Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Confesiuni: Ce s-a întâmplat când am încercat să reproduc toate scenele din 50 Shades

O bloggeriță a relatat cum s-a simțit alături de soțul ei, când, într-un weekend, au intenționat să reproducă câteva dintre momentele intime pe care le-au trăit protagoniștii din cartea „Fifty Shades Darker" (scrisă de către E. L. James și publicată în anul 2012), Anastasia (Ana) Steele și Christian Grey. Ea dezvăluie că într-un alt weekend au testat unele experiențe din cealaltă carte, „Fifty Shades of Grey".

Experiența „Fifty Shades" de sâmbătă

Cuplu romantic in bucatarie, partenera dorind sa ii dea inghetata parteneruluiDimineața, la ora 9
Femeia dezvăluie cum, alături de soțul ei, au încercat să reproducă scena din cartea „Fifty Shades Darker" în care Ana și Christian s-au folosit de înghețata de vanilie în timpul activităților sexuale. Ideea era ca înghețata să se afle pe anumite părți ale corpului partenerei (pe sâni de exemplu). Când cuplul a dorit să procedeze așa, nu s-au bucurat de efectele așteptate, mărturisind că nu era plăcută senzația de rece conferită de înghețată și au revenit la sexul  obișnuit.

La ora 11
În acest moment din zi cei doi parteneri au hotărât să testeze scena în care Anastasia se folosea de bilele vaginale. Pentru a reproduce această secvență, a fost ales modelul de bile la care s-a apelat și în carte: bilele Ben Wa (utilizate pentru a spori senzația de plăcere prin stimularea punctului G).
Cea care le-a încercat în realitate nu s-a simțit în largul ei cu ele, în condițiile în care, curând după activitățile intime, a trebuit să meargă, alături de soț, la o aniversare. După această încercare, s-a ajuns la concluzia că bilele vaginale obișnuite erau mai confortabile decât modelul Ben Wa, acestea din urmă fiind ulterior depozitate într-o cutie de bijuterii, cu intenția de a nu mai fi utilizate.

După-amiază, la ora 4
A fost intervalul în care cei doi soți au vrut să vadă cum se vor simți după ce vor încerca să urmeze scena  care o înfățișa pe Anastasia când era pălmuită (în zona posteriorului).
În urma reproducerii activității din carte, amândoi s-au declarat satisfăcuți. Au recunoscut faptul că vor încerca să o repete pentru a se bucura de mai mult sex.

Sâmbătă seara, la ora 7
După experiența pe care au avut-o cu pălmuirea simplă a partenerei, cei doi au realizat o schimbare: partenera să fie cea care să-l lovească pe partener cu o riglă (în zona posteriorului) și nu invers. Femeia a spus că nu au avut cum să realizeze cât mai fidel scena din carte pentru că nu aveau piscină și nici masa de lângă aceasta. Au decis atunci să meargă la masa pentru scrabble.
Pentru a-l convinge pe partenerul ei să se lase mai ușor convins să reproducă scena din „Fifty Shades Darker", inițial au jucat scrabble. În condițiile în care soția a ieșit câștigătoare, a avut dreptul să utilize rigla pe soțul ei. A urma apoi demararea unei activități sexuale pe masa de scrabble, despre care cei doi au spus nu ar vrea să o mai repete din cauza pieselor reci.

Cum s-a desfășurat reproducerea unor scene din „Fifty Shades” duminica

De la ora 11
Pentru a doua zi de experiențe similare celor din carte, cei doi soți au ales momentul de intimitate din lift. În acest scop, au mers la un hotel din apropiere. Inițial nu au putut să se bucure de nimic pentru că liftul de acolo era mereu plin. După o a doua încercare, au avut o reușită, în sensul în care partenera a putut să fie atinsă în zona posteriorului.
În urma a ceea ce s-a întâmplat, femeia a recunoscut că liftul putea fi un loc în care să existe activități intime pentru că unii călători sunt mai degrabă preocupați să nu se întâmple ceva grav acolo decât să se uite la ceea ce fac alții.

La prânz (la ora 1)
Următoarea activitate pe care a încercat să o aibă cuplul a fost când Anastasia și Christian s-au folosit de instrumentul „spreader bar". Acesta este un mâner de oțel ajustabil, ce poate fi legat de mâinile partenerei/partenerului pentru a le ține depărtate cât are nevoie celălalt.
Mărturisirea celor doi a fost, la final, că nu se vor mai folosi nici de acest dispozitiv, întrucât nu se simțeau bine imobilizați și fără îmbrățișări.

La ora 15
O altă reproducere din „Fifty Shades Darker" a fost cea legată de momentele intime dintre Anastasia și Christian de la duș.
Soții au vrut să redea cât mai exact ceea ce se întâmpla în carte, dar au recunoscut că nu este simplu să-ți dai jos hainele ude chiar în duș. Un alt inconvenient al desfășurării unei activități sexuale la duș este, potrivit lor,  faptul că ți se poate face repede frig. Totul s-a terminat cu ieșirea rapidă din apă, cu punerea hainelor în mașina de spălat și cu dorința de a ajunge lângă o sursă de căldură.

Cuplu intr-un moment de intimitate in baie

După amiază (la ora 17)
În ultima zi dedicată reproducerii scenelor din „Fifty Shades Darker", cuplul a apelat la o altă jucărie erotică folosită de personajele Anastasia și Christian: clești speciali pentru prinderea sfârcurilor (Acesta poate fi folosit de către ambii parteneri în scopul amplificării durerii).
După ce femeia a avut pe sfârcuri dispozitivul respectiv, iar soțul i-a așezat în gură un vibrator mic, a declarat că nu ar mai dori să repete experiența, că niciodată nu s-a simțit „mai puțin sexi".

Concluzia finală a celor doi a fost că experimentul „Fifty Shades" i-a obosit și au hotărât să-și petreacă restul zilei de duminică ghemuiți pe canapea, așteptând să se uite la o comedie despre canibalism (Ambii au spus că dorința de a vedea așa ceva a fost generată de experiența trăită în cele două zile), să se alinte și să savureze înghețata de vanilie rămasă din ziua precedentă.

Surse:
www.dailymail.co.uk, www.marieclaire.com, www.cosmopolitan.com

Surse poze:
www.gettyimages.com

7 pozitii adorate de femei, pe care nu le-ai incercat inca

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Confesiuni de vedete: 12 citate care îți rup inima despre pierderea sarcinii
  Confesiuni de vedete: 12 citate care îți rup inima despre pierderea sarcinii

  Pierderea unei sarcini este unul dintre cele mai dificile momente din viața oricui. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi câteva staruri care au ales să...

  Fără vești proaste! Cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în 2019
  Fără vești proaste! Cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în 2019

  Se spune că trebuie să fim răbdători, pentru că nici măcar în natură nimic nu stă înflorit tot anul. Și iată că răbdarea a dat roade, pentru că, ușor, dar sigur,...

  8 replici de încercat când copilul nu vrea să mănânce
  8 replici de încercat când copilul nu vrea să mănânce

  Odată ce devenim mame, ne gândim permanent la cum ar trebui să ne hrănim copiii pentru ca aceștia să se dezvolte armonios. De aceea, facem toate eforturile în acest scop....

  Cum sa stimulezi vorbirea la copii. 6 trucuri de incercat
  Cum sa stimulezi vorbirea la copii. 6 trucuri de incercat

  Acestea sunt trucurile care stimuleaza vorbirea la copii. Incearca-le si tu!

  7 replici de încercat când copilul nu vrea să se ducă la culcare
  7 replici de încercat când copilul nu vrea să se ducă la culcare

  Una dintre provocările vieții de părinte este și mersul la culcare al copilului. Întrucât pot interveni adesea momente în care al nostru copil va refuza să meargă la...

  Dacă ai fost bătut de părinți când erai mic, iată ce s-a întâmplat cu personalitatea ta
  Dacă ai fost bătut de părinți când erai mic, iată ce s-a întâmplat cu personalitatea ta

  Pedeapsa fizică a fost practicată de generații de părinți, pentru a disciplina copiii și a-i face să se comporte adecvat. Chiar și astăzi, mulți părinți continuă să folosească...

  De ce n-ar trebui sa disciplinezi copiii altora. Ai incercat sa faci acest lucru?
  De ce n-ar trebui sa disciplinezi copiii altora. Ai incercat sa faci acest lucru?

  Cand ajungi in parc cu copiii, realizezi ca el interactioneaza cu alti copii, educati de alti parinti. Unele modele de comportament sunt compatibile cu al copilului tau, altele nu. Si atunci...

  © 2019 Qbebe