Ce înseamnă dacă îți apare un bebeluș în vis?

Bianca Geica - Redactor Senior

Ți-a apărut un bebeluș în vis? Se spune că visul este modalitatea prin care subconștientul încearcă să ne transmită anumite mesaje. Prin intermediul viselor, subconștientul găsește soluții la problemele nerezolvate de peste zi sau ne ajută să ne punem ordine în gândurile care nu ne dau pace de ceva vreme.

Dacă ți-a apărut un bebeluș în vis, cu siguranță ești curioasă să afli ce înseamnă acest lucru. Bebelușul este unul dintre cele mai frecvente simboluri care apar în vis și unul care ne dă foarte mult de gândit, pentru că poate avea interpretări mutiple. Află, în rândurile următoare, ce înseamnă când visezi un bebeluș!

Bebelus care doarme

Ce înseamnă când visezi un bebeluș?

Un bebeluș în vis poate avea atât interpretări pozitive, cât și negative, în funcție de ipostaza în care îl visezi (râzând, plângând, dormind, suferind etc.). Poate însemna fie inocență, fericire, un nou început, fie frică, anxietate, blocaj emoțional.

În principiu, însă, bebelușul în vis semnifică planuri noi, idei noi, acțiuni noi, practic tot ce reprezintă un nou început este oglindit în imaginea bebelușului. Noi te vom ajuta să descifrezi visul în care apare un bebeluș, în așa fel încât să poți avea o privire de ansamblu asupra lucrurilor pe care subconștientul tău îți transmite că trebuie să le rezolvi.

Bebeluș alăptat în vis

Ai visat că alăptezi? Ei bine, te vei bucura să afli că este de bun augur atunci când o femeie visează că își alăptează copilul.

Mama care alapteaza un bebelus in vis

Un bebeluș alăptat în vis prevestește faptul că urmează o perioada bună, prolifică în viața ta, o perioadă de care trebuie să profiți din plin pentru a te dezvolta atât pe plan profesional, dar mai ales pe plan spiritual. Acum este momentul să demarezi acel proiect la care lucrezi de ceva vreme, fie că este legat de serviciu, fie că este legat de familie. Poate că vrei să îți cumperi o locuință sau vrei să faci un copil. Visul în care alaptezi un bebeluș anunță schimbări favorabile în viața ta, anunță vindecare, oportunități și succes.

Băieți în vis

Bebelușii băieți în vis simbolizează dezvoltare spirituală, putere, reușită. Un bebeluș băiat în vis poate indica faptul că treci printr-o perioada care te forțează să îți redescoperi latura masculină, să fii curajoasă, puternică, dar și înțeleaptă.

Un bebeluș băiat în vis poate însemna că urmează să închei un capitol în viața ta și să începi unul nou. Poate că te pregătești să devii mămică, poate că te gândești să renunți la actulul tău loc de muncă în favoarea altuia care să îți aducă mult mai multe satisfacții, poate că urmează să îți deschizi propria afecere. Ce trebuie să reții este faptul că simbolul bebelușului băiat este adesea asociat cu țintele noastre.

Ce înseamnă când visezi un bebeluș fată?

Fetița în vis este un simbol pozitiv, asociat cu sentimentul de vulnerabilitate. Poate că te afli într-o perioada a vieții tale în care te simți expusă din punct de vedere emoțional, simți că nu deții controlul asupra propriilor sentimente. Poate că tocmai te-ai despărțit de o persoană dragă și simți că îți este greu să depășești acest moment, poate că vrei să faci un pas în cariera ta, dar nu ai curajul necesar.

Dacă visezi că ești însărcinată, iar bebelușul este fetiță, înseamnă că te așteaptă o perioada fericită și liniștită. Dacă visezi că ții în brațe un bebeluș fată, simți nevoia de protecție. Dacă visezi un bebeluș fată care plânge, înseamnă că trebuie să te concentrezi mai mult asupra propriilor tale nevoi.

Mama care se joaca cu picioarele bebelusului

Bebeluș plângând în vis

Când visezi un bebeluș care plânge, subconștientul tău te atenționează că, în viața de zi cu zi, nu îți atingi potențialul maxim și trage un semnal de alarmă asupra unor situații nerezolvate sau dorințe reprimate, neglijate.

Poate că în ultima perioadă te-ai pus destul de des pe locul doi, iar acum este momentul să devii actorul principal din filmul vieții tale.

Totodată, un bebeluș care plânge poate indica presiune socială, fricile tale cu privire la modul în care ești percepută de ceilalți. Poate semnifica faptul că te-ai transformat în cineva care nu te reprezintă sau că îți neglijezi copilul interior, copilul care nu se teme să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și îndeplini cele mai arzătoare dorințe.

Bebeluș bolnav în vis

Dacă visezi un bebeluș bolnav, înseamnă că este posibil să ai parte de o perioadă destul de agitată, stresată, peste care vei trece doar dacă vei da dovadă de reziliență și putere. Vor fi momente în care te vei simți neajutorată, fără speranță și fără nimeni alături care să înțeleagă cu adevărat prin ce treci.

Bebelușul bolnav în vis mai poate însemna și faptul că te simți epuizată și că ai nevoie de o pauză, poate chiar de o vacanță, pentru a te reface pe plan spiritual și mental.

Așadar, atunci când te întrebi ce înseamnă când îți apare un bebeluș în vis, fii foarte sinceră cu ține însăți și gândește-te care sunt problemele și situațiile rămase nerezolvate în viața ta. Ție ți-a apărut vreodată un bebeluș în vis?

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  O, ce veste minunată! Ce înseamnă când îți visezi copilul
  O, ce veste minunată! Ce înseamnă când îți visezi copilul

  Ce poate fi mai interesant decât să-ți visezi propriul copil? Visul în care apare și puiul tău este o transpunere a subconștientului referitoare la stare de bine pe care o...

  Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții
  Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții

  Visele reprezintă cheia înțelegerii subconștientului nostru. Unele vise specifice au la bază numeroase semnificații, mai ales dacă acestea se repetă frecvent. Visul care...

  De ce îți blochează zodiile numărul de telefon! Evită să le faci asta dacă vrei să îți mai răspundă la apeluri
  De ce îți blochează zodiile numărul de telefon! Evită să le faci asta dacă vrei să îți mai răspundă la apeluri

  Fiecare dispune de un anumit nivel al toleranței în ceea ce privește lucrurile pe care le suportă. Spre exemplu, sunt persoane pe care nu le deranjează dacă primesc de foarte...

  Dacă bebelușul meu a murit nu înseamnă că nu mai sunt mamă
  Dacă bebelușul meu a murit nu înseamnă că nu mai sunt mamă

  Mamă! Ce cuvânt minunat! Două silabe, 4 litere, care adună tot ce este mai bun, mai cald, mai minunat pe lumea asta. Am vrut să devin mamă de când am descoperit bunătatea...

  Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca am regresat
  Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca am regresat

  A fi mamă însemnă a-ți asuma o responsabilitate imensă și a-ți dedica viața unei ființe micuțe, însă pentru a face aceste lucruri, ai nevoie de multă forță.

  TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand
  TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand

  Stiai ca o persoana normala are in jur de 1460 de vise pe an? Acesta echivaleaza cu 4 vise pe noapte. Potrivit The Dream Encyclopedia, cuvantul vis vine din germanul draugmas care inseamna...

  Ce înseamnă dacă ai menstruație de două ori pe lună?
  Ce înseamnă dacă ai menstruație de două ori pe lună?

  Fiecare dintre noi suntem diferite și prin urmare și corpul nostru reacționează diferit în funcție de provocările pe care le întâlnește zi de zi. Oare menstruația...

  Dacă am nevoie de o pauză de la copilul meu nu înseamnă că nu sunt o mamă bună
  Dacă am nevoie de o pauză de la copilul meu nu înseamnă că nu sunt o mamă bună

  Am nevoie de o pauză de la copilul meu. Am nevoie de o pauză până nu cedez. Până nu mai am nimic de oferit. Am nevoie de o pauză de la nevoia de a face totul - programări...

  © 2022 Qbebe