Copilul meu de 7 ani nu are nevoie să știe ce e acela un travestit! Scandal la o școală unde invitatul care le-a vorbit copiilor a scandalizat părinții

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Recent, la o școală primară, cu ocazia marcării lunii istoriei LGBT, a fost invitat un travestit pentru a le vorbi copiilor. Vizita sa a stârnit reacții negative din partea părinților elevilor. Iată cum s-a întâmplat totul!

Conducerea școlii a hotărât să-l invite pe travestitul cunoscut sub numele de FlowJob să stea de vorbă cu elevii pentru a le dezvălui cum a fost să trăiască chiar în perioada în care Guvernul britanic a introdus, în 1988, Legea 28. Potrivit acesteia, în școli era interzisă promovarea homosexualității, personalului interzicându-i-se cu desăvârșire să discute vreodată pe această temă.

Revolta părinților a survenit după ce s-au descoperit postări ale FlowJob de pe rețele de socializare, care dovedeau un conținut sexual explicit. Totodată, părinții susțin că nu au fost deloc informați cu privire la invitatul din săptămâna dedicată temei LGBT.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FlowJob(@flowjobqueen) pe

Părinții nu au fost de acord că travestitul a venit în fața copiilor lor și și-au manifestat îngrijorarea. De pildă, s-a spus că: „Sunt bucuroasă că propriul meu copil învață despre comunitatea LGBT, dar deja preia o amploare mult prea mare în această școală, se discută săptămânal...”. Un alt părinte a precizat: „Nu sunt împotriva LGBT și nu am nicio problemă că se studiază în școli, dar copilul meu e prea mic pentru asta. La 7 ani nu are voie să știe ce e aia un travestit.” Câțiva părinți, care fac parte din comunitatea LGBT, au afirmat următoarele: „Ar fi bine să aud un răspuns pertinent despre motivul pentru care un animator numit Flowjob a fost considerat potrivit pentru copii? Care a fost conținutul acestor lecții?”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FlowJob (@flowjobqueen) pe

În urma vizitei travestitului FlowJob în școala din Scoția, un membru al Consiliul din Renfrewshire a ținut să vină cu următoarele explicații: „Școala Primară Glencoats organizează periodic evenimente și discuții luna aceasta pe tema istoriei LGBT. În discuțiile pe care le-am avut cu elevii care fac parte din „Rainbow Club”, s-a făcut solicitarea ca o regină drag să vină în fața copiilor și să le dezvăluie experiențe personale”. De asemenea, Consiliul din Renfrewshire i-a asigurat pe părinți că nu s-ar fi gândit la FlowJob dacă ar fi cunoscut conținutul de pe social media asociat cu personajul, care „nu este potrivit pentru copii” și și-a exprimat regretul pentru faptul „că au apărut îngrijorări”.

De cealaltă parte, directorul școlii le-a spus părinților: „Prioritatea era să invităm o regină drag în școala noastră pentru a ne putea împărtăși din experiența sa de viață”.

La întâlnirea la care a participat FlowJob a fost prezentă și Mhairi Black, activistă pentru drepturile LGBTQ. În urma reacțiilor părinților, aceasta i-a criticat pe aceștia și i-a acuzat de homofobie. Într-o postare de pe rețea de socializare, a scris: „Doar știi că oamenii care se prefac că sunt atât de șocați că o regină drag a venit să le citească copiilor la școală sunt aceeași oameni care aleargă să le cumpere copiilor cel mai nou joc Grand Theft Auto în ziua lansării...Homofobia voastră este transparentă ”.

După ce a văzut care a fost poziția părinților, FlowJob și-a exprimat punctele de vedere pe rețelele de socializare. Pe de o parte, a menționat că se bucură de faptul că, în prezent, copiii se duc la școală și li se vorbește despre LGBT și că sunt acceptați fără probleme și cei care fac parte din familii incluse în această comunitate: „A fost uimitor să văd ce au învățat copiii, cum, în zilele noastre copiii pot merge la școală cu doi părinți LGBT/ sau cu o familie LGBT+, acest lucru este ceva normal”.

În privința reacțiilor sale cu privire la criticile aduse, FlowJob a venit cu următoarele comentarii: „Nu-ți împrăștia negativitatea pe profilul meu. Da, sunt o regină a dragului, care face glume pentru adulți, dar mă ocup și de copii într-o manieră profesională și adecvată”. Într-o altă postare, a zis: „Bună tuturor, m-am trezit cu peste 1k de notificări și peste 30k de mesaje. Majoritatea sunt mesaje abuzive așa că am ales să nu le citesc sau parcurg pe toate, există mulți oameni cu minți înguste care încearcă să justifice ce am făcut, dar le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”.

Surse: a1.ro, express.co.uk, thescottishsun.co.uk

 

Surse foto: instagram.com, istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  6 jucării pentru copii care au scandalizat o lume întreagă
  6 jucării pentru copii care au scandalizat o lume întreagă

  Pe piață există o mulțime de jucării ciudate pentru copii, însă unele dintre ele au reușit să scandalizeze o lume întreagă. Iată câteva dintre cele mai...

  După 8 ani de citit și inventat povești, acum copilul meu culege roadele la școală
  După 8 ani de citit și inventat povești, acum copilul meu culege roadele la școală

  Sunt mamă, așa că trebuie să mă laud cu puiul meu. V-am păcălit. De data asta nu mă laud numai cu puiul, mă laud și cu mama. Adică eu, mama. Pentru că sunt uimită și...

  Copilul la 2 ani: tot ce trebuie să știe părinții despre dezvoltarea lui psihică
  Copilul la 2 ani: tot ce trebuie să știe părinții despre dezvoltarea lui psihică

  Încă din primele clipe în care îți vei ține puiul în brațe, te vei gândi la cât de multe progrese ale sale vei fi martoră în primul său an de...

  25 de maniere pe care copilul trebuie sa le stie pana la 7 ani
  25 de maniere pe care copilul trebuie sa le stie pana la 7 ani

  In calitate de mamica, esti permanent preocupata sa-i asiguri puiului tau cea mai buna educatie. Inca de cand este mic, incepi sa-l inveti sa salute, sa utilizeze "cuvintele magice"...

  Părinții mei m-au educat prin bătaie. Eu aleg întotdeauna dialogul cu copilul meu
  Părinții mei m-au educat prin bătaie. Eu aleg întotdeauna dialogul cu copilul meu

  Părinții sunt cei de la care preluăm numeroase modele, inclusiv pe cele care țin de cum va fi educat un copil. Ce se întâmplă însă dacă ne dăm seama că aceștia nu...

  3 lucruri pe care copilul chiar nu trebuie să le ştie
  3 lucruri pe care copilul chiar nu trebuie să le ştie

  Care sunt lucrurile pe care copilul chiar nu trebuie să le ştie? Ce lucruri vorbim în preajma lui sau cu el, şi nu realizăm că îl pot afecta negativ?

  © 2023 Qbebe