Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

ADN-ul frumuseții la un alt nivel! Concept unic în România de la PlushBio Cosmetics

Ești mamă, soră, fiică, prietenă bună, om în societate și adult responsabil de viața ta și a celor dragi ce te înconjoară. Dar, extrem de important, ești FEMEIE! O femeie delicată și sensibilă, prin definiție, care are propriile nevoi. Este foarte greu să-ți satisfaci micile necesități când orice altceva pare să fie prioritar. Ei bine, special pentru femeile ca tine a apărut gama de produse Plush BioCosmetics, care te ajută să ai grijă de tine repede, sigur și natural. A venit timpul să descoperi AND-ul frumuseții!

De câte ori nu ai oftat prelung la vederea imaginilor cu vedete, care au un ten imaculat de la prima oră a dimineții? De câte ori nu te-ai gândit că ar fi minunat să-ți dispară peste noapte micile pete, semnele post-acnee sau firicelele de riduri apărute din senin? Sigur, ai revenit rapid la realitate pentru că ți-ai dat seama că ești mamă și soție și ai alte priorități. Greșit! Sănătatea pielii tale este o prioritate, pentru că din adevărata stare de sănătate se naște frumusețea. Un ten superb este, în primul rând, un ten cu o rutină corectă de îngrijre, cu produse atent selecționate, care satisfac întocmai necesitățile pielii feței.

Asta înseamnă că este momentul să faci cunoștință cu produsele de lux în materie de îngrijire dermato-cosmetică, Plush BioCosmetics. Desigur, te gândești că sunt doar alte produse care promit minuni, dar fără rezultate. Iată cum reușesc produsele Plush să lase concurența în urmă și să aducă zâmbetul pe buzele clientelor sale!

Ioana Marinescu

Sunt produse cu emolienți și active naturale, rezultate din combinația produselor bio cu știința farmaceutică

Fiecare produs Plush Bio Cosmetics este rezultatul muncii pe care Ioana Marinescu, farmacist, profesor de chimie și tehnologie farmaceutic, o depune în laborator pentru a se asigura că produsele respectă cele mai înalte standarde de siguranță.

După ce a reușit să facă sute de femei fericite, mame, femei de afaceri, vedete sau adolescente aflate în plin process de maturizare, Farm. Ioana Marinescu a hotărât să ducă brandul la un alt nivel și astfel, a apărut Fabrica Plush BioCosmetics, un concept unic și premium în România.

Așa cum ne arată dicționarul englez-urban, Plush înseamnă luxos, fabulos, moale ca mătasea și cașmirul la un loc, tocmai de aceea Fabrica Plush va respecta normele GMP farmaceutice, astfel încât femeile din România, și nu numai, să se bucure de calitate 100% atunci când au grijă de tenul lor. Acest nou concept se bazează pe puritatea aerului și a apei, obținute printr-o serie de sisteme tehnologice de ultimă generație, conform standardelor interne si internaționale (ISO 14 644-1 din 2015).

Cum funcționează instalațiile de climatizare și purificare a aerului?

Încă de la bun început specialiștii Plush au depus eforturi mari pentru ca fiecare produs ce ajunge în casa ta să respecte întocmai normele de siguranță. Fie că este vorba despre produse anti-ageing, tratamente pentru acne sau produse de hidratare și îngrijire a tenului, la Plush se pune accentul pe calitate. Asta face ca în cadru Fabricii noile proceduri tehnice să fie asemeni celor mai dezvoltate laboratoare din lume.

Aerul este preluat din mediul extern și tratat în proporție de 100% la nivelul centralei pentru tratare si distribuit în spațiile de producție prin 3 trepte de filtrare. De asemenea, în procesul de producție se utilizează numai apă înalt purificată prin RO-CEDI, astfel încât produsele rezultate să fie pe măsura așteptărilor.

produse Plush

De ce să alegi Plush BioCosmetics?

Pentru că îți datorezi asta! Pentru că ai nevoie de câteva mici momente de grijă pentru frumusețea ta în pauzele dintre mersul la cumpărături, plata facturilor și pregătitul copiilor pentru școală. Pentru că sunt sute de femei care au încercat gama Plush și pur și simplu s-au îndrăgostit iremediabil. Pentru că Farm. Ioana Marinescu este un specialist activ și în mediul online, gata oricând să îți vină în ajutor cu răspunsuri pentru toate problemele/nelămuririle cu privire la tenul tău, ceea ce ne face să avem și mai multă încredere în cel mai iubit brand al momentului.

Plush BioCosmetics a apărut din dorința ca fiecare femeie să se uite în oglindă și să fie mulțumită de imaginea ei pură, natural, fără machiaj sau alte intervenții costisitoare. Alege să te numeri și tu printre clientele Plush fericite și încântate de aspectul tenului lor

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Christmas CONCEPT #3 – târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics
  Christmas CONCEPT #3 – târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics

  8 - 9 decembrie la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

  MamaBoutique, lider pe piața hainelor pentru femei însărcinate, a deschis cel mai mare concept-store din România pentru gravide.
  MamaBoutique, lider pe piața hainelor pentru femei însărcinate, a deschis cel mai mare concept-store din România pentru gravide.

  Noul magazin se întinde pe o suprafață de peste 130 m2. Decorul este de vis, un spațiu decorat contemporan. O abordare minimalistă și practică.

  Caz unic: o femeie a născut 6 bebeluși în numai nouă minute
  Caz unic: o femeie a născut 6 bebeluși în numai nouă minute

  O femeie însărcinată din statul american Texas a născut 6 bebeluși perfect sănătoși în numai 9 minute!

  Caz unic: atacat de o bacterie rezistentă la antibiotice, un copil este salvat de miracolul medicinii moderne
  Caz unic: atacat de o bacterie rezistentă la antibiotice, un copil este salvat de miracolul medicinii moderne

  O adolescentă din Marea Britanie, infectată cu o bacterie mortală, a fost salvată în urma unui tratament experimental: terapia fagică.

  Moment unic surprins la ecograf: bebeluș făcând pipi în uterul mamei lui
  Moment unic surprins la ecograf: bebeluș făcând pipi în uterul mamei lui

  Dacă vă întrebați dacă un bebeluș face pipi în uterul mamei, ei bine, veți primi răspunsul cu o mică filmare a unui medic din Turcia, care suprinde un moment unic la o...

  Dotarea maternităților face diferența între viață și moarte: deși rata mortalității infantile a scăzut la nivel de țară, sunt județe unde progresele nu se văd
  Dotarea maternităților face diferența între viață și moarte: deși rata mortalității infantile a scăzut la nivel de țară, sunt județe unde progresele nu se văd

  Potrivit ultimelor date ale Institutului Național de Statistică (INS) , publicate la finalul lunii ianuarie 2019, rata mortalității infantile a înregistrat o scădere importantă în...

  © 2019 Qbebe