Din grija pentru copilul tau

Concursul National Evaluare in Educatie la disciplina Limba engleza se va desfasura duminica, 17 noiembrie

Prima etapa a Concursului National " Evaluare in Educatie" la disciplina Limba engleza , organizat de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, se va desfasura duminica, 17 noiembrie 2013, la ora 9:00. Lista centrelor de evaluare este disponibila pe www.evaluareineducatie.ro. Elevii se pot inscrie in oricare dintre unitatile scolare participante.

Concursul National "Evaluare in Educatie" la disciplina Limba engleza se desfasoara cu succes din anul 2008, datorita interesului manifestat atat in randul elevilor, cat si al parintilor si cadrelor didactice.
In fiecare an scolar, pentru disciplina Limba engleza, se organizeaza doua etape independente de evaluare a cunostintelor.

concurs national evaluare in educatieElevii claselor II - XII sunt invitati sa se inscrie in centrul de evaluare dorit, prin contactarea organizatorului principal. Lista unitatilor scolare participante la prima etapa de evaluare la disciplina Limba engleza este disponibila la urmatorul link: https://www.evaluareineducatie.ro/engleza/etapa-activa/centre-de-evaluare/ .

Structura subiectelor si programa aferente etapei I sunt de asemenea, disponibile pe site-ul www.evaluareineducatie.ro .

In urma fiecarei etape, elevii participanti primesc medalii si diplome, iar cadrele didactice implicate primesc diplome specifice (organizator principal, evaluator, supraveghetor etc.).

Totodata, atat participantii, cat si cadrele didactice au acces gratuit la Enciclopedia Britannica, direct de pe www.evaluareineducatie.ro .

Fundatia de Evaluare in Educatie le ureaza mult success tuturor participantilor!

Despre Evaluare in Educatie

Fundatia de Evaluare in Educatie organizeaza Concursuri Nationale de "Evaluare in Educatie" in mediul preuniversitar (clasele I-XII). Ne propunem sa sprijinim fiecare pas prin care un elev aflat intr-o etapa a formarii sa-si cunoasca masura propriei valori, atat in folosul propriu, al dezvolt?rii individuale, cat si in ansamblu, in folosul societatii din care face parte.

Proiectul este singurul axat pe evaluarea continua, nationala a elevilor din clasele I-XII la cinci discipline importante: Matematica, Limba si literatura romana, Limba engleza, Fizica si Informatica.

 

Luni, 5 martie, incepe simularea Evaluare Nationala pentru clasa a VIII-a. Ce trebuie sa stie toti parintii si elevii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Educatie copii: Disciplina proactiva sau cum sa ai un copil cuminte si ascultator
  Educatie copii: Disciplina proactiva sau cum sa ai un copil cuminte si ascultator

  Educatia copiilor este un capitol foarte delicat si foarte important in meseria de parinte. Sunt multe metode de educare si fiecare parinte incearca sa le adapteze in functie de...

  Educatie pozitiva: Cand disciplina se face cu dragoste
  Educatie pozitiva: Cand disciplina se face cu dragoste

  Bebelusii sunt intruchiparea inocentei, bucuria parintilor, iar grija cea mai mare a acestora din urma este sa fie parinti buni. In primul an de viata intreaga atentie a parintilor se...

  3 motive să îți dai copilul la o grădiniță cu predare în limba engleză
  3 motive să îți dai copilul la o grădiniță cu predare în limba engleză

  Grădinița reprezintă piatra de temelie a viitoarei educații a celor mici, ceea ce înseamnă că trebuie să-i acorzi o importanță deosebită. Este de preferat să nu pui prea...

  Educatie pozitiva: Sfaturi pentru disciplina prescolarilor. 4 situatii concrete
  Educatie pozitiva: Sfaturi pentru disciplina prescolarilor. 4 situatii concrete

  Intr-un material anterior, am vorbit despre cum se face disciplina la copii, conform principiilor curentului Educatiei pozitive. Aprofundam subiectul si va prezentam cateva situatii concrete...

  Vara asta, la English Kids Academy, engleza e intensivă și distractivă
  Vara asta, la English Kids Academy, engleza e intensivă și distractivă

  English Kids Academy este divizia de cursuri de limba engleză pentru copii a International House Bucharest, la începutul anului 2018, International House Bucharest fiind desemnat cel...

  7 greseli de disciplina pe care le fac parintii
  7 greseli de disciplina pe care le fac parintii

  Capitolul disciplina este foarte important pentru parinti. Si cu cat se straduiesc mai mult, cu atat parca dau gres mai repede.

  Prioritate la start: 5 avantaje pentru copiii care ştiu engleză
  Prioritate la start: 5 avantaje pentru copiii care ştiu engleză

  Astăzi, un elev de şcoală primară din România va fi participat, până să ajungă în clasa a III-a, la cel puţin un curs de limbă străină, fie în cadrul...

  © 2019 Qbebe