M-am căsătorit cu tatăl celui mai bun prieten al fiului meu la sfatul acestuia

M-am căsătorit cu tatăl celui mai bun prieten al fiului meu la sfatul acestuia

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Chiar dacă, la prima vedere, ai impresia că o anumită idee a copilului tău nu este realistă și nu are cum să fie pusă în practică, viața îți poate demonstra că te înșeli. Uneori, fără să își dea seama, copilul te poate aduce aproape de ceva sau de cineva care îți va dărui fericirea la care nu mai sperai. Într-o asemenea situație s-a regăsit în urmă cu câțiva ani și o mamă de peste hotare, după ce băiețelul ei venise cu ideea ca ea să se mărite cu tatăl celui mai bun prieten al lui. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi o poveste care te va surprinde!

L-a cunoscut pe tatăl celui mai bun prieten al fiului ei

În vara anului 2017, o mamă singură nu se gândea deloc să-și construiască o nouă relație romantică. Însă fiul ei cel mare avea cu totul alte planuri pentru ea și, de aceea, i-a propus să se mărite cu tatăl celui mai bun prieten al lui. Cei doi părinți s-au cunoscut până la urmă și s-au simțit atrași unul de celălalt, așa cum reiese și din confesiunea mamei pentru „Metro”:

„Mamă, te căsătorești cu tatăl lui Harry pentru ca eu și Harry să putem fi frați?”, m-a întrebat Taylor, fiul meu cel mare, pe drumul spre școală. A fost unul dintre acele momente din viața mea de mamă când nu-mi doream decât să „mă înghită pământul” și m-am uitat speriată în jur, ca nu cumva cineva să fi auzit ce îmi spusese băiețelul meu. 

Era anul 2017, luna iulie, iar eu eram singură de aproximativ o lună. În mod clar că nu eram în căutarea unei noi relații- cu atât mai puțin una cu tatăl celui mai bun prieten al fiului meu!

„Lucrurile nu funcționează astfel”, am încercat să-i explic lui Taylor, în timp ce îi dădeam ghiozdanul. „Și, mai mult decât atât, habar nu am cine este tatăl lui Harry așa că, îmi pare rău, dar așa ceva nu se va întâmpla”.

Am considerat că vorbele lui Taylor sunt pur și simplu sugestiile unui copil- în plus, când am crezut că l-am văzut pe tatăl lui Harry la locul de joacă, am fost dezamăgită- și, pentru că el nu a mai adus vorba despre asta, pur și simplu am dat uitării ce mi-a zis.

Lucrurile aveau să se schimbe însă când am ieșit cu câțiva prieteni la un pahar de vin. În acel bar se aflau și câteva mame de la școală, iar eu le-am povestit, glumind, ce îmi propusese Taylor. „Oh, îl cunosc pe tatăl lui Harry, este aici”, mi-a zis una dintre mame zâmbind. „Hai să-ți fac cunoștință cu el”. 

Înainte să o pot opri, m-a dus către James, tatăl lui Harry. Am fost surprinsă când am văzut că nu era bărbatul pe care îl văzusem la locul de joacă. De fapt, era o persoană atrăgătoare. Am stat puțin de vorbă și, râzând, i-am spus ce îmi propusese fiul meu, însă el nu a comentat prea mult pe acest subiect. De aceea, a doua zi, când mi-a trimis un mesaj din care se putea observa că încerca să flirteze cu mine, am fost total luată prin surprindere. Așa că m-am gândit: ce ar fi să țin cont de sugestia copilului meu? Nu îmi doream o relație romantică, dar eram totuși intrigată. Îmi plăcea de James...În plus, nu era mare lucru să mă duc la o întâlnire cu el. Din acest motiv, i-am trimis și eu un mesaj în scurt timp. „De ce nu?”

femeie si barbat veseli, ce beau bere la un pub

A mers la o întâlnire cu tatăl celui mai bun prieten al copilului ei

Mama a povestit că la prima întâlnire pe care a avut-o cu tatăl celui mai bun prieten al fiului ei au participat și copiii lor. S-au simțit bine împreună, ca și cum ar fi fost în familie. Iată ce s-a relatat pentru sursa citată:

Prima noastră întâlnire a fost chiar de ziua lui Harry. James a propus să ne întâlnim cu toții, adică atât eu cu cei doi băieți ai mei, cât și el cu băiatul și cu fetița lui. Am mers la bowling, am luat prânzul și am mers la cinema- toți 6.

Inițial nu m-am simțit în largul meu că m-am întâlnit cu James în prezența copiilor lui, dar nu a trecut mult și am început să râdem și să ne simțim ca și cum ne-am fi cunoscut de ani de zile. Pot spune că ne comportam ca și cum am fi fost o familie! Eram relaxată, mă simțeam confortabil, nu mă așteptasem să fie așa și m-am gândit că poate era un semn că între noi se putea înfiripa ceva.

Ultima parte a aniversării lui Harry a constat în faptul că acesta s-a dus să rămână peste noapte la mama lui. Deja stabilisem cu Taylor să-l duc și pe el acolo și ne-am pregătit- însă nu îmi dădusem seama că James discutase cu mama lui Harry să îl primească la ea și pe fiul meu cel mic.

Cu siguranță că avusesem parte de cea mai neobișnuită întâlnire dar, după ce petrecusem o zi împreună, eram entuziasmată pentru că aveam să petrecem timp și numai noi doi. După ce am plecat de la cinema și i-am lăsat pe copii la mama lui Harry, ne-am dus și noi la un pub. Deși conversația cu James mergea foarte bine și îl consideram atractiv, tot eram puțin rezervată. Suferisem atât de mult din pricina relației anterioare, încât nu mă grăbeam să intru în alta”. 

Se hotărâse să formeze un cuplu cu tatăl celui mai bun prieten al fiului ei

După câteva săptămâni de la întâlnirea pe care o avusese cu tatăl lui Harry, mama și-a dat seama că James era o persoană cu totul specială, iar curând acesta s-a mutat în casa ei împreună cu copiii lui. Pentru sursa citată anterior, s-a dezvăluit că:

„După numai câteva săptămâni, era clar pentru mine că James era cu totul diferit de alți bărbați pe care îi întâlnisem. De fapt, era cel mai blând, cel mai înțelept și cel mai onest bărbat pe care îl întâlnisem. Era evident că între noi era ceva special. Așa e că ați auzit de prințul din basme? Ei bine, pentru mine James era acel prinț.

Lucrurile au evoluat repede. În decurs de șase săptămâni, James și copiii lui s-au mutat în casa mea și așa ne-am început viața de familie. Copiii erau extrem de fericiți pentru că noi doi eram împreună. Cred că faptul că ne vedeau atât de fericiți pe mine și pe James era tot ceea ce își doriseră”.

parinti si cei doi baietei ai lor jucandu-se in pat

S-a căsătorit cu tatăl celui mai bun prieten al băiețelului ei

În anul 2019, cei doi s-au căsătorit. Cea care s-a confesat a mărturisit că, de fapt, fiul ei a fost cel care a condus-o către viitorul ei soț:

„Anul viitor, în luna martie, James m-a cerut în căsătorie într-o barcă pe când ne aflam în Dubai, la Marina- a fost romantic, a fost într-adevăr perfect.

În august 2019, ne-am căsătorit pe o plajă din Cipru, având o nuntă de vis alături de familiile noastre și de prietenii cei mai apropiați.

Privind în urmă, la acea zi de iulie, nu m-aș fi gândit nicio clipă că dorința lui Taylor va deveni realitate- sau că fiul meu va fi cel care mă va conduce către cel care avea să-mi devină soț!”

M-am căsătorit cu fratele celei mai bune prietene din copilărie, iar acum ea nu mai vorbește cu mine

Surse foto: istockphoto.com, pexels.com

Surse articol: Articolul reprezintă traducerea și adaptarea materialului scris de Cheryl Sharp pentru „Metro

Articolul urmator
Am aflat că fratele meu mai mare este, de fapt, tatăl meu
Am aflat că fratele meu mai mare este, de fapt, tatăl meu

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Am plecat de la petrecerea celui mai bun prieten al fiului meu după ce mama lui mi-a spus că are vărsat de vânt
  Am plecat de la petrecerea celui mai bun prieten al fiului meu după ce mama lui mi-a spus că are vărsat de vânt

  Mamele uneori ne surprind de-a dreptul. Și nu este deloc de judecat, pentru că devenim atât de subiective și atât de dornice să ne facem copiii fericiți, încât...

  Scrisoarea emoționantă scrisă de tatăl lui Elvis Presley după moartea acestuia
  Scrisoarea emoționantă scrisă de tatăl lui Elvis Presley după moartea acestuia

  Elvis Presley a murit la 42 de ani, pe 16 august 1977. Tatăl său, Vernon Presley, la câteva luni după o pierdere dificilă a iubitului spu fiu, a dat un interviu exclusiv pentru...

  După o aventură de o noapte am rămas gravidă și 6 ani mai târziu m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu fără să știu
  După o aventură de o noapte am rămas gravidă și 6 ani mai târziu m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu fără să știu

  De 16 ani de când sunt redactor-șef la Qbebe am acceptat un truism: viața chiar bate filmul. Am citit atât de multe povești, am văzut atât de multe...

  Am decis să-i cumpăr fiului meu o păpușă. Nu înțeleg de ce există regula „băieții au mașinuțe și fetele păpuși”
  Am decis să-i cumpăr fiului meu o păpușă. Nu înțeleg de ce există regula „băieții au mașinuțe și fetele păpuși”

  Cunoaștem cu toții eterna discuție prin care se insistă că băieții se joacă doar cu mașinuțele, iar fetele doar cu păpușile. E similară cu „băieții poartă albastru, iar...

  M-am căsătorit cu soțul meu pentru că așa vrea societatea
  M-am căsătorit cu soțul meu pentru că așa vrea societatea

  Numele meu este Lavinia și am 37 de ani. Sunt psihoterapeut și îmi iubesc meseria, îmi iubesc soțul și sunt mulțumită cu viața mea, însă mă roade extrem de tare o...

  Soțul meu m-a pus să îngenunchez și să îi cer iertare fiului meu de 3 ani, pentru că nu trebuie să se supună femeilor
  Soțul meu m-a pus să îngenunchez și să îi cer iertare fiului meu de 3 ani, pentru că nu trebuie să se supună femeilor

  Este extrem de dificil să îți dai seama când relația de cuplu devine abuzivă, mai ales când dragostea este încă prezentă și are și un copil drept rezultat....

  De ce nu îi mai spun copilului meu să fie bun și îngăduitor
  De ce nu îi mai spun copilului meu să fie bun și îngăduitor

  Odată ce vezi că ai reușit să-l deprinzi pe copilul tău cu empatia, când îl vezi că este bun cu toată lumea, că este ascultător, că se străduiește să respecte...

  Replica prințului George pentru colegii de clasă. „Aveți grijă, într-o zi tatăl meu va fi rege”
  Replica prințului George pentru colegii de clasă. „Aveți grijă, într-o zi tatăl meu va fi rege”

  Poate că are doar nouă ani, dar prințul George știe exact cine este și a avut o replică extraordinară pentru un coleg de clasă care l-a tachinat! Fiul cel mare al Prințului și al...

  © 2023 Qbebe