Soțul meu elimină gaze în public, intenționat. Am ajuns să mă prefac că nu îl cunosc, pe stradă

Soțul meu elimină gaze în public, intenționat. Am ajuns să mă prefac că nu îl cunosc, pe stradă

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Chiar dacă ții mult la partenerul de viață, îți este greu să treci peste anumite obiceiuri ale acestuia. Ca să nu-l rănești, încerci să faci anumite compromisuri și stai de vorbă cu el pentru a găsi împreună o soluție. Ce faci însă când eforturile tale nu dau niciun rezultat? Într-o asemenea situație se găsește și o femeie de peste hotare, care este pur și simplu exasperată de obiceiul soțului ei: de a elimina gaze în public, intenționat. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi ce soluție a fost nevoită să găsească pentru a nu se face mereu de râs. 

A vorbit despre obiceiul soțului ei: de a elimina gaze în public, intenționat

O femeie s-a confesat „Kidspot” pentru a aduce în prim-plan situațiile în care a pus-o soțul ei, care obișnuiește să elimine gaze în public, în mod intenționat. Fie că a fost vorba despre mese alături de colegii de serviciu, fie că a fost vorba despre alte evenimente la care au participat împreună, bărbatul nu a ezitat să-și „respecte” obiceiul. În aceste condiții, soția lui s-a simțit de multe ori stânjenită, rușinată, așa cum reiese și din confesiunea ei pentru sursa citată:

„Acum doi ani, eu și soțul meu, Ben, am fost la un restaurant elegant, fin, pentru a lua cina pentru prima dată cu colegii mei de serviciu. Desigur că eram emoționată. Chiar dacă aveam acel job de aproape două luni și începusem să mă familiarizez cu ceea ce făceam la serviciu, era pentru prima dată când petreceam timp împreună cu colegii în afara biroului- și era și prima dată când Ben îi întâlnea.

Am zâmbit când am văzut masa la care eram așteptați (cele mai multe persoane de la masă făceau parte din echipa de manageri), iar cei de acolo s-au ridicat ca să ne întâmpine. Distanța dintre noi și prima persoană, care era chiar deținătorul companiei, nu era mare, așa că acesta a venit înspre noi, însă Ben a făcut mai mult decât să-i strângă mâna. Chiar în acele momente, a eliminat o cantitate uriașă de gaze. 

Era evident că toată lumea auzise. Pe fețele celor prezenți se putea citi o îmbinare între dezgust și șoc, iar eu mă înroșisem din cap până-n picioare. Cu toate acestea, Ben a continuat să dea mâna și cu alte persoane de la masă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

barbat in camasa neagra care sta de vorba cu o femei zambitoare aflata la o masa intr-un restaurant

De îndată ce am ajuns acasă în acea seară, i-am spus lui Ben tot ceea ce aveam pe suflet și nu i-am mai vorbit o săptămână. Fusesem extrem de umilită.

Din fericire, nimeni de la mine de la serviciu nu a spus niciodată nimic despre ceea ce se întâmplase, cel puțin nu în prezența mea, iar de atunci am început să reduc, pe cât de mult s-a putut, orice interacțiuni între colegii mei și Ben (sunt sigură că mi-au fost recunoscători pentru asta).

Sincer, privind în urmă, nu îmi dau seama de ce am fost atât de surprinsă atunci și de ce m-am supărat atât de tare. Ben a făcut asemenea gesturi încă de la începutul relației noastre și continuă să se comporte la fel și acum. În viziunea sa, eliminarea gazelor și flatulența în sine sunt lucruri perfect normale. Precum personajul Shrek, Ben spune: „mai bine afară decât înăuntru”.

Nu am nimic împotriva eliminării gazelor când ești acasă, însă când ești în public sau la diverse evenimente trebuie să dai dovadă de o minimă politețe și să-ți rezervi „gazele” pentru când vei ajunge acasă sau cel puțin pentru când ești la toaletă.

În schimb, soțul meu vede lucrurile cu totul diferit. Se simte întotdeauna în largul său- aș putea spune că este chiar încrezător- când își elimină gazele în cel mai zgmotos mod posibil, cu mirosul aferent, oriunde și oricând.

De-a lungul timpului, a realizat un asemenea demers în locuri precum: când eram la coadă la cumpărături și aveam mai multe persoane în spate, la cinema, la petreceri cu prietenii, la aniversări, în lift, la nunți...și da, pot spune că Ben a făcut așa ceva chiar și la înmormântări.”

A încercat să-și convingă soțul să renunțe la un asemenea obicei

Continuându-și confesiunea pentru sursa citată, cea care s-a plâns de faptul că soțul ei elimină gaze în public, intenționat, a ținut să precizeze că a încercat să aibă discuții cu el pe această temă. Totul a fost însă în zadar:

„În vreme ce Ben nu are nicio problemă când își vede de obiceiul său, eu sunt șocată aproape de fiecare dată. Aproape un deceniu l-am implorat să nu mai facă așa ceva, practic de la primele noastre întâlniri, când mi-am dat seama despre ce era vorba. I-am zis că eliminarea gazelor este ceva firesc și sănătos, însă acest demers trebuie realizat la locul și la momentul potrivite.

La un moment dat, chiar i-am făcut o listă cu locurile în care nu este deloc în regulă să faci așa ceva, sperând că își va aminti și că se va opri. Însă efortul meu nu a dat rezultate.”

cuplu tanar care se cearta pe canapea

A început să se prefacă, în anumite situații, că nu își cunoaște soțul

Întrucât bărbatul nu vrea să renunțe la obiceiul de a elimina gazele intenționat când se află în public, soția lui s-a simțit nevoită să ia măsuri drastice. Așa cum a povestit și pentru sursa citată anterior, în anumite contexte sociale alege să se îndepărteze de el și se preface, uneori, că nici măcar nu îl cunoaște:

„Pot spune că am ajuns în faza în care, când suntem la cumpărături și Ben se apucă să elimine gazele într-un mod foarte zgomotos, mă prefac că nu am auzit nimic, mă îndepărtez de el și creez impresia că nu îl cunosc.

Cel mai tare mă supăr și devin furioasă pe Ben când astfel de lucruri se întâmplă în diferite contexte sociale, când nu ai încotro și tot ce poți face este să accepți ce s-a întâmplat și să-ți ceri scuze.

De fapt, din acest motiv am avut numeroase dispute cu Ben- pentru că eu nu înțeleg de ce nu se poate duce la baie ca să elimine gazele și pentru că el crede că nu are de ce să facă asta și nu îi pasă de ce spun ceilalți...”

Da, uneori îmi urăsc soțul și nu mi-e rușine să recunosc asta

Surse foto: istockphoto.com, pexels.com

Surse articol: kidspot.com.au

Articolul urmator
Soțul meu a dormit în timpul petrecerii de un an a copilului nostru…
Soțul meu a dormit în timpul petrecerii de un an a copilului nostru…

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Am renunțat la drepturile părintești pentru copilul meu în urmă cu 17 ani, dar acum aș vrea să-mi cunosc fiica
  Am renunțat la drepturile părintești pentru copilul meu în urmă cu 17 ani, dar acum aș vrea să-mi cunosc fiica

  O femeie și-a găsit recent fiica pe rețelele sociale, 17 ani mai târziu după ce a renunțat la drepturile sale parentale. Acum vrea să o cunoască, dar tatăl fetei e...

  "Nu credeam că fiul meu va ajunge un Hashtag". Discursul mamei al cărui fiu a fost împușcat pe stradă
  "Nu credeam că fiul meu va ajunge un Hashtag". Discursul mamei al cărui fiu a fost împușcat pe stradă

  Azi, pe 24 mai, Dakotah face 24 de ani. De 18 zile zace pe un pat de spital și se luptă pentru viața lui. Pentru că a avut ghinionul să fie la locul nepotrivit în momentul...

  Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu
  Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu

  A fi părinte este un job cu normă întreagă, indiferent că ești o mamă casnică sau că lucrezi 50 de ore pe săptămână. Oricât de mult ți-ai dori, uneori, să...

  Soțul meu m-a pus să îngenunchez și să îi cer iertare fiului meu de 3 ani, pentru că nu trebuie să se supună femeilor
  Soțul meu m-a pus să îngenunchez și să îi cer iertare fiului meu de 3 ani, pentru că nu trebuie să se supună femeilor

  Este extrem de dificil să îți dai seama când relația de cuplu devine abuzivă, mai ales când dragostea este încă prezentă și are și un copil drept rezultat....

  Mama mea mi-a tuns băiețelul și soțul meu nu a mai vorbit cu mine zile întregi
  Mama mea mi-a tuns băiețelul și soțul meu nu a mai vorbit cu mine zile întregi

  Băiețelul acestei femei nu a fost tuns niciodată în 3 ani. Până când bunica lui a luat foarfeca în mână și s-a pus pe treabă. Însă tatăl...

  Soțul meu a fost grav bolnav și eu am refuzat să-l ajut
  Soțul meu a fost grav bolnav și eu am refuzat să-l ajut

  Atunci când ești răcită sau bolnavă, foarte rar se întâmplă să stai la pat. Nu pentru că nu ai vrea sau pentru că nu ai simți nevoia să te odihnești, ci pentru...

  Soțul meu mi-a făcut o poză în timp ce eu dormeam cu bebelușii la sân. Este cel mai frumos portret al meu!
  Soțul meu mi-a făcut o poză în timp ce eu dormeam cu bebelușii la sân. Este cel mai frumos portret al meu!

  Chiar dacă, de cele mai multe ori este plină de provocări, trebuie să recunoaștem că alăptarea rămâne una dintre cele mai speciale și fericite etape din viață unei proaspete...

  O bonă a opărit intenționat mânuța bebelușului de care avea grijă pentru a se răzbuna pe părinți
  O bonă a opărit intenționat mânuța bebelușului de care avea grijă pentru a se răzbuna pe părinți

  O bonă care dorea să nu mai lucreze pentru o familie a opărit intenționat mâna bebelușului de 16 luni de care avea grijă după ce a flat că dacă vrea să plece să lucreze la...

  © 2023 Qbebe