Contributors
Manute Creative

50 de femei acuză un medic pediatru de abuz sexual! Cazurile lor sunt șocante!

Cazul unui pediatru acuzat de cel puțin 50 de cazuri de pedofilie șochează internetul. Zeci de victime ale abuzului povestesc cum ani de zile nu au fost crezute de proprii părinți, ba chiar acuzate, în vreme ce doctorul continua să le abuzeze. Povestea pare ruptă de realitate.

Un doctor pediatru, iubit și lăudat de foarte mulți părinți a fost acuzat de nenumărate victime pentru abuz sexual. Bărbatul, medic pediatru din SUA, a fost acuzat de abuz cu ani în urmă, însă din păcate victimele (copii la vremea respectivă) nu au reușit să se facă credibile. Pare imposibil de imaginat cum ar putea un părinte să nu își creadă copilul atunci când acuză evenimente de abuz, însă doctorul avea un plan foarte bine pus la punct.

Vreme de ani de zile și-a construit relații de încredere cu părinții copiilor, fiind o persoană șarmantă, cumsecade și extrem de bine pregătită. De-a lungul vizitelor în care copiii erau însoțiți de părinți, el a reușit să intre pe sub pielea părinților și să stabilească un nivel ridicat de încredere. Odată ce copiii creșteau, el motiva că pot fi consultați fără supravegherea părinților, iar cel mici erau luați în cabinet și supuși unor tratamente de abuz sexual extrem de serioase.

pediatru acuzat de abuz sexual

„Îmi amintesc că mi-a atins organul sexual și l-a abuzat atât de tare încât a început să mă doară”, declară una dintre victime, adăugând faptul că de nenumărate ori a încercat să îi povestească mamei sale ce se întâmpla în timpul examinării medicale, la rândul ei fiind acuzată de nevoie sporită de atenție și minciuni.

„Cine ar fi crezut că medicul în care toată lumea avea încredere ar fi putut face asemenea lucruri?”, se întreabă o mămică.

„I-am povestit mamei mele ce îmi făcea în cabinet, iar ea mi-a dat o palmă. Mi-a spus că sunt o nerușinată pentru că gândesc asemenea lucruri și pentru că acuz pe nedrept un medic respectabil, care își face meseria foarte bine”, mai povestește o altă victimă.

Multe dintre victimele abuzului nu au avut curajul să vorbească despre incidente și nici la momentul actual nu sunt pregătite să povestească, însă cert este că trauma lor a rămas bine înrădăcinată. O parte dintre ele declară faptul că de ani de zile nu au mai avut curajul să meargă la un doctor bărbat, indiferent de specializarea acestuia.

„Eu am fost abuzată în propria mea cameră, acasă, când doctorul a venit pentru a-l verifica pe fratele meu, bolnav la vremea aceea. De atunci, de când am plecat la facultate, îmi este imposibil să revin la casa părintească și să mai intru în fosta mea cameră, iar acest lucru s-a întâmplat cu zeci de ani în urmă”, declară încă o victimă.

„Puteam merge la el pentru orice motiv, iar el aplica de fiecare dată acelasi consult. Chiar dacă problema mea era o simplă tăietură la mână, el îmi spunea că trebuie să facă un examen fizic complet și mă dezbrăca, introducându-și degetele în vaginul meu, fără mănuși, fiind vizibilă plăcerea sa. Mă simțeam extrem de incomod și mă durea de fiecare dată, dar așa cum multe alte intervenții dor atunci când mergi la doctor - preum injecțiile - mi-am imaginat că la fel trebuie să fie și aici și că totul este normal”.

În timpul procesului, o pacientă identificată drept Pacienta G a mărturisit: „Pe mine începuseră să mă excite foarte tare practicile medicului și de câteva ori am avut chiar orgasm”.

În urma procesului demarat împotriva medicului, licența acestuia a fost suspendată și din fericire nu va mai avea niciodată dreptul la practica medicală. Cu toate acestea, a reușit să traumatizeze un număr semnificativ de persoane, pe viață.

Sursa: nytimes.com

Și-au lăsat fiica să fie abuzată sexual pentru a scăpa de datorii

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Sora lui Mariah Carey îşi dă în judecată mama pentru abuz. Detalii şocante ies la iveală
  Sora lui Mariah Carey îşi dă în judecată mama pentru abuz. Detalii şocante ies la iveală

  Alison Carey, sora mai mare a cântăreţei Mariah Carey, şi-a acuzat mama întrucât din cauza acesteia ar fi suferit abuzuri sexuale în cadrul "unor ritualuri...

  Se citește împlinirea pe chipul lor! 33 de femei sunt fotografiate înainte și după ce devin mame
  Se citește împlinirea pe chipul lor! 33 de femei sunt fotografiate înainte și după ce devin mame

  O fotografă din Lituania s-a inspirat din transformările pe care le-a observat la ea însăși de când a devenit mamă și a lansat un proiect fotografic menit să le surprindă...

  Medic pediatru: diversificarea este un parteneriat pe care îl construim cu copilul, nu o obligație
  Medic pediatru: diversificarea este un parteneriat pe care îl construim cu copilul, nu o obligație

  Vei afla aici informații interesante despre tainele diversificării dezvăluite, informații prezentate de doctor Raluca Ghionaru, medic primar de medicină de familie, la Ora de...

  Cele mai frumoase femei din lume și copiii lor! Le-au moștenit genele?
  Cele mai frumoase femei din lume și copiii lor! Le-au moștenit genele?

  Vrei să le revezi pe unele dintre cele mai cunoscute vedete, alături de copiii lor? Atunci nu mai sta pe gânduri și parcurge articolul de mai jos.

  7 lucruri pe care părinții ar trebui să le facă pentru a-și proteja copiii împotriva abuzului sexual
  7 lucruri pe care părinții ar trebui să le facă pentru a-și proteja copiii împotriva abuzului sexual

  Abuzul sexual la copii nu este un subiect pe care părinții să-l tolereze ușor. Deși cazurile sunt din ce în ce mai numeroase, părinților le vine greu să discute despre această...

  Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini
  Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

  Într-un interviu acordat recent lui Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry au adus în prim-plan problemele pe care le-au avut de depășit în ultimii ani. Ei au...

  Cazurile de Covid sunt rare printre copii. De ce trebuie să îi vaccinăm?
  Cazurile de Covid sunt rare printre copii. De ce trebuie să îi vaccinăm?

  Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a aprobat recent utilizarea vaccinului Pfizer și pentru copiii între 12-15 ani, iar în țara noastră a început deja campania de...

  © 2021 Qbebe