Clinica de mame surogat, acum un vis împlinit pentru cuplurile infertile

Bianca Geica - Redactor Senior

Multe cupluri din România întâmpina dificultăți atunci când vor să conceapă un copil. Inferilitatea este una dintre cele mai mari probleme ale ultimilor ani, iar statisticile arată că, în țară noastră, aproximativ 15% din cuplurile aflate la vârstă reproductivă sunt infertile.

Din păcate, majoritatea descoperă că au probleme de fertilitate prea târziu, abia când încep să își dorească să devină părinți. Infertilitatea este un diagnostic foarte greu de acceptat în special de către femeile care vor să fie mame, însă nu trebuie privită ca pe o condamnare! 

Infertilitatea nu înseamnă că nu vei mai putea deveni părinte. Pe lângă terapiile eficiente, care îmbunătățesc semnificativ șansele de a concepe un copil, există clinicile cu mame surogat, acum un vis împlinit pentru cuplurile infertile!

parinti care isi tin bebelusul in brate

Dacă te numeri printre femeile care, din păcate, nu (mai) pot rămâne însărcinate, deși își doresc din tot sufletul să (mai) aibă un copil, cu siguranță ai auzit de clinica BioTexCom.

Clinica de fertilizare BioTexCom se află în capitala Ucrainei, Kiev, și oferă programe de surogat gestational și de FIV cu ovocite donate, cu garanția rezultatului pozitiv. Clinica BioTexCom este lider în domeniul reproducerii umane asistate în Ucraina şi în lume, drept dovadă stand referințele cuplurilor fericite care se întorc acasă cu copii și apelează chiar și a două oară la serviciile clinicii.

Instrumentele și metodele folosite sunt de ultima generaţie, iar medicii au o experiență de peste 20 de ani în reproducerea umană asistată medical.

Mamă surogat la clinica BioTexCom

Ce se întâmplă, însă, când tratamentele de fertilitate devin copleșitoare și simți nevoia să spui ”STOP”? Odată cu această decizie trebuie să renunți și la visul de a deveni mamă? În niciun caz! Poți lua în calcul metoda de procreere cu ajutorul mamei surogat.

Clinica BioTexCom dispune de propria baza de date de aproximativ 1000 donatoare de ovule și mame surogat, iar selecția acestora este una foarte severă. Doar 1 din 20 este aptă pentru participarea în program. Asta pentru că mama surogat trebuie să fie o femeie sănătoasă, cu o vârstă curpinsa între 18 și 39 de ani și să aibă deja un copil sănătos. Ele trebuie să aibă starea fizică și psihică bună, să nu aibă antecedente penale și să aibă stabilitate morală.

clinca biotexcom

În clinica BioTexCom îți vei împlini visul de a deveni mama, vei economisi bani și vei beneficia de cel mai intalt nivel al serviciilor. Printre serviciile oferite de clinica BioTexCom se numără, pe lângă consultația medicală, pregătirea și traducerea tuturor analizelor și documentelor, servicii de transport, îndrumarea și monitorizarea programului până la nașterea copilului, evaluarea stării de sănătate a mamei surogat, servicii de asistență juridică, cazare, servicii de babysitting, hăinuțe și produse de îngrijire pentru nou-născut, pediatru personal, precum și acoperirea cheltuielor asociate cu nașterea prematură sau pierderea sarcinii după 12 săptămâni.

Poți consulta aici întreaga listă cu servicii oferite de BioTexCom.

BioTexCom este singura clinică cu ciclu complet din Ucraina. De ce este asta important?

BioTexComeste singura clinică cu ciclu complet din Ucraina. Ce înseamnă acest lucru și de ce este atât de important? În cadrul programului care i se recomandă pacientului, în cadrul clinicii Biotexcom, există o mulțime de etape, începând cu venirea în Ucraina, aspecte organizatorice, întocmirea documentelor, îngrijirea copilului și altele. Așadar, în procesul respectiv sunt implicate zeci de persoane. Însă nu trebuie să îți faci griji în această privință, pentru că BioTexCom are propria infrastructură.

personal biotexcom

Acest lucru înseamnă că absolut toate persoanele cu care un pacient va intră în contact pe tot parcursul desfășurării unui anumit program, sunt angajați ai BioTexCom. De la prima persoană pe care o întâlnesc în Ucraina (șoferul), până la personalul hotelului în care vor fi cazați pacienții și managerul care îi va însoți pe tot parcursul programului.

Părinții sunt importanți

Grijă pentru pacienți primează la BioTexCom, motiv pentru care specialiștii din cadrul clinicii sunt foarte atenți cu pacienții care aleg programele lor și îi însoțesc în misiunea de a deveni părinți, de la început până la sfârșit.

Absolut toți cei cu care vei contacta pe parcursul desfășurării programului sunt angajați ai BioTexCom. Prima persoană pe care o întâlnesc pacienții în Ucraina, va fi șoferul, care îi va întâmpina în aeroport și asigura transportul până la hotel. Totodată, pacienții beneficiază de transport din partea BioTexCom când trebuie să ajungă la clinică, ambasadă, maternitate sau pur și simplu, la o plimbare prin oraș.

De la aeroport, pacienții sunt duși, în primă fază, la hotelul care aparține clinicii Biotexcom sau la un apartament individual, iar acolo la dispoziția lor va stă un personal numeros care este constituit din: femeie de serviciu, bucătari, ospătari și barmani, maseuri, manichiuruști, fotograf.

Hotelul este pregătit pentru oaspeții cu nou-născuți, de aceea pacienții pot beneficia de serviciile unei bone, pediatru, maseur pentru copii, de o spălătorie pentru hăinuțele de copii cu produse hipoalergenice speciale.

hotel biotexcom

La hotel, de asemenea, este amenajată o cameră pentru copii unde paciențîi își pot lăsa temporar bebelușul și se pot relaxa la piscină sau să ia cină în liniște. În hotel sunt cazați doar paciențîi clinicii BioTexCom, iar administrația vorbește în limbile materne ale oaspeților și este familiarizată cu specificul șederii acestora.

Un alt avantaj este că pacienții vor fi însoțiți pe parcursul întregului program de un manager, pe care cel mai probabil îl cunosc deja, cel puțin prin intermediul mailului sau datorită comunicării online.

La BioTexCom există 15 departamente lingvistice, fapt care ușurează semnificativ comunicarea dintre pacient și personalul medical. Acest lucru este mult mai convenabil decât engleză universală pentru toată lumea, mai ales când este vorba de termeni medicali și legali pe care ești obișnuit să le auzi în limba maternă.

Bebelușii sunt cei mai importanți

Bebelușii sunt cei mai important pentru specialiștii BioTexCom și știu că vor apărea o mulțime de alte întrebări din partea proaspeților părinți imediat cum cei mici vor veni pe lume. Pediatrii BioTexCom sunt pregătiți oricând să răspundă la orice întrebare și să sară în ajutor ori de câte ori este nevoie.

pediatru biotexcom

De asemenea, un ajutor semnificativ îl oferă bonele care sunt disponibile să stea cu copilul când pacienții merg la prânz sau dacă pur și simplu doresc să se relaxeze.

maternitate biotexcom

Personalul BioTexCom se va asigura că nou-născutului nu îi va lipsi absolut nimic, încă din prima clipă de viață. Nu trebuie să îți faci griji că nu ai hăinuțe, scutece sau produse de îngrijire pentru bebe, pentru că angajații BioTexCom au totul pregătit.

În camerele hotelului unde sunt cazați pacienții, de exemplu, există pătuțuri și măsuțe pentru schimbatul scutecelor. Pacienților li se va pune la dispoziție tot ce au avea nevoie pentru îngrijirea copilului: scutece, biberon, formulă de lapte, hăinuțe, scutece din bumbac și altele.

De ce să alegi BioTexCom

Nu ai niciun motiv pentru care să nu alegi clinica BioTexCom, dacă vrei să devii părinte. Specialiștii BioTexCom au grijă de pacienți și le oferă servicii de înaltă calitate astfel încât visul lor de a deveni părinți să ajungă realitate cât mai repede și cât mai sigur.

Marele avantaj pe care îl oferă clinica BioTexCom este faptul că nu există intermediari. Încă de când ajungi în aerportul din Kiev, unde te așteaptă șoferul care te va conduce direct la clinică sau la hotelul ce aparține BioTexCom, până la managerul care te va însoți pe tot parcursul programului, pediatrul personal și bonele.

Faptul că nu există intermediari, face că lucrurile să devină semnificativ mai ușoare pentru cei care vor să devină părinți!

BioTexCom reprezintă cea mai scurtă cale spre fericire!

Surse foto: mamasurogat.net, istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Au conceput gemeni prin mamă-surogat, însă pe cel născut cu Sindromul Down l-au refuzat
  Au conceput gemeni prin mamă-surogat, însă pe cel născut cu Sindromul Down l-au refuzat

  Dorința unor cupluri de a avea copii este atât de mare, încât nu ezită nici dacă ar fi vorba să apeleze la o mamă-surogat. Într-o asemenea situație a fost și...

  A pierdut 16 sarcini dar a devenit, în sfârșit, mamă, după ce a avut o premoniție în vis
  A pierdut 16 sarcini dar a devenit, în sfârșit, mamă, după ce a avut o premoniție în vis

  După suferința enormă provocată de pierderea mai multor sarcini, unele femei își împlinesc în final visul de a deveni mame. Așa i s-a întâmplat și Emmei...

  Și-a donat uterul unei necunoscute care nu putea face copii. Acum sunt cele mai bune prietene
  Și-a donat uterul unei necunoscute care nu putea face copii. Acum sunt cele mai bune prietene

  „Este îngerul meu”, spune Chelsea Jovanovich, care și-a îndeplinit visul de a deveni mamă cu ajutorul unei femei care i-a donat uterul. Transplantul de uter este o...

  “Familia mea este acum completă". Povestea coordonatoarei IVF Zlin din România
  “Familia mea este acum completă". Povestea coordonatoarei IVF Zlin din România

  "Infertilitate nu este un capăt de drum", ne spune chiar Adina Vochin, coordonatoarea IVF Zlin pentru România. Aceasta nu este doar omul de legătură dintre specialiști și...

  A născut copilul altei mame fără să știe! Eroarea medicilor i-a distrus viața
  A născut copilul altei mame fără să știe! Eroarea medicilor i-a distrus viața

  Din dorința de a avea mai mulți copii, unele cupluri aleg să apeleze și la fertilizarea in vitro. Așa a procedat și un cuplu din SUA, părinții confruntându-se cu un adevărat...

  Când medicul mi-a recomandat avortul, am simțit mișcările bebelușului. Acum copilul meu are 6 ani și este lumina vieții mele
  Când medicul mi-a recomandat avortul, am simțit mișcările bebelușului. Acum copilul meu are 6 ani și este lumina vieții mele

  Cum ar trebui să reacționeze o viitoare mămică atunci când medicii îi spun că bebelușul sau nu are nicio șansă să se nască viu? O femeie din Statele Unite a trecut...

  Decontarea fertilizării in vitro se extinde în toată țara
  Decontarea fertilizării in vitro se extinde în toată țara

  Recent, Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că, prin colaborarea cu Ministerul Sănătății, se va realiza o extindere a decontării fertilizării in vitro la nivel național....

  © 2023 Qbebe