Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit

De vorbă cu numerologul: cum afli ce profesie ar fi potrivită pentru copilul tău

Numerologia este o știință aparte care se bazează exclusiv pe numere pentru a interpreta ce se întâmplă în Univers. În cazul în care ești curios ce rezervă viitorul pentru copilul tău, specialistul în numerologie îți va răspunde la o întrebare care cu siguranță te frământă: ce profesie este potrivită pentru el? Iată informații și recomandări importante despre numerologie.

Informații de bază despre numerologie

Numerologia reprezintă credința în relația divină sau mistică dintre un număr și unul sau mai multe evenimente. De asemenea, reprezintă studiul valorii numerice a literelor din cuvinte, nume și idei, fiind adesea asociată cu paranoormal, alături de astrologie și alte arte divinitorii.

Nu se cunoaște exact locul de proveniență al numerologiei, însă în Egipt și Babilon se află primele atestări ale sale. De asemenea, există dovezi că a fost folosită în Roma, China, Grecia și Japonia. Numerologia modernă este atribuită filosofului grec Pitagora, iar doctorul Julian Stenton a fost primul care a promovat denumirea. 

Această știință are la bază calcule matematice, considerând că întreaga creație din univers, inclusiv aspecte ale existenței individuale (viață, carieră, sănătate, viață familială, prietenii, spiritualitate, activități distractive, personalitate) poate fi explicată prin termeni matematici. Universul este un sistem și poate fi descompus în elemente de bază, respectiv numere; presupune înțelegerea că totul din lume depinde și echivalează cu numere. Este practic studiul numerelor din viața ta, fiind un limbaj universal al numerelor, asemănându-se puțind cu astrologia. Matematica este privită drept un misticism spiritual deghizat, în același timp rămânând incoruptibilă, neschimbată și oferind o bază coerentă de măsură. În acest sens, numerele reprezintă litere pentru acest limbaj secret, fiind vorba despre zece. Fiecare număr este considerat a fi încărcat cu magie, definind logica divină într-o modalitate perceptibilă; fiecare număr cuprinde drumul vieții, scopul sufletului, viața amoroasă și sufletul pereche sau alte detalii ale destinului.

ce profesie este potrivita pentru copilul tau

Premisa de la care se pornește este că noi am determinat momentul în care ne-am născut, înainte de a ne naște, stabilind întâi destinul și apoi ziua și momentul în care diverse evenimente vor avea lor. Uităm însă de acest lucru atunci când venim pe lume.

Corina Stratulat, Antreprenor&Numerolog, completează: 

"Numerologia este o metoda rapidă prin care identificăm cu ce caracter ne-am născut, ce abilități avem, tipul de personalitate și capacitatea: psihică, energetic-emoțională, cognitivă, fizică, intuitivă, spirituală, socială și intelectuală etc.

Analiza numerologică ne oferă o claritate extraordinară și poate ghida părintele în educația pe care o pune la dispoziție pentru copilul său, educație care să-i dezvolte anumite aspecte și mai ales să-l ajute să manifeste adevărata sa capacitate și talentele ascunse.
Cifra destinului ne dă indicii destul de clare pentru a ne înțelege misiunea personală și profesională. Fiecare persoană are un anumit destin și tinde intuitiv să meargă în acea direcție, însă poate să aibă diverse piedici: cei care nu se duc proactiv către destinul lor percep viața ca o luptă, se confruntă cu multe eșecuri și își pierd energia și motivația în jurul vârstei de 40 de ani.
Un copil ghidat corect către destinul său poate să aibă succese uimitoare la vârste fragede."

Scopul numerologiei este de a înțelege energia de ansamblu din viață și energia care înconjoară fiecare aspect al vieții. Datele de naștere ale numerologiei explică semnificația traseului vieții și a destinului. Interpretările numerologice pentru dragoste sunt folosite pentru a vedea cum numerele dominante din viața a două persoane interacționează și ce tip de relație îi definește.

Un numerolog poate să preia elemente multiple din viața unei persoane și să le descompună în numere cu semnificații prin diverse metode. Acestea pot fi folosite pentru a înțelege mai bine lumea înconjurătoare și propriile persoane, descoperind scopul vieții și trăsături de personalitate. Este necesară o persoană experimentată pentru a oferi interpretări detaliate și exacte, care va realiza o mulțime de calcule cu diverse numere și combinații de numere ce au semnificații aparte. Deoarece numerele sunt infinite, interpretările pot continua în diverse perspective, reprezentând un proiect permanent. Se crede că nu există coincidențe în unicers că numele și ziua de naștere îți afectează drumul în viață.

ce profesie este potrivita pentru copilul tau

Cum afli profesia potrivită pentru copilul tău

Corina Stratulat ne explică în detaliu:

"Analiza sau interpretarea numerologică se face din data de naștere sau numele primit. Se calculează indicatori ca: vibrația interioară, cifra destinului, ciclurile anuale, scara fericirii etc.
De exemplu, cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naștere și se reduce la o singură cifră (excepție numerele maestre). Pentru o persoană născută în data de 13.4.2003, 1+3+4+2+0+0+3=9. Cifra destinului este 9.
9 este profesorul, profetul, este transformare continuă. Este persoana care îi inspiră pe cei din jur, care îi ghidează, care îi susține și care se dedică oamenilor. Face multe acțiuni umanitare, este cel care mereu se gândește la binele suprem.
Este visător și vindecător, permanent caută soluții să transforme totul în mai bine, în acea lume ideală în care există armonie pe toate planurile.
Ca și profesie, foarte multe persoane cu cifra destinului 9 sunt: medici, terapeuți, profesori, traineri, artiști, consilieri, consultanți etc.
Îi este frică de restricții, de orice fel, și frica de a nu-și mai putea controla emoțiile.
Este o persoană elitistă, smerită și care oferă dragoste necondiționată.
Din dorința sa de a face bine celorlalți, poate să piardă din vedere propriul interes și propria bunăstare.

Rezultatele obținute sunt foarte precise. Fiecare cifră din viața noastră are o anumită calitate și vibrație. Pitagora a fost cel care a descoperit-o și a utilizat-o în anul 600 î.Hr.

Le recomand cu tărie tuturor părinților să apeleze la un numerolog pentru această analiză, care îi va ghida în comunicarea în familie de zi cu zi, vor înțelege de unde apar conflictele, de unde au copiii lor tendința să facă anumite lucruri și mai ales să-i implice în activități de care au nevoie real." 

Surse: https://en.wikipedia.org; www.kasamba.com; www.thelawofattraction.com

De ce trebuie sa iti imbratisezi copilul. Beneficiile imbratisarii pentru sanatatea umana

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  3 întrebări la care trebuie să răspunzi ca să afli care este pompa de sân potrivită pentru tine
  3 întrebări la care trebuie să răspunzi ca să afli care este pompa de sân potrivită pentru tine

  Fără doar și poate, alăptarea este un proces natural esențial în buna dezvoltare a bebelușului. Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă a copiilor...

  Dr. Musta, apel tulburător către toți medicii: „Știu că avem și noi familii, dar ACUM este nevoie mai mult ca niciodată de noi. Nu avem o profesie oarecare!”
  Dr. Musta, apel tulburător către toți medicii: „Știu că avem și noi familii, dar ACUM este nevoie mai mult ca niciodată de noi. Nu avem o profesie oarecare!”

  Oare dacă eu aș fi medic ce aș face? Asta m-am întrebat încă de când au început să apară cazuri de cadre medicale care demisionează sau refuză să interneze...

  Vrei să afli mărimea pentru inele? Iată 3 pași simpli prin care poți face asta la tine acasă
  Vrei să afli mărimea pentru inele? Iată 3 pași simpli prin care poți face asta la tine acasă

  Mărimea pentru inele este ușor de luat dacă știi să urmezi câteva sfaturi simple. Ai nevoie de această informație mai ales dacă vrei să faci cadou un inel sau dacă vrei să...

  Sex prima data! Care este varsta potrivita pentru sex? Ce spun psihologii
  Sex prima data! Care este varsta potrivita pentru sex? Ce spun psihologii

  Sex prima data! Toti oamenii trec prin aceasta etapa. Si sunt o multime de lucruri la care sa te gandesti atunci cand faci sex prima data: cand, unde, ce se intampla in timpul, ce se...

  Vopsea de par in functie de culoarea pielii. Sfaturi ca sa o alegi pe cea potrivita pentru tine – FOTO + VIDEO
  Vopsea de par in functie de culoarea pielii. Sfaturi ca sa o alegi pe cea potrivita pentru tine – FOTO + VIDEO

  Vrei sa stii ce vopsea de par ti se potriveste in functie de culoarea pielii? Citeste in continuare! Vei afla cateva sfaturi care te vor ghida in alegerea celei mai potrivite vopsele de par,...

  Cum să alegi mobila potrivită pentru camera copilului tău
  Cum să alegi mobila potrivită pentru camera copilului tău

  A mobila camera copilului poate fi o adevărată provocare. Fie că îți place sau nu, acesta va crește foarte repede și trebuie să te gândești foarte bine la mobilă pe care...

  De vorbă cu nutriționistul: este musai să dăm mâncare gătită copilului în fiecare zi?
  De vorbă cu nutriționistul: este musai să dăm mâncare gătită copilului în fiecare zi?

  Nu există o rețetă universal valabilă când vine vorba despre un meniu sănătos, iar copiii nu fac excepție. Cu siguranță îți dorești în calitate de părinte să...

  © 2019 Qbebe