Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Copilul meu de 7 ani nu are nevoie să știe ce e acela un travestit! Scandal la o școală unde invitatul care le-a vorbit copiilor a scandalizat părinții

Recent, la o școală primară, cu ocazia marcării lunii istoriei LGBT, a fost invitat un travestit pentru a le vorbi copiilor. Vizita sa a stârnit reacții negative din partea părinților elevilor. Iată cum s-a întâmplat totul!

Conducerea școlii a hotărât să-l invite pe travestitul cunoscut sub numele de FlowJob să stea de vorbă cu elevii pentru a le dezvălui cum a fost să trăiască chiar în perioada în care Guvernul britanic a introdus, în 1988, Legea 28. Potrivit acesteia, în școli era interzisă promovarea homosexualității, personalului interzicându-i-se cu desăvârșire să discute vreodată pe această temă.

Revolta părinților a survenit după ce s-au descoperit postări ale FlowJob de pe rețele de socializare, care dovedeau un conținut sexual explicit. Totodată, părinții susțin că nu au fost deloc informați cu privire la invitatul din săptămâna dedicată temei LGBT.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FlowJob(@flowjobqueen) pe

Părinții nu au fost de acord că travestitul a venit în fața copiilor lor și și-au manifestat îngrijorarea. De pildă, s-a spus că: „Sunt bucuroasă că propriul meu copil învață despre comunitatea LGBT, dar deja preia o amploare mult prea mare în această școală, se discută săptămânal...”. Un alt părinte a precizat: „Nu sunt împotriva LGBT și nu am nicio problemă că se studiază în școli, dar copilul meu e prea mic pentru asta. La 7 ani nu are voie să știe ce e aia un travestit.” Câțiva părinți, care fac parte din comunitatea LGBT, au afirmat următoarele: „Ar fi bine să aud un răspuns pertinent despre motivul pentru care un animator numit Flowjob a fost considerat potrivit pentru copii? Care a fost conținutul acestor lecții?”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FlowJob (@flowjobqueen) pe

În urma vizitei travestitului FlowJob în școala din Scoția, un membru al Consiliul din Renfrewshire a ținut să vină cu următoarele explicații: „Școala Primară Glencoats organizează periodic evenimente și discuții luna aceasta pe tema istoriei LGBT. În discuțiile pe care le-am avut cu elevii care fac parte din „Rainbow Club”, s-a făcut solicitarea ca o regină drag să vină în fața copiilor și să le dezvăluie experiențe personale”. De asemenea, Consiliul din Renfrewshire i-a asigurat pe părinți că nu s-ar fi gândit la FlowJob dacă ar fi cunoscut conținutul de pe social media asociat cu personajul, care „nu este potrivit pentru copii” și și-a exprimat regretul pentru faptul „că au apărut îngrijorări”.

De cealaltă parte, directorul școlii le-a spus părinților: „Prioritatea era să invităm o regină drag în școala noastră pentru a ne putea împărtăși din experiența sa de viață”.

La întâlnirea la care a participat FlowJob a fost prezentă și Mhairi Black, activistă pentru drepturile LGBTQ. În urma reacțiilor părinților, aceasta i-a criticat pe aceștia și i-a acuzat de homofobie. Într-o postare de pe rețea de socializare, a scris: „Doar știi că oamenii care se prefac că sunt atât de șocați că o regină drag a venit să le citească copiilor la școală sunt aceeași oameni care aleargă să le cumpere copiilor cel mai nou joc Grand Theft Auto în ziua lansării...Homofobia voastră este transparentă ”.

După ce a văzut care a fost poziția părinților, FlowJob și-a exprimat punctele de vedere pe rețelele de socializare. Pe de o parte, a menționat că se bucură de faptul că, în prezent, copiii se duc la școală și li se vorbește despre LGBT și că sunt acceptați fără probleme și cei care fac parte din familii incluse în această comunitate: „A fost uimitor să văd ce au învățat copiii, cum, în zilele noastre copiii pot merge la școală cu doi părinți LGBT/ sau cu o familie LGBT+, acest lucru este ceva normal”.

În privința reacțiilor sale cu privire la criticile aduse, FlowJob a venit cu următoarele comentarii: „Nu-ți împrăștia negativitatea pe profilul meu. Da, sunt o regină a dragului, care face glume pentru adulți, dar mă ocup și de copii într-o manieră profesională și adecvată”. Într-o altă postare, a zis: „Bună tuturor, m-am trezit cu peste 1k de notificări și peste 30k de mesaje. Majoritatea sunt mesaje abuzive așa că am ales să nu le citesc sau parcurg pe toate, există mulți oameni cu minți înguste care încearcă să justifice ce am făcut, dar le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”.

Surse: a1.ro, express.co.uk, thescottishsun.co.uk

 

Copilul la 2 ani: tot ce trebuie să știe părinții despre dezvoltarea lui psihică

Surse foto: instagram.com, istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Azi este Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor. Rugăciunea pe care toți părinții trebuie să o știe
  Azi este Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor. Rugăciunea pe care toți părinții trebuie să o știe

  Pe 26 noiembrie îl serbăm pe Sfântul Cuvios Stelian, cel îndrăgit de credincioși pentru iubirea sa față de copii.

  Copii trimiși în tabere din care nu s-au mai întors niciodată. Un scandal internațional care pune părinții pe jar
  Copii trimiși în tabere din care nu s-au mai întors niciodată. Un scandal internațional care pune părinții pe jar

  Patru familii și-au trimis copiii într-o „tabără” pentru a vizita capitala. Aceștia nu s-au mai întors acasă, părinții neavând atunci altă soluție...

  Youtube, în atenția autorităților, pentru că ar încălca viața privată a copiilor. Ce trebuie să știe părinții
  Youtube, în atenția autorităților, pentru că ar încălca viața privată a copiilor. Ce trebuie să știe părinții

  O investigație în cazul neregulilor produse de YouTube se desfășoară în prezent cu scopul de a atenționa părinții despre pericolele potențiale.

  Scandal în școli! Părinții, revoltați: este vorba despre sume uriașe care li se cer
  Scandal în școli! Părinții, revoltați: este vorba despre sume uriașe care li se cer

  Părinții din Constanța sunt revoltați din cauza sumelor nejustificate de bani care li se cer din partea școlilor.

  Scandal-monstru la școală! O profesoară organiza orgii și abuza elevii
  Scandal-monstru la școală! O profesoară organiza orgii și abuza elevii

  O profesoară este implicată într-un scandal sexual, după ce a fost acuzată de întreținerea de acte sexuale cu minori. Profesoara are 36 de ani și predă la ciclul...

  Scandal la spitalul Grigore Alexandrescu, după ce un paznic a amenințat cu spray lacrimogen părinții unui pacient
  Scandal la spitalul Grigore Alexandrescu, după ce un paznic a amenințat cu spray lacrimogen părinții unui pacient

  Situație alarmantă la un spital din țară - pacienți atacați cu un spray lacrimogen chiar de către cei care ar fi trebuit să le asigure liniștea!

  10 vedete care au vorbit deschis despre avorturile pe care le-au făcut
  10 vedete care au vorbit deschis despre avorturile pe care le-au făcut

  Avortul este un subiect tabu și trist, dar iată că și vedetele s-au confruntat cu această situație și își împărtășesc trăirile în articolul următor. Alături...

  © 2019 Qbebe