- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- Perioada de alaptare
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Fripturi la gratar, Feluri de mancare, Piept de pui, La gratar, Carne, Legume, Fripturi, Pranz, Cina, Gustoase
Ingrediente pentru preparare:
•1/2 piept de pui
•1 mar
•2 morcovi
•1 bucata telina
•1 lamaie
•6 fire de patrunjel verde
•3 linguri ulei de masline
•1 lingura sare
•un varf piper
Instructiuni pentru preparare:
Pieptul de pui se spala, se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper si o lingura ulei de masline, dupa care se lasa la frigider 20 minute la macerat.
Pieptul de pui eu il pregatesc in tigaie grill.
In timpul in care se face pieptul de pui la gratar, pregatim salata.
Curatam morcovul, telina si marul, dupa care legumele le dam prin razatoarea fina iar marul prin razatoarea mare. Intr-un castron le amestecam impreuna cu 2 linguri ulei de masline, sare, piper, patrunjel verde tocat marunt si zeama de la jumatate de lamaie.
Va urez pofta buna !!!
Reteta propusa de Elena Chelaru
pentru concursul Qbebe: Retete Sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!