Am descoperit că fetița mea a fost schimbată la naștere când colega ei de grădiniță s-a dovedit a fi fiica mea, de fapt

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Oare ce simte o mamă când, după ce își crește fiica timp de 3 ani, află că aceasta nu este de fapt copilul ei? Într-o asemenea situație s-a regăsit o femeie din Sicilia, care a descoperit, odată ce și-a dus fetița la grădiniță, că micuța nu era fiica ei adevărată. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a cunoaște o poveste de viață care te va uimi. 

Două proaspete mămici au plecat din spitalul în care au născut cu bebeluși care nu erau de fapt ai lor

Marinella Alagna și Gisella Fodera și-au născut fiicele în ajunul Anului Nou, în anul 1998, la spitalul din Mazara del Vallo (Sicilia). Mellisa și Caterina au venit pe lume la 15 minute una față de cealaltă. Întrucât cele două fetițe semănau, mamele au atras atenția personalului medical pentru a nu le încurca hăinuțele. Cu toate acestea, eroarea s-a produs, Marinella plecând acasă cu Melissa, fiica Gisellei Fodera. 

Niciuna dintre mame nu a sesizat nimic neobișnuit în legătură cu copilul ei, dar lucrurile aveau să se schimbe total odată ce fetițele au ajuns la grădiniță. 

Una dintre mame a observat aspecte ieșite din comun când fetița ei a mers la grădiniță

Într-o zi, pe când își lua de la grădiniță fetița în vârstă de 3 ani, Marinella a văzut următorul detaliu: exista o asemănare extraordinară între colega fiicei ei, Caterina și celelalte două fiice ale ei.

După aceea, a fost martora altui lucru neobișnuit: printre mamele venite să-și ia copiii de la grădiniță a recunoscut-o pe Gisella, femeia care născuse în aceeași zi cu ea. Conform „The Sun”, Marinella a relatat că: „Am recunoscut-o pe mama Caterinei, Gisella Fodera și mi-am dat seama că a născut în aceeași zi cu mine.

Un test ADN a dovedit că mamele crescuseră timp de 3 ani copii care nu erau ai lor

Marinella a discutat cu Gisella, iar după 15 zile s-a efectuat un test ADN ce a confirmat faptul că fiicele lor fuseseră schimbate la naștere.  

Din datele oferite de sursa citată, prima reacție a Gisellei după aflarea rezultatelor testelor a fost să afirme că: „Provoc pe oricine să crească timp de trei ani o fiică și după aceea să renunțe la ea întrucât s-a comis o greșeală.”

Integrarea celor doi copii în familiile adevărate nu a fost lipsită de dificultăți

La început, mamele au ascultat sfatul experților, fiecare dintre ele și-a luat acasă fiica biologică și, timp de șase luni, era nevoie să stea la distanță pentru ca fetițele să se adapteze cât mai bine în noile lor familii. 

Potrivit „Daily Mail”, Marinella și Gisella au stat la distanță una față de cealaltă timp de 3 luni, dar ulterior nu au mai rezistat, după cum a povestit Marinella: „Noi, mamele, plângeam de fiecare dată când vorbeam zilnic la telefon, dar după trei luni nu am mai rezistat, ne-am revăzut și am hotărât să nu ne mai despărțim niciodată.”

femeie zambitoare cu parul roscat purtand o rochie eleganta de culoare inchisa

Sursă poză: facebook.com/marinella.marino.54/photos

Familiile Alagna și Fodera au devenit tot mai apropiate, participând la aniversări, la diverse evenimente importante și locuind împreună în weekend-uri și în timpul liber. 

Gisella a recunoscut că inițial nu a simțit o legătură puternică față de fiica ei biologică, Melissa. Din informațiile oferite în materialul disponibil pe „news.amomama.com”, mama a făcut următoarea mărturisire: „La început, am simțit că iubindu-mi fiica biologică, pe Melissa, era ca și cum mi-aș fi trădat fiica pe care o crescusem inițial, dar în prezent pot spune că simt că eu și Melissa suntem într-adevăr mamă și fiică.”

fata tanara zambitoare purtand o rochie neagra eleganta

Sursă poză: melissa.fodera.96/photos

Pentru a nu complica mai mult situația, familiile au stabilit să le păstreze celor două fete numele pe care le purtau înainte.

Legătura dintre cei doi copii este una strânsă

Familiile lor le-au dezvăluit Melissei și Caterinei că fuseseră schimbate la naștere pe când aveau vârsta de 8 ani. 

Cele două fete au avut dintotdeauna o relație strânsă, au fost colege de bancă până când au ajuns la colegiu. Amândouă au explicat că nu își aduceau nimic aminte din perioada trăită până la vârsta de 3 ani, așa cum se poate sesiza și din dezvăluirea Melissei din materialul disponibil în „The Sun”: „Totul părea un joc și niciuna dintre noi nu și-a amintit nimic din perioada de dinainte să ajungem la vârsta de 3 ani.” Aceasta a ținut să precizeze și că o va considera întotdeauna pe Marinella Alagna ca fiind a doua ei mamă. 

tinere vesele pozand impreuna

Sursă poză: melissa.fodera.96/photos

Povestea a inspirat o carte și un film

Mauro Caporiccio a scris „Sorelle per sempre” („Surori pentru întotdeauna”) pornind de la povestea Melissei și a Caterinei. Despre cele două fete, autorul a dezvăluit, pentru „The Times”, că: „Fetele au crescut având patru părinți și opt bunici, iar această experiență a funcționat. Astăzi ele sunt precum surorile gemene și se poate vorbi despre dragostea care le unește familiile.”

Experiența familiilor Alagna și Fodera a inspirat și crearea filmului cu același titlu, o producție Rai1. 

Surse: dailymail.co.uk, news.amomama.com, thesun.co.uk, thetimes.co.uk
Sursă poză principală: facebook.com/caterina.alagna5
 

Surse foto: facebook.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  „Nu e adoptată. E fiica mea”. Prima poză cu fetița lui Naomi Campbell
  „Nu e adoptată. E fiica mea”. Prima poză cu fetița lui Naomi Campbell

  A trecut aproape un an de când Naomi Campbell a anunțat, pe rețelele de socializare, că a devenit mamă. Vestea că supermodelul în vârstă de 51 de ani a adus pe lume o...

  Bucurie mare pentru Angela Rusu, la 46 de ani: „Fiica mea este însărcinată cu 5 săptămâni înaintea mea. Eu voi naște în iunie, iar ea în mai”
  Bucurie mare pentru Angela Rusu, la 46 de ani: „Fiica mea este însărcinată cu 5 săptămâni înaintea mea. Eu voi naște în iunie, iar ea în mai”

  Surpriză dublă în familia cântăreței de muzică populară, Angela Rusu. Ea și fiica ei, Larisa, sunt însărcinate în același timp! Diferența dintre bebeluși...

  Mi-am pârât colega însărcinată că a vomitat în raionul de haine, după ce ea a dat vina pe mine
  Mi-am pârât colega însărcinată că a vomitat în raionul de haine, după ce ea a dat vina pe mine

  Viața bate filmul. Pare un clișeu, dar nu este. Este o realitate pentru că filmele sunt inspirate din viața reală, fără de ea ele nu ar exista. Așa că pe mine una, când vine...

  Fetița mea de 14 ani este victima bullying-ului la școală. A fost amenințată de colegi că „i se va fura” virginitatea
  Fetița mea de 14 ani este victima bullying-ului la școală. A fost amenințată de colegi că „i se va fura” virginitatea

  Bullying-ul este o problemă socială din ce în ce mai mare, în special printre copii. O mămică povestește pe internet că fiica ei de 14 ani refuză să meargă la școală...

  Când fiica mea m-a văzut beată, zăcând pe podeaua băii, am zis: ”Gata, am terminat cu alcoolul”
  Când fiica mea m-a văzut beată, zăcând pe podeaua băii, am zis: ”Gata, am terminat cu alcoolul”

  Încă nu am curajul să mă expun pe de-a-ntregul. Așa că folosesc un pseudonim să vă spun poveștile mele. Este un soi de terapie, oarecum. Sunt alcoolică. Am fost toată viața...

  Mi-am tuns fiica zero pentru că a râs de o colegă bolnavă de cancer și i-a smuls peruca
  Mi-am tuns fiica zero pentru că a râs de o colegă bolnavă de cancer și i-a smuls peruca

  Cancerul este o boală necruțătoare, iar mai ales atunci când este afectat un copil devine o luptă fizică și psihică epuizantă și teribilă. Copiii care trec printr-o astfel de...

  Mama mea e furioasă pentru că nu vreau ca sora mea să moștenească o casă pe care eu o plătesc
  Mama mea e furioasă pentru că nu vreau ca sora mea să moștenească o casă pe care eu o plătesc

  Trebuie să vă cer părerea. Pentru că simt că fierb de furie. Pe scurt, mama mea vrea să își facă testamentul. Zice ea că simte că i se apropie în câțiva ani...

  Toată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt
  Toată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt

  Aveam 4 ani când tatăl meu a murit. Era polițist. Nu a murit la datorie, dar a fost un erou pentru comunitatea din Buzău. L-am iubit. Era un om bun. Și mama mea l-a iubit. A fost...

  © 2022 Qbebe