesorii Deco Frenzy- Brățara Cife Spain te poate ajuta să-ți personalizezi cum vrei brățara. De altfel, toate seturile de accesorii îi vor permite unei fetițe să-și personalizeze și alte obiecte preferate.
În plus, cu ajutorul acestui set se pot crea bijuterii sau rame foto unicat.

Set pentru decorat bratari, Deco Frenzy

Păpușa interactivă Lisa

Poate fi și ea considerată un cadou de Crăciun numai bun pentru fetițe. Există posibilitatea de a colecționa 4 variante ale acestei păpuși de la Nicoro Toys și de a se face schimb de accesorii între ele.
De exemplu, Păpușa interactivă Lisa varianta 3 , dar și cea varianta 4, au 30 de cm și se mișcă. Dacă este apăsată pe burtică, păpușa ne va povesti despre experiențele sale la școală, despre cum și-a petrecut vacanța sau despre prietenii sai. De asemenea, poate spune 50 de propoziții și își mișcă brațele, capul, umerii, mâinile, genunchii.

Papusa Lisa, varianta 4  Papusa Lisa, varianta 3
   

Set de creatie Pom Pom Seturile de decorat Pom Pom

Pot constitui un excelent cadou de Crăciun pentru fetițele mai mari de 4 ani, dezvoltându-le îndemânarea și creativitatea, dându-le oportunitatea de a crea obiecte unice.
Fie că vorbim despre Stația pentru decorat Pom Pom Wow Maya Toys sau despre Setul de creație Pom Pom (120 de bucăți) Maya Toys (ambele de la Nicoro Toys ), acestea se pot folosi în 6 moduri diferite. De exemplu, cu ajutorul acestora rame de tablouri, rame de fotografii, caiete, jurnale, încălțăminte, accesorii și multe altele.

Statie pentru decorat Pom Pom Wow

Păpușile Shibajuku

Și aceste păpuși de la Nicoro Toys îi pot aduce bucurie unei fetițe de Crăciun. Iată două exemple de astfel de păpuși:

Păpușile Shibajuku - Suki

Păpușa Shibajuku - Suki face parte din colecția de 5 păpuși Yoko, Namika, Shizuka, Koe și Suki. Ele sunt îmbrăcate sunt îmbrăcate în cele mai noi și interesante ținute Harajuku, asortate cu cele mai diverse accesorii. Au părul colorat în cele mai interesante nuanțe, iar fiecare păpușă are stilul său special.

Păpușile Shibajuku 15 cm Suki - varianta 2

Mini păpușile Shibajuku sunt foarte moderne și mereu în pas cu moda. Aceste păpuși sunt foarte stilate, au hăinuțe chic foarte frumoase ș accesorii care le scot în evidență. Au părul lung și moale, ușor de coafat și hăinuțe.
De exemplu, Păpușa Suki are părul roz și îi plac hainele accesorizate cu paiete și culori puternice. Este pasionată de fashion ca și celelalte prietene ale sale.
Mini păpușile sunt o variantă mai mică a celor Shibajuku. Au articulații mobile, își pot mișca mânuțele și picioarele, fiind adaptate pentru orice joc creativ al fetitei și sunt foarte ușor de trasportat. Micuțele Shibajuku sunt surorile mai mici ale păpușilor inspirate din moda japoneză, Harajuku.

Papusa Suki, varianta mare  Mini papusa Suki
   

Jucării pentru jocurile de rol

Jocurile de rol sunt pentru dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor, în condițiile în care le pot dezvolta următoarele abilități: empatia, perseverența, capacitatea de concentrare, îndemânarea, capacitatea de a purta o conversație, de a fi lider etc.
Nicoro Toys îți va da câteva sugestii în acest sens, așa că poți achiziționa, drept cadou de Crăciun pentru fetițe, oricare dintre jucăriile prezentate mai jos.

Bucatarie cu Printesa Sofia Bucătării

Bucătăria mică Sofia- Bildo

Bucătăria mică Sofia- Bildo oferă posibilitatea de a avea parte nu numai de un corp de bucătărie cu aragaz, ci și de 18 accesorii vesel colorate. De la polonic și căni cu Prințesa, la tocător și un set de farfurii, vei avea toate accesoriile necesare unei mici gospodine.
Jucăriile sunt produse din plastic de calitate, fără ftalați sau alte substanțe chimice dăunătoare. Produsele nu necesita baterii pentru funcționare. Produsele nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 3 ani, fiind indicat să fie utilizate în prezența unui adult.

Bucătăria mare Frozen-Bildo

Bucătăria mare Frozen-Bildo conține un corpul de bucătărie cu aragaz și cuptor, la care se adaugă și 17 accesorii vesel colorate, pe care Elsa și Anna le-ar folosi cu drag. De la polonic și căni cu Anna și Elsa, la tocător cu Olaf și un set de farfurii, vei avea toate accesoriile necesare unei mici gospodine.
Jucăriile sunt produse din plastic de calitate, fără ftalați sau alte substanțe chimice dăunătoare. Produsele nu necesita baterii pentru funcționare. Produsele nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 3 ani., fiind indicat să fie utilizate în prezența unui adult.

Bucatarie Frozen

Seturi de înfrumusețare

Set mic de înfrumusețare Prințese Disney- Bildo

Setul mic de înfrumusețare Prințese Disney- Bildo conține tot felul de instrumente ce le pot ajuta pe fetițe să-și organizeze propriul salon de frumusețe.
Accesoriile sunt frumos colorate, sunt produse din plastic de calitate, fără ftalați sau alte substanțe chimice dăunătoare. Produsele nu necesita baterii pentru funcționare, fiind adecvate copiilor mai marei de 3 ani. De asemenea, se recomandă a fi utilizate în prezența unui adult.

Set de machiaj

Masa de machiaj Frozen Masa mare de machiaj Frozen

Masa mare de machiaj Frozen- Bildo va fi un cadou de Crăciun deosebit, oferind posibilitatea ca orice fetiță să-și poată crea machiajele și coafurile din Frozen.
Masa mare de toaletă cu oglindă este colorată în nuanțe calde de roz și albastru și se potrivește perfect în camerele de fetițe. Împreună cu masa, fetițele vor avea la îndemână și 16 accesorii vesel colorate, pe care Elsa și Anna le-ar folosi cu drag. De la oglindă, pieptăn și uscător de păr la sticluță de parfum, set și pensule de machiaj și ruj, vor exista toate accesoriile de care are nevoie de o domnișoară cochetă.
Jucăria este adecvată fetițelor de peste 3 ani!

Citește și: Cele mai interesante jucarii pentru copii, in functie de varsta

Puzzle-uri 3 D

Reprezintă și ele un cadou ideal pentru fetițele de la 4 ani în sus, în condițiile în care le va dezvolta abilități precum: capacitatea de atenție, de concentrare, capacitatea de a găsi soluții pentru rezolvarea unor probleme, perspicacitatea sau motricitatea fină.
Să vedem două exemple de puzzle-uri 3 D, de la Nicoro Toys :

Puzzle 3 D Alice's Christmas House

Va fi un cadou numai bun pentru Crăciun, ce le va oferi fetițelor ocazia de a reconstitui o casă ce este gata să-l întâmpine așa cum trebuie pe Moș Crăciun.
Puzzle-ul 3 D Alice's Christmas House conține 77 de piese, este ușor de asamblat și se poate finaliza cam în 120-150 de minute.

Puzzle 3 D- Casuta de Craciun a lui Alice

Puzzle 3 D, Dormitor Colecția Honey Room - Dormitor - Puzzle 3D

Colectia Honey Room - Dormitor - Puzzle 3D (58 de piese) aduce în prim-plan mai mult decât un puzzle 3 D: acesta poate constitui chiar o cameră pentru păpuși.
Îmbină cele 58 de piese conform instrucțiunilor din pachet și vei obtine un dormitor complet echipat, în care păpușile se vor simti ca acasă. În interiorul cutiei vei găsi mai multe detalii despre cameră și explicații detaliate pentru construcția jocului de puzzle 3D.

Citește și: Sugestii de cadouri practice pentru copii în funcție de vârstă

Voi mai aveți și alte idei de cadouri inspirate de Crăciun, ideale pentru fetițe?

 

 

Logo Nicoro Toys

 

Articolul urmator
Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței
Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Dacă ești din București, trebuie să mergi cu cei mici la o plimbare cu metroul lui Moș Crăciun. Pe ce magistrale circulă
  Dacă ești din București, trebuie să mergi cu cei mici la o plimbare cu metroul lui Moș Crăciun. Pe ce magistrale circulă

  Începând cu data de 6 decembrie, metroul din București pregătește o surpriză inedită pentru copii. Este vorba despre metroul lui Moș Crăciun.

  Mama refuza să ne lase să credem în Moș Crăciun pentru că nu este meritul lui pentru cadourile pe care le primim
  Mama refuza să ne lase să credem în Moș Crăciun pentru că nu este meritul lui pentru cadourile pe care le primim

  Discuțiile cu privire la Moș Crăciun fac parte dintre cele care îi pun pe părinți în fața unor provocări. Dacă unii dintre ei preferă să amâne cât mai mult...

  „Moș Crăciun, fă-o pe mama să mă sune, măcar atât...”. Tot ce își dorește o fetiță de Crăciun este să își audă mama!
  „Moș Crăciun, fă-o pe mama să mă sune, măcar atât...”. Tot ce își dorește o fetiță de Crăciun este să își audă mama!

  Pentru copiii cu părinți plecați să lucreze în străinătate, sărbătorile de iarnă sunt prilej de bucurie numai dacă îi revăd pe aceștia. Din păcate, nu...

  El este cel mai longeviv Moș Crăciun! De peste 60 de ani aduce cadouri copiilor
  El este cel mai longeviv Moș Crăciun! De peste 60 de ani aduce cadouri copiilor

  Cel mai longeviv Moș Crăciun al Marii Britanii are 78 de ani și continuă să aducă magia sărbătorilor la sute de copii, după ce a îmbrăcat pentru prima dată celebrul costum...

  Dorințele simple de Crăciun ale copiilor nevoiași. Nu visează la jucării, ci la căldură și haine
  Dorințele simple de Crăciun ale copiilor nevoiași. Nu visează la jucării, ci la căldură și haine

  Pentru mii de copii din România, Moș Crăciun nu există decât în basme. În timp ce unii micuți așteaptă jucării și dulciuri sub bradul de Crăciun, alți copii...

  Oana Roman îi face un cadou inedit fiicei ei de Crăciun. O duce în Laponia să își împlinească visul de a-l întâlni pe Moș Crăciun!
  Oana Roman îi face un cadou inedit fiicei ei de Crăciun. O duce în Laponia să își împlinească visul de a-l întâlni pe Moș Crăciun!

  Anul acesta, Laponia face parte dintre cele mai căutate destinații de vacanță. De aceea, nu este surprinzător faptul că și vedetele de la noi încearcă să-și...

  „Vreau ca Doamne-Doamne să îl aducă pe tati înapoi”- scrisoarea emoționantă a unei fetițe care și-a pierdut tatăl înainte de Crăciun
  „Vreau ca Doamne-Doamne să îl aducă pe tati înapoi”- scrisoarea emoționantă a unei fetițe care și-a pierdut tatăl înainte de Crăciun

  Să rămâi fără unul dintre părinți, mai ales la o vârstă fragedă, este una dintre cele mai dificile experiențe prin care poți trece. Într-o asemenea situație se...

  Da, le-am spus copiilor mei că nu există Moș Crăciun
  Da, le-am spus copiilor mei că nu există Moș Crăciun

  Inflația își spune puternic cuvântul în special acum, în luna cadourilor! O mămică de peste granițe le-a spus copiilor săi că nu există Moș Crăciun, din...

  © 2024 Qbebe