Din grija pentru copilul tau

Cum arată casa futuristică a lui Kim Kardashian. Imagini spectaculoase cu dormitorul fiicei ei

Cuplul format din Kim Kardashian și Kanye West a dezvăluit recent imagini inedite din casa lor din California. Iată cum arată diferite colțuri din căminul unora dintre cele mai populare vedete!

Într-un interviu acordat pentru revista „Architectural Digest”, Kim Kardashian și Kanye West au relatat când și cum a început povestea locuinței lor din suburbiile Los Angeles-ului (sudul Californiei).

Kim Kardashian a precizat că au remarcat pentru prima dată proprietatea care avea să le devină cămin lor și celor patru copii (North, Chicago, Saint și Psalm) încă din anul 2013. Ea a spus că a fost încântată de prima dată de proprietate, în timp ce soțul ei nu prea a fost și a afirmat atunci doar că „se poate scoate ceva din ea”.

Un an mai târziu, proprietatea a fost cumpărată de cei doi. Dacă inițial s-a crezut că aceasta a costat 20 de milioane de $, în anul 2018 ei au recunoscut că a fost mai scumpă: 60 de milioane de $.

Kim Kardashian a explicat faptul că, până să fie alături de Kanye West, nu știa aproape nimic despre mobilier și despre arhitectură. În schimb, acesta a afirmat că dintotdeauna a fost pasionat de design-ul de interior, de arhitectură, uitându-se pe publicații de specialitate și participând la diferite târguri specializate în design de locuințe, atât din SUA, cât și de pe alte continente. De altfel, cel care l-a ales pe designer-ul ce avea să-și pună cel mai semnificativ amprenta asupra locuinței lor din Los Angeles a fost Kanye. Acesta l-a cunoscut pe belgianul Axel Vervoordt la târguri de antichități și la expoziții din Europa, de la Maastricht și de la Veneția. Au discutat, iar Kanye West l-a convins pe acest designer să vină în California ca să vadă cum ar putea fi transformată proprietatea pe care o achiziționase alături de Kim Kardashian.

Axel Vervoordt a acordat interviuri în care a relatat întâlnirea lui cu cele două staruri: „I-am descoperit pe Kim și pe Kanye ca fiind persoane extraordinare. Avem valori comune, precum respectul pentru frumusețe și pentru spiritualitatea artei. Ați putea să numiți asta religie, dar este ceva mai mult decât atât, este căutarea valorilor cosmice ale păcii și ale energiei pozitive. Am avut discuții profunde legate de starea interioară și de importanța liniștii”.

Discuțiile au progresat, iar designer-ul a plecat de la ideea conform căreia Kim și Kanye își doreau ceva cu totul nou, amândoi îndrăgind culorile neutre. În aceste condiții, s-a ajuns la concluzia că cei doi vroiau să îmbine o viziune a prezentului cu aceea legată de cum se va trăi în viitor. De aceea, s-a decis să se realizeze „o purificare a casei, o străduință ca aceasta să fie purificată din ce în ce mai mult”.

 

Casa cuplului Kim Kardashian- Kanye West a fost gândită pentru a avea aerul unei „mănăstiri belgiene”, camerele fiind luminoase, cu alb și accentuate cu ajutorul materialelor naturale.

 

 

 

Piesele de  mobilier din casă au fost selectate pentru a fi minimaliste, printre ele regăsindu-se creații precum cele ale lui Jean Royère sau Pierre Jeanneret.

 

O altă idee care a influențat decisiv design-ul locuinței lor a fost dorința lui Kim de a se bucura de liniște, de pace când ajunge acasă: „Totul este haotic în lumea exterioară. Îmi place să ajung într-un loc și imediat să simt că mă cuprinde liniștea”.

 

Nu doar interiorul, ci și exteriorul locuinței a fost realizat fără decoruri pretențioase, predominând simplitatea:

 

O mențiune pe care Kim Kardashian și Kanye West au ținut să o facă, în legătură cu locuința lor, a fost că aceasta a fost concepută și pentru a fi prietenoasă cu copiii lor. Kanye West a venit cu următoarele exemple în sprijinul acestei afirmații: „Copiii pot să meargă cu scuterele prin casă și pot sări pe mesele joase concepute de Axel, pe care le folosesc ca pe un fel de scene. Poate că această casă face obiectul unui studiu de caz, dar viziunea noastră a fost să redea conceptul de familie”.

 

Kim Kardashian and Kanye West reveal Californian house designed by Axel Vervoordt

Conceptul de casă prietenoasă cu copiii este dovedit și de un alt detaliu din casa lui Kim Kardashian și a lui Kanye West: dormitorul fiicei lor, North (în vârstă de 6 ani și jumătate). Design-ul acestuia a fost conceput de către Vincent Van Duysen și reprezintă un contrast față de restul locuinței, întrucât se bazează pe culoarea roz. De la pat și mobilier până la pereți și podea, totul mizează pe tonuri de roz.

 

În stânga patului lui North se află un scaun și un fel de măsuță de toaletă, pe care aceasta își poate ține pensulele și alte accesorii destinate înfrumusețării. De asemenea, tot în stânga patului se află și o oglindă delicată.

Pe partea dreaptă a patului este o noptieră, pe care se află o mică lampă.

Piesa de rezistență a dormitorului o reprezintă însă un fluture mare, așezat pe peretele din spatele patului.

Într-un interviu acordat în cursul anului trecut pentru emisiunea lui Ellen DeGeneres, Kim Kardashian a venit cu următoarea precizare: dormitoarele copiilor „sunt toate festive și sălbatice și fiecare are propria temă, așa că îi las să se dezlănțuie în ele și la locul de joacă”.

Alături de Axel Vervoordt, la transformărea locuinței cuplului Kim Kardashian-Kanye West au mai participat: arhitectul Claudio Silvestrin (care a realizat design-ul băii principale), Vincent Van Duysen (ce a conceput mobilierul și dormitoarele copiilor) și Peter Wirzt (care s-a ocupat de grădinile proprietății). Mesele și scaunele au fost concepute de Jean Royère.

Surse: architecturaldigest.com, edition.cnn.com, people.com

Cum îți închipui că va arăta viața ta de părinte vs. cum va arăta în realitate

Surse foto: facebook.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Prima poză cu bebelușul lui Kim Kardashian ne arată ce să NU punem într-un pătuț
  Prima poză cu bebelușul lui Kim Kardashian ne arată ce să NU punem într-un pătuț

  Prima poză cu cel de-al patrulea copil al cuplului format din Kim Kardashian și Kanye West (rapper și compozitor) a arătat ce nu ar trebui să se afle în pătuțul unui...

  Prima fotografie cu Psalm, băiețelul lui Kim Kardashian
  Prima fotografie cu Psalm, băiețelul lui Kim Kardashian

  Kim Kardashian este pregătită să arate întregii lumi prima fotografie cu frumosul bebeluș - Psalm. Iată cum arată micuțul!

  Prima poză cu cel de-al treilea copil al lui Kim Kardashian. I-a ales tot un nume neobișnuit
  Prima poză cu cel de-al treilea copil al lui Kim Kardashian. I-a ales tot un nume neobișnuit

  Începutul de an a venit cu vești bune pentru familia Kardashian. Kylie Jenner a devenit mamă pentru prima dată, iar Kim Kardashian West i-a urat bun venit pe lume fetiței sale,...

  Kim Kardashian va deveni mamă pentru a treia oară
  Kim Kardashian va deveni mamă pentru a treia oară

  Familia Kardashian-West este pe cale să se mărească. Conform unei surse apropiate, Kim și Kanye au apelat la ajutorul unei mame-surogat pentru a deveni din nou părinți.

  Kim Kardashian acuzată că încalcă legea în urma unei poze cu Saint în scaunul auto
  Kim Kardashian acuzată că încalcă legea în urma unei poze cu Saint în scaunul auto

  Kim Kardashian este constant în atenția presei, din diverse motive. De curând, aceasta a aprins spiritele în mediul online după ce a postat o imagine cu fiul său, Saint....

  Kim Kardashian pune pe Instagram o poză cu copiii în pielea goală și internetul explodează
  Kim Kardashian pune pe Instagram o poză cu copiii în pielea goală și internetul explodează

  Excentrica mămică surprinde din nou! Vedeta a postat o imagine cu cei doi copii ai săi, Nort și Saint, dar ipostaza în care i-a surprins a stârnit multe reacții în...

  Kanye West confirmă: el și Kim Kardashian așteaptă al patrulea copil
  Kanye West confirmă: el și Kim Kardashian așteaptă al patrulea copil

  Kanye West a confirmat: el și faimoasa lui soție, Kim Kardashian, așteaptă cel de-al patrulea copil. Pe lângă felicitări, întregul mapamond mai adresează celor doi și...

  © 2019 Qbebe