A trebuit să-mi dau afară soacra de la nuntă, pentru că parfumul ei mi-a declanșat alergiile

A trebuit să-mi dau afară soacra de la nuntă, pentru că parfumul ei mi-a declanșat alergiile

Bianca Geica - Redactor Senior

Un bărbat care s-a căsătorit recent povestește, pe Reddit, că a avut parte de un eveniment nefericit la nunta sa. Acesta a suferit o reacție alergică la parfumul pe care îl purta mama soției lui și în ciuda eforturilor acesteia de a sta cât mai departe de el, bărbatul a ajuns până în punctul în care se vedea nevoit să plece de la propria sa nuntă.

La un moment dat, a rugat-o pe noua lui soacră fie să meargă la cel mai apropiat magazin și să își schimbe hainele pe care pulverizaze parfumul-problemă, fie să plece de la nuntă. Aceasta a refuzat ambele variante, iar bărbatul s-a certat atât de tare cu proaspăta lui soție încât au petrecut noaptea nunții separat. Acum bărbatul întreabă dacă nu cumva a exagerat spunându-i soacrei sale să plece de la nunta propriei fiice.

„A trebuit să-mi dau afară soacra de la nuntă, pentru că parfumul ei mi-a declanșat alergiile”

„Tocmai m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. Mă înțeleg destul de bine cu noii mei socri, țin la ei ca la părinții mei, numai că la nunta mea s-a întâmplat un lucru cumplit. De obicei, soacra mea nu poartă parfum sau cel puțin nu unul pe care să-l pot sesiza. Soția mea a pus-o pe mama ei să fie domnișoară de onoare, așa că a stat cu noi în fața altarului. Biserica era mică și chiar dacă între mine și ea erau soția și unul dintre nași, am putut să-i simt parfumul. La scurt timp după începerea ceremoniei, am început să am ochii înlăcrimați și să răgușesc. Ceremonia noastră ar fi trebuit să dureze doar 20 de minute maxim, așa că m-am gândit că pot să suport.

Situația nu s-a înrăutățit decât după ceremonie, când noua soacră m-a îmbrățișat. La scurt timp mâncărimea ochilor, mâncărimea în gât și durerea de cap s-au înrăutățit. Soția mea m-a întrebat dacă mă simt bine și i-am spus că cred că parfumul mamei sale mă afecta. Am rugat pe cineva să meargă să cumpere niște medicamente pentru alergii. Am luat o pastilă, dar nu a făcut mare lucru și am început să nu mă simt în apele mele.

Am ajuns la restaurant și am început să facem fotografii, dar nu am putut face fotografii de grup cu soacra mea în ele. I-am spus soției mele că trebuie să ne gândim la ceva, pentru că simptomele mele nu se mai linișteau și nu voiam să iau și mai multe medicamente sau să fiu nevoit să plec de la propria noastră nuntă. Soția mea a rugat-o pe mama ei să păstreze o oarecare distanță între noi pentru a încerca să-mi fie mai ușor. Nu prea a reușit. Parfumul acela o urmărea ca un nor. Apoi, soția mea a rugat-o pe mama ei să încerce să spele locul unde s-a dat cu parfumul, dar soacra a spus că nu s-a dat cu el cu el pe piele, ci pe haine, așa că era și pe rochia ei.

barbat care se uita la verigheta

Am sugerat că poate soacra să plece să-și schimbe rochia și apoi să se întoarcă sau chiar să meargă la un magazin vintage din apropiere sau ceva de genul acesta și să ia orice fel de haine, aș plăti chiar și pentru ele. Am rugat-o pe soacra mea fie să facă asta, fie să plece și să o vizităm mai târziu cu prăjituri, pentru că se ajunsese la punctul în care trebuia să plec de la propria mea nuntă. Soția și soacra mea s-au opus pentru că soția mea voia ca mama ei să fie acolo tot timpul. Înțeleg că ziua era importantă pentru soția mea și că voia ca mama ei să fie prezentă. Și eu voiam asta, dar nu am putut să mă bucur de propria nuntă. Am ajuns să stau afară cu o parte din familia mea și cu cavalerii de onoare. Am început să mă simt mai bine și când am făcut-o, soția mea a ieșit și m-a întrebat dacă mă întorc înăuntru. I-am spus că nu, atâta timp cât mama ei era încă acolo și nu se schimbase.

Petrecerea s-a încheiat cu soția mea petrecând noaptea nunții la părinții ei. Oare am greșit pentru că i-am cerut soacrei mele să plece de la nuntă?

P.S.: Nu este prima oară când am o reacție atât de urâtă la un parfum, deci nu a venit ca o surpriză pentru soția mea”, povestește bărbatul.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Cei mai mulți au fost de partea bărbatului, spunându-i inclusiv că soția lui și mama acesteia au fost foarte egoiste:

„O situație delicată, într-adevăr, dar ai fost rezonabil. Soacra ta ar fi trebuit să plece de bunăvoie când a văzut cât de rău îți este de la parfumul ei, să își schimbe hainele, să își facă un duș și să se întoarcă”, a comentat cineva.

„Nu îmi vine să cred cât de egoiste sunt soția și soacra ta. Abia mai puteai respira și erai pe punctul de a pleca de la propria ta nuntă când soacra ta putea foarte simplu să își cumpere alte haine și să se întoarcă”, a mai scris o persoană.

„Ca cineva care este, de asemenea, extrem de sensibil la mirosuri, te înțeleg pe deplin. Ai făcut tot ce ai putut pentru a face un compromis și înțeleg că soția ta a vrut că mama ei să fie acolo, dar se pare că ai fost împins afară, în favoarea mamei ei. Din păcate, oamenii care nu au avut astfel de reacții alergice nu au cum să înțeleagă cât de cumplit este”, a mai adăugat cineva.

Tu ce părere ai despre situația acestui bărbat? Cum ai fi procedat într-un astfel de caz?

Surse foto: istockphoto.com, pexels.com

Surse articol: Reddit

Articolul urmator
Soacra mea mi-a numit fetița „scorpie” după ce a stat cu ea
Soacra mea mi-a numit fetița „scorpie” după ce a stat cu ea

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o
  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o

  Continui poveștile care o implică pe soacra mea, pentru că așa cum vă spuneam este un personaj. Îmi este dragă, am ajuns să avem o relație foarte apropiată, dar pănă am...

  Iată cum trebuie să miroasă parfumul tău în funcție de zodie
  Iată cum trebuie să miroasă parfumul tău în funcție de zodie

  Când te gândești la parfumul pe care îl vei purta, îți dorești nu numai să fie cât mai adecvat unui anumit moment din zi și unui anumit context, ci și...

  „Nu poți să umbli cu burta pe afară!” O mamă în lacrimi după ce a fost dată afară de la sala de fitness
  „Nu poți să umbli cu burta pe afară!” O mamă în lacrimi după ce a fost dată afară de la sala de fitness

  O mămică a fost dată afară de la sala de fitness dintr-un motiv cel puțin absurd - i se vedea burta. Femeia a fost nevoită să părăsească locul respectiv, iar când a ajuns...

  Nuntă sau înmormântare? Un mire a decis că vrea să ajungă la altar în... sicriu!
  Nuntă sau înmormântare? Un mire a decis că vrea să ajungă la altar în... sicriu!

  Când credeai că nu te mai surprinde nimic atunci când vine vorba de nunți, afli că un mire ales să își facă apariția, la propria sa nuntă, într-un sicriu! Da,...

  Copiii mei se întorc întotdeauna cu păduchi acasă după ce merg la soacra mea...
  Copiii mei se întorc întotdeauna cu păduchi acasă după ce merg la soacra mea...

  O mămică de peste hotare se confruntă cu o situație neplăcută de ceva timp. Copiii săi vin mereu acasă, de la bunica lor, cu păduchi.

  Ce relație are prințul Harry cu soacra lui
  Ce relație are prințul Harry cu soacra lui

  Prințul Harry se bucură de o legătură specială cu mama lui Meghan Markle, Doria Ragland. Nu numai că acesta a descris-o anterior pe soacra lui ca fiind „uimitoare”, dar s-a...

  Am mers cu copilul la nunta prietenei mele care mi-a spus să-l las acasă. Uite de ce
  Am mers cu copilul la nunta prietenei mele care mi-a spus să-l las acasă. Uite de ce

  O mamă de peste hotare povestește că și-a adus bebelușul de 8 luni la nunta prietenei sale, deși aceasta a rugat-o să-l lase acasă, cu 2 săptămâni înainte de nuntă....

  Soacra mea m-a filmat în timpul nașterii, în cea mai vulnerabilă postură, fără acordul meu
  Soacra mea m-a filmat în timpul nașterii, în cea mai vulnerabilă postură, fără acordul meu

  O soacră și-a luat prin surprindere nora atunci când a filmat întregul proces al travaliului și al nașterii nepoatei ei, fără a avea acordul și amenințând...

  © 2024 Qbebe