Contributors
Manute Creative

Brutăria socială CONCORDIA anunță o dublă lansare: magazinul online și primul produs fără gluten

Pentru pofta de bun și bine, Brutăria socială CONCORDIA anunță o dublă lansare: magazinul online www.brutariaconcordia.ro și primul produs gluten free – Pâinea fără gluten.

Brutăria CONCORDIA lansează platforma www.brutariaconcordia.ro cu sprijinul UniCredit Bank, oferind astfel clienților săi posibilitatea de a comanda acasa și de a plăti online.

„Avem bucuria de a anunța și lansarea primului produs din gama fără gluten – Pâinea fără gluten, 400g/ 17 RON (TVA și livrare incluse). Ne dorim prin această campanie ca oamenii să afle că, printr-o comandă la Brutăria CONCORDIA, își fac un bine lor, alegând produse sănătoase, dar este și un gest solidar, oferind tinerilor dezavantajați prin fiecare achiziție o șansă la realizare profesională, la independență financiară. Profitul nostru acesta este: realizarea tinerilor noștri și o viață cât mai independentă a lor”, explică reprezentanții Brutăria socială CONCORDIA. 

Cele două evenimente fac parte din campania de promovare derulată sub sloganul Pentru Pofta De Bun Și Bine.  Mesajul dual este unul de încurajare a unei alimentații sănătoase, precum și de susținere a dimensiunii sociale a afacerii noastre. 

Diana Certan, Director de Comunicare și Fundraising CONCORDIA România: „Traversăm o perioadă fără precedent din toate punctele de vedere. Pentru Organizația Umanitară CONCORDIA, efectele pandemiei s-au tradus prin închiderea uneia din cele trei unități de economie socială pe care le gestionăm. Am făcut și facem în continuare toate eforturile pentru a menține funcțională Brutăria, pentru a ne păstra angajații beneficiari, în contextul în care mulți dintre clienții și partenerii noștri au fost nevoiți să își suspende sau să își închidă activitatea.  UniCredit ne este partener principal în această campanie și este un aliat de nădejde al antreprenorilor sociali. Le suntem recunoscători pentru contribuția valoroasă pe care o au la asigurarea și sporirea vizibilității afacerilor cu un impact social pozitiv, precum a noastră, mai ales în această perioadă extrem de grea pentru mediul de afaceri în general. UniCredit Bank ne este partener în bun și bine, iar pentru asta mulțumim.”

Alice Stavride, Director Brutaria CONCORDIA: „Am regândit complet modelul de afaceri și ne-am adaptat la noul context, plasând în centrul atenției clienții individuali. Platforma www.brutariaconcordia.ro le oferă clienților noștri posibilitatea de a comanda produse proaspete și sănătoase online, în siguranța căminului propriu, fără a fi nevoiți să stea la cozi. Pentru că ne dorim ca prețul produselor să rămână accesibil și pentru a fi cât mai aproape de cumpărător, acoperim integral costurile de transport în zona București – Otopeni – Ploiești. Astfel, clienții din aceste localități beneficiază de livrare gratuită până la ușă.” 

Despre Brutăria CONCORDIA

Brutăria CONCORDIA este un proiect de economie socială derulat de CONCORDIA Development, ramură economică a Organizației Umanitare CONCORDIA. Profitul obținut este folosit pentru susținerea tinerilor din medii defavorizate să își asigure în mod autonom traiul. În acest sens, tinerilor dezavantajați li se acordă șansa la specializare în meseria de brutar-patiser in Scoala de Meserii CONCORDIA și, ulterior, pot  intra intr-un un mediu competitiv, cu dotări performante pentru a efectua stagiul de practică și de a acumula experiență; când sunt pregatiti, sunt ajutați la integrarea pe piața muncii. 

Promovând o alimentație sănătoasă, la Brutăria CONCORDIA sunt pregătite produse naturale pe baza unor rețete create de specialiști brutari români și austrieci. Produsele conțin făină de grâu și secară, semințe și ingrediente atent selecționate, nu au coloranți sau amelioratori sintetici dăunători, iar toată gama de pâine cu secară conține maia naturală de secară. Oferta Brutăriei CONCORDIA cuprinde aproximativ 80 de sortimente de produse de panificație, precum pâine cu semințe și secară, chifle și baghete, covrigi bavarezi, precum și produse de patiserie tradiționale austriece și românești.

Despre CONCORDIA România

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor și familiilor aflate în nevoie, spre o viață independentă și responsabilă. Proiectele noastre se derulează în București, Odobești (Dâmbovița), Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 de persoane în fiecare an. Mai multe informații sunt disponibile la www.concordia.org.ro .

Kaufland anunță primul magazin din Româniaîn care se implementează o strategie anti-plastic

Surse foto: PR

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Pâinea Nor, fără carbohidrați, zahăr și gluten - face ravagii printre mămici și pitici
  Pâinea Nor, fără carbohidrați, zahăr și gluten - face ravagii printre mămici și pitici

  Pâinea nor sau „cloud bread” a devenit cea mai virală rețetă din ultimii ani pentru persoanele care vor să mănânce ceva foarte gustos, fără teama de a acumula...

  Primul selfie regal: Kate Middleton purtând un fes, fără machiaj și cu un mesaj emoționant pentru părinți
  Primul selfie regal: Kate Middleton purtând un fes, fără machiaj și cu un mesaj emoționant pentru părinți

  Credeai că Kate Middleton poartă doar ținute elegante și pălării sofisticate? Ei bine, nu! Ducesa de Cambridge a postat de curând pe Instagram un filmuleț în care apare...

  8 semne că ai un copil alergic la gluten
  8 semne că ai un copil alergic la gluten

  Una dintre cele mai mari provocări ale unei mame este să adapteze alimentația copilului său unei diete speciale, adecvate unei probleme de sănătate. Printre astfel de diete se află...

  20 de semne surprinzătoare care spun că ai intoleranță la gluten
  20 de semne surprinzătoare care spun că ai intoleranță la gluten

  Glutenul este o proteină care se găsește în multe cereale pe care le consumăm, iar intoleranța la el se pare că este mai răspândită decât se crede, respectiv...

  S-a aprobat! Alocațiile copiilor se vor dubla. Iată de când
  S-a aprobat! Alocațiile copiilor se vor dubla. Iată de când

  Preşedintele a semnat pe 14 ianuarie 2020 Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 9/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr....

  Anul acesta se poartă made în România! StarShinerS, magazinul care te ajută să îți alegi ținuta potrivită
  Anul acesta se poartă made în România! StarShinerS, magazinul care te ajută să îți alegi ținuta potrivită

  Niciodată nu există suficiente haine și doamnele știu cel mai bine acest lucru. Sigur, nu este nevoie de o ocazie specială pentru a face noi sesiuni de shopping, dar atunci când...

  Tragedia Andreei Antonescu: i-a murit tatăl în prima zi de BAC. "Am simţit într-o secundă c-am rămas fără ochi, fără gură, fără mâini, fără absolut tot"
  Tragedia Andreei Antonescu: i-a murit tatăl în prima zi de BAC. "Am simţit într-o secundă c-am rămas fără ochi, fără gură, fără mâini, fără absolut tot"

  Fosta membră a celebrei trupe André a dezvăluit ce a simţit când a aflat că tatăl ei a decedat. Descoperă ce a povestit Andreea Antonescu despre acele momente!

  © 2021 Qbebe