Gradinta Helen

Gradinta "Helen" functioneaza in municipiul Cluj-Napoca, pe Str. Rapsodiei nr 4, Cartierul Zorilor, intr-o zona linistita si pitoreasca. Este o gradinita particulara cu program normal si program prelungit. Gradinita a primit autorizatie de functionare din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii prin hotararea CNEAIP nr. 5355 din 14.12.2000. Este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din orasul Cluj.

 "Gradinita Helen" a obtinut acreditarea prin Ordinul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 2849/17.12.2007.

Contact

Oras Cluj-Napoca

Zona Cluj-Napoca

Adresa Cluj-Napoca, Rapsodiei nr. 4

E-mail gradinitahelen@yahoo.com

Telefon 0745-201839

Site www.gradinitahelen.com

PROGRAM

Programul gradinitei are 2 variante, in functie de solicitari:

- program normal : 7:30 - 13
- program prelungit : 7:30 - 18 , asigurandu-se si conditii de odihna pentru copii; masa de pranz este asigurata de o firma de catering.

PRETURI

Activitatea gradinitei se desfasoara intr-o casa inchiriata cu 5 sali de grupa, o sala de mese, sala de dans, sala de gimnastica, cabinet metodic, izolator, birou director, vestiar si 4 grupuri sanitare. Mobilier adecvat copiilor: masute, scaunele, paturi rabatabile, jucarii diverse, calculatoare, dvd playere, casetofoane, video proiector, imprimanta laser, televizoare. Programul se desfasoara in limba engleza, cuprinzând teme variate si dorinta noastra puternica de a-i pregati foarte bine pe viitorii scolari.

In conformitate cu noul plan de invatamant, desfasuram activitati pe domenii experientiale, jocuri si activitati didactice alese cat si activitati de dezvoltare personala. Continuturile propuse sunt parcurse integrat si interdisciplinar. Activitatile desfasurate sunt ocazii de invatare situationala. Participarea, initiativa, implicarea, creativitatea copilului sunt atent încurajate. Urmarim dezvoltarea increderii in sine, dezvoltarea personalitatii fiecarui copil in vederea integrarii in scoala si in societate.

Copiii pot fi inscrisi in gradinita incepând cu varsta de 2 ani . Gradinita este structurata pe 4 grupe de studiu: Grupa mica - Tiny Bees, Grupa mijlocie - Flying Bees, Grupa Mare - Shiny Bees si Grupa Pregatitoare - Busy Bees.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe