Metode eficiente de curățare a grăsimii din bucătărie

A venit primăvara, ceea ce înseamnă că este timpul pentru curățenia generală de sezon. Cureți cu atenție fiecare colț al camerelor și insiști pe zonele pe care de obicei le mai ignori, din lipsă de timp. Un lucru este însă clar, curățenia din bucătărie este cea mai dificilă și neplăcută, din cauza petelor de grăsime. Ți se pare că oricât de mult încerci, suprafețele din bucătărie tot prezintă urme de grăsime rezistente. Ei bine, îți sărim în ajutorul cu cele mai eficiente metode prin care sigur vei scăpa de orice pată de murdărie. Hai să vezi despre ce este vorba.

Puțini sunt aceia ce adoră să curețe bucătăria și lipsa entuziasmului este de înțeles dat fiind faptul că suprafețele din această încăpere se murdăresc cel mai repede. Sigur, să nu mai amintim și de petele de grăsime întărită care pur și simplu nu vor să se despartă de locurile pe care au pus stăpânire. Desigur, regula de aur este să le cureți când încă sunt proaspete, dar ce este de făcut când nu dispui de timp?

Ce face o mamă ce jonglează între sarcinile de acasă și rolul din societate și nu poate să curețe în detaliu bucătăria după ce gătește pentru întreaga familie? Ne urmează sfaturile și apelează la câteva metode de curățare. Nu sunt nici multe, dar nici puține, ci mai exact 5 soluții, ce te vor ajuta să îndepărtezi grăsimea din bucătărie.

Cum cureți grăsimea de pe suprafețele din bucătărie?

Spray multisuprafete 750ml Eezym Tocmai când ai crezut că toate suprafețele din bucătărie sunt curate observi dintr-un alt unghi câteva pete de grăsime uscată. N-ai idee cum de ți-au scăpat, nu? Din păcate, petele vechi de grăsime sunt mai greu de curățat, dar pentru asta există spray-ul enzimatic pentru bucătărie Eezym din magazinul online enzimag.ro. Acesta are la bază o formulă 100% naturală ce acționează asupra petelor de grăsime cât ai zice puf.

Ce sunt detergenții enzimatici? Sunt produse ce au ca piatră de temelie enzimele, acele particule naturale prezente în orice microorganism. Acești compuși microscopici descompun urmele de murdărie chiar și din cele mai greu accesibile colțuri. Vestea bună în utilizarea produselor enzimatice este că acestea formează un strat de protecție împotriva murdăriei, ceea ce înseamnă că ajută la prevenirea apariției imediate a petelor de grăsime.

Cum îndepărtezi grăsimea de pe aragaz?

Urmele de ulei de pe aragaz, de lângă, din fața sau din spatele lui sunt un adevărat coșmar. Oricât de multă grijă ai avea și chiar dacă gătești întotdeauna cu mare atenție, la final tot descoperi urmele de grăsime nedorite. Durează o veșnicie să le îndepărtezi, nu-i așa? Ei bine, nu și dacă folosești produse de curățenie enzimatice. Aplici soluția,  lași să acționeze și apoi îndepărtezi cu un burete umed. Nimic mai simplu!

Cum cureți grăsimea uscată din cuptor?

Preparatele la cuptor sunt foarte delicioase și sănătoase pentru întreaga familie, dar petele ce rămân de fiecare dată în cuptor sunt un adevărat coșmar. Chiar dacă plănuiești să cureți rapid urmele de grăsime, nu reușești până ce cuptorul nu se răcește; când poți, în sfârșit, să-l cureți îți dai seama că murdăria deja s-a întărit. O situație deloc plăcută, suntem siguri. Poți totuși încerca spray-ul enzimatic din magazinul online enzimag.ro, pe care deja l-ai folosit cu succes și pentru alte colțuri ale bucătăriei. Nu trebuie să insiști foarte mult, nu vei avea dureri de brațe și cuptorul va fi curat ca lacrima în numai câteva secunde.

curatenia in bucatarie

Cum cureți grăsimea de pe hotă?

Încă un colt din bucătărie care îți scoate peri albi atunci când trebuie să-l cureți este, fără doar și poate, hota. Depunerile de grăsime din interior, cât și cele din exterior devin foarte greu de curățat pe măsură ce amâni procesul de igienizare. Soluția noastra se află tot în produsele pe bază de enzime atât pentru filtrele din interior, cât și pentru urmele de grăsime de pe corpul hotei. Astfel, tot ce trebuie să faci este să lași filtrele la înmuiat în apă cu detergent enzimatic 20-30 min.

Cum scapi de grăsimea de pe gresie și faianță?

Detergent podele 1L Eezym Dacă ai crezut vreo secundă că numai pe aragaz și pe blatul mobilei de bucătărie vei găsi urme de grăsime, te-ai înșelat. Acestea ajung inevitabil și pe gresie și faianță, indiferent de cât de mult încerci să le controlezi. Nu trebuie totuși să intri în panică pentru că există o metodă foarte eficientă prin care să scapi de ele imediat. Trebuie să folosești detergentul enzimatic pentru podele Eezym și curățenia va fi mult mai simplă. Particulele enzimatice reușesc să ajungă chiar și în cele mai inaccesibile colțuri și îndepărtează murdăria, fără frecare. De asemenea, nu lasă urme și are efect anti-depunere, ceea ce te ajută să păstrezi podeaua, gresia și faianța curate pentru mai mult timp.

Cu siguranță vei găsi utile metodele noastre pentru curățarea grăsimii din bucătărie, cu atât mai mult cu cât sunt 100% naturale și sigure pentru toată familia. Vizitează magazinul online enzimag.ro și alege produsele de curățenie enzimatice, care te vor ajuta să ai mereu casa super curată.

 

https://enzimag.ro/

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  3 metode eficiente prin care calmezi colicile bebelușilor
  3 metode eficiente prin care calmezi colicile bebelușilor

  Perioada în care bebelușul are colici este extrem de dificilă pentru orice părinte. Statisticile arată că 1 din 4 nou-născuți se confruntă, în primele trei luni de...

  Scapă de iritația de scutec: 5 metode eficiente pentru un bebeluș fericit
  Scapă de iritația de scutec: 5 metode eficiente pentru un bebeluș fericit

  Printre cele mai mari provocări din primii ani de viață ai copilului se află și iritația de scutec. Aceasta apare din cauze diverse și poate fi însoțită de manifestări care...

  Ulei de cocos – Miracolul din bucatarie: Utilizari neasteptate, beneficii pentru sanatate
  Ulei de cocos – Miracolul din bucatarie: Utilizari neasteptate, beneficii pentru sanatate

  Ulei de cocos. Despre uleiul de cocos si beneficiile lui pentru sanatate ai auzit, cu siguranta. Uleiul de cocos este acum cea mai sanatoasa alegere in bucatarie. Fiind extrem de versatil,...

  Ce să faci atunci când simți nevoia să țipi la copil: 10 metode eficiente
  Ce să faci atunci când simți nevoia să țipi la copil: 10 metode eficiente

  Mulți adulți se simt îndreptățiți să țipe atunci când un copil îi supără, chiar dacă nu ar face-o cu prietenii sâcâitori sau cu vecinii care îi...

  19 instrumente din bucătărie care te ajută să slăbești
  19 instrumente din bucătărie care te ajută să slăbești

  În vederea unui stil de viață cât mai sănătos, care să-ți permită nu numai să-ți menții silueta, ci și să devii mai suplă, chiar și anumite instrumente din...

  Nu arunca laptele stricat: 6 moduri de a-l folosi eficient în bucătărie
  Nu arunca laptele stricat: 6 moduri de a-l folosi eficient în bucătărie

  Prima tentație este, când guști laptele din frigider și îi simți gustul ușor acrit, să îl arunci rapid. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi...

  Curățare, hidratare, protecție! Uite gama completă de îngrijire pentru mămicile mereu pe fugă
  Curățare, hidratare, protecție! Uite gama completă de îngrijire pentru mămicile mereu pe fugă

  Când ești mamă, te preocupi mai întâi de copilul tău și apoi, dacă îți mai rămâne timp, și de ține. Chiar dacă ești mereu pe fugă, este foarte...

  Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA: o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!
  Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA: o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!

  Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima care curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum...

  © 2021 Qbebe