Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

S-au cunoscut în maternitate, când erau nou-născuți și acum s-au logodit. Ce poveste romantică!

Doi tineri din New Jersey (SUA), care s-au logodit anul trecut, au ținut să-și dezvăluie povestea de dragoste pe o rețea de socializare. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi de când se cunoașteau de fapt aceștia și cum au reușit să devină un cuplu!

Doi viitori soți au fost în același salon al spitalului în care s-au născut

Courtney Mahnke și-a făcut cunoscută povestea de dragoste prin intermediul TikTok, vorbind despre întâlnirea cu cel ce îi va deveni soț, Nick Monguso, ca fiind „coincidența cea mai nebunească” din viața ei. Postarea ei de luna trecută a adunat până acum peste 7,7 milioane vizualizări.

@reneemahnkie

##stitch with @breecard ##greenscreen I guess you can say we are actually soulmates ????????‍♀️

♬ original sound - Courtney Mahnken

Inițial, tânăra a povestit că l-a cunoscut pe Nick Manguso încă din copilărie, că au crescut în același oraș și că au fost dintotdeauna amici. Lucrurile s-au schimbat când au devenit adolescenți, întrei ei înfiripându-se o poveste romantică.  Potrivit Fox News, aveau vârsta de 14 ani când mamele lor au ținut să se cunoască una pe cealaltă: „Când aveam 14 ani, am avut primul meu iubit. Era prima dată când mama mea o întâlnea pe mama unuia dintre prietenii mei.” A menționat, pentru „Today”, că întâlnirea dintre ele fusese necesară întrucât era singura modalitate „în care ar fi fost confortabil pentru ea ca să mă lase să petrec timp acasă la Nick...”. Altă mențiune a fost că s-a temut la început că părinții lui Nick nu o vor simpatiza pe mama ei, care „Este o adevărată italiancă. Spune orice îi trece prin minte. Iar părinții lui Nick-sunt foarte calmi, mai rezervați.”

Primul lucru pe care mama lui Courtney, Joy, i l-a spus mamei lui Nick a fost: „Dumnezeule, îmi pari atât de cunoscută! Unde ai născut? Când este ziua lui Nick?...”. Pe atunci s-a simțit confuză auzind întrebările adresate părinților partenerului ei, dar a înțeles imediat despre ce era de fapt vorba: „Iubitul meu și cu mine suntem născuți la o diferență de o zi, numele meu de familie începe cu „Ma”, al lui cu „Mo” și, nu numai atât, am stat unul lângă altul în salonul bebelușilor. Mama mea și-a amintit de ei pentru că el era „bebelușul acela mare și gras”.

Joy își amintise, întâlnindu-i pe părinții iubitului fiicei sale, că îi văzuse la „Kimball Hospital” (devenit între timp „Monmouth Medical Center”), în Lakewood, în anul 1994.

După ce a reflectat la modalitatea în care își cunoscuse partenerul, Courtney a precizat că a înțeles mai bine cum între ei a fost posibil să se nască o poveste romantică și de ce are sentimente atât de intense pentru Nick: „Acum îmi dau seama de ce sunt atât de interesată de el.”

S-au despărțit de mai multe ori înainte să rămână împreună

Conform „Fox News”, Courtney a relatat că la un moment dat s-a despărțit de Nick pe când erau elevi de liceu: „Nick și cu mine am mers împreună la aceeași școală primară, dar am devenit prieteni în 2008, când eram la școala generală. Ne-am despărțit în liceu, dar mereu am ținut legătura...” Au urmat cursurile aceleiași universități, după ce Nick o sunase pe Courtney ca să o convingă să i se alăture: „Nick mi-a dat telefon noaptea, cu o zi înainte de testul pe care avea să-l dea la facultatea pe care o alesese el, așa că mi-am schimbat planurile și am mers cu el la Rowan University. Nimeni nu a știut de ce mi-am schimbat atunci planurile!” Pe parcursul anilor de facultate, cei doi au avut perioade în care au fost despărțiți, dar, așa cum a mărturisit Courtney, intervenea mereu ceva care îi aducea iar împreună: „Dacă mergeam la baie într-un bar cu 200 de persoane, el era acolo.” Într-un interviu pentru „Patch”, tatăl lui Courtney, Scott, a dezvăluit că: „În ultimii ani de facultate, cele două suflete pereche au căzut de acord să-și reia relația, dându-și seama că au fost dintotdeauna sortiți să fie împreună.”

Se vor căsători anul viitor

Nick Manguso (care lucrează în IT) a cerut-o în căsătorie pe partenera sa în toamna anului trecut, în fața școlii în care aceasta predă (este învățătoare la clasa a IV-a). Plănuiesc nunta pentru luna iunie a anului viitor, în New Jersey. Potrivit „Today”, Coutney a ținut să menționeze că în momentul în care a fost cerută în căsătorie Nick i-a spus: „Întotdeauna ai fost tu.” Simțind la fel, viitoarea mireasă a confirmat și ea că: „Întotdeauna, întotdeauna a fost Nick.”

Surse: foxnews.com, nj1015.com, patch.com, today.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Vrei un botez de poveste? Iată soluția pentru experiențe originale și amintiri fericite

Surse foto: istockphoto.com, tiktok.com, youtube.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  11 nou-născuți decedați într-o maternitate din cauza unui produs care a expirat
  11 nou-născuți decedați într-o maternitate din cauza unui produs care a expirat

  Tragedie într-o maternitate din Tunisia, în urma căreia însuși Ministrul Sănătății, Abderraouf Cherif, și-a înaintat demisia!

  Poze înainte și după copii: „Eram supermodele când ne-am cunoscut soții. Acum arătăm așa!”
  Poze înainte și după copii: „Eram supermodele când ne-am cunoscut soții. Acum arătăm așa!”

  Visul oricărei femei? Să mănânce orice fără să se îngrașe! Sau să facă copii și să revină la silueta de dinainte de sarcină imediat după naștere, ca și cum nimic...

  10 nou-născuți depistați cu coronavirus la Timișoara. O anchetă este în desfășurare
  10 nou-născuți depistați cu coronavirus la Timișoara. O anchetă este în desfășurare

  Cu toate că până în prezent categoria vârstnicilor s-a dovedit cea mai afectată de epidemia de coronavirus, nu poate fi neglijat impactul pe care îl poate avea...

  7 mituri despre nou-nascuti (si adevarul din spatele lor)
  7 mituri despre nou-nascuti (si adevarul din spatele lor)

  Nu exista parinte care sa nu se recunoasca in scenariul urmator: nici n-ai ajuns bine cu micutul acasa si toti cunoscutii se ingramadesc in jurul vostru cu povete binevoitoare despre cum sa...

  Guvernul amână alocarea fondurilor pentru nou-născuți până în anul 2020
  Guvernul amână alocarea fondurilor pentru nou-născuți până în anul 2020

  Nou-născuții și părinții lor par a nu reprezenta o prioritate pentru Guvernul țării, fiind trecuți în josul listei priorităților când vine vorba de sprijin financiar.

  Părinții mei încă nu și-au cunoscut nepotul. Pandemia ne ține separați de când am născut
  Părinții mei încă nu și-au cunoscut nepotul. Pandemia ne ține separați de când am născut

  Ultimul an și jumătate a fost un adevărat rollercoaster emoțional pentru femeile însărcinate, care și-au adus pe lume bebelușii în plină pandemie de coronavirus....

  5 probleme de sănătate descoperite la nou-născuți imediat după naștere
  5 probleme de sănătate descoperite la nou-născuți imediat după naștere

  Atunci când protocolul de monitorizare a sarcinii este respectat ca la carte, majoritatea problemelor de sănătate pe care le poate avea un copil se observă la ecografie. Cu toate...

  © 2021 Qbebe