Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

El este Bogdan, interpretul mimico-gestual de la conferințele de presă, cel care a devenit eroul țării noastre

Fiecare conferință de presă din ultima vreme ne acaparează interesul aproape instant. Probabil că ați observat, în drepta ecranului, un bărbat, interpret mimico-gestual, care le oferă și celor lipsiți de auz șansa de a afla ce se întâmplă în lume, în timp real. El este Bogdan, iar gestul său a impresionat o țară întreagă.

Bogdan, în vârstă de 31 de ani, este interpretul mimico-gestual care apare la fiecare conferință de presă din ultima vreme, ajutând persoanele cu deficiențe de auz să se pună la curent cu situația actuală a țării. Bogdan a impresionat multă lume și nu din dorința de a se face remarcat, ci din simpla lui modestie și prin simplul fapt că mai presus de toate, dă dovată de un spirit civic extraordinar.

Bogdan a absolvit Psihopedagogia Specială, este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România și ajută de fiecare dată când este nevoie ca mesajele autorităților să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.

Pe pagina oficială de Facebook MAI, o postare a devenit virală - o postare dedicată lui Bogdan și sufletului său nemărginit:

„- Vă mulțumesc!

- Pentru ce, Bogdan?

- Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.

- Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.

- În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!

- E miezul nopții, ai cu ce să te întorci acasă?

- Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singură rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!

Dar noi am auzit doar „Data viitoare", din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor”

Așa sună o scurtă introducere în sufletul lui Bogdan, omul care a impresionat o întreagă țară cu mărinimia sa. Postarea celor de la MAI a avut peste 4700 de comentarii, toate pozitive și cu multe cuvinte de laudă pentru un om simplu, modest, dar cu o inimă atât de mare cât să cuprindă o țară întreagă.

„Un asemenea om ar trebui să îl angajați pentru a oferi pe viitor informații și persoanelor cu dizabilități în exprimarea și auz. TOT RESPECTUL pentru MAI in momentul de față, v-ați gândit și la cei care nu aveau posibilitatea de a se informa la timp”, spune unul dintre miile de comentarii din dreptul postării.

„Felicitări! Poate salvam generația noastră, cu așa oameni iubitori de semeni si modești. Mai rar ca el. Felicitări!!!!!!”, mai adaugă o altă persoană.

„Nu sunt cuvinte pentru asemenea persoane precum Bogdan ! Avem oameni buni care ne dau speranța in momentele acestea ,doar ca nu știm sa ii punem in valoare sau sa le apreciem valoarea . Pentru ca știm doar sa promovam muschii,botox,”vulpița vieții și prostia “,etc . Bravo Bogdan ! Bravo bravo bravo , mulțumim ! ! !”

Ar trebui angajat permanent!! Sigur se gasesc fonduri si pentru el... sa mai taiem din “ speciale” sa angajam oameni care vor sa munceasca si sa ajute! Respect ptr Bogdan!!!!!

Omul nu a vrut sa fie platit...A cerut doar o masca contra cost...Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie angajat imediat,este ca un inger trimis pe pamant de Dumnezeu pentru oameni cu probleme.

 

Platforma afostodata.net interpretează în limbaj mimico-gestual românesc texte din Programa școlară de clasa a V-a

Surse foto: facebook.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  De ce ne este teamă să nu devenim propriile noastre mame
  De ce ne este teamă să nu devenim propriile noastre mame

  "Toate femeile devin asemeni propriilor mame. Aceasta este tragedia lor", cuvintele aparțin unui scriitor celebru, Oscar Wilde, un fin observator al psihologiei umane. Să fie...

  Cine este fiul lui Adrian Păunescu: a devenit tată la 16 ani şi este cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc
  Cine este fiul lui Adrian Păunescu: a devenit tată la 16 ani şi este cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc

  Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, este implicat din adolescenţă în activitatea artistică şi se mândreşte cu o familie frumoasă. Parcurge articolul de mai...

  14 staruri care au devenit părinți până la 19 ani
  14 staruri care au devenit părinți până la 19 ani

  Faptul că au devenit părinți nu le-a blocat în niciun fel drumul spre faimă celebrităților prezentate în articolul de mai jos. Fie că este vorba despre cântăreți/...

  Veste extraordinară pentru fanii cântăreței SIA: a devenit mamă, la 44 de ani. Vezi care este sexul copilului!
  Veste extraordinară pentru fanii cântăreței SIA: a devenit mamă, la 44 de ani. Vezi care este sexul copilului!

  Cântăreața australiană SIA a anunțat recent că a devenit mama unui băiețel adoptat.

  Înfiorător! O femeie a aflat dintr-un articol de presă că fiul ei a murit
  Înfiorător! O femeie a aflat dintr-un articol de presă că fiul ei a murit

  O mamă a aflat că fiul ei în vârstă de 11 ani a decedat după ce a văzut un articol apărut într-un ziar online.

  Cina în familie: tradiția pe care trebuie să o readucem în viețile noastre ocupate
  Cina în familie: tradiția pe care trebuie să o readucem în viețile noastre ocupate

  Pe lângă plăcerea enormă de a fi toți laolaltă, cinele în familie aduc numeroase beneficii, atât pentru cei mici, cât și pentru noi, cei mari. Parcurge cu...

  Dr. Bogdan Cioată: sistemul imunitar puternic pleacă din tubul digestiv al copilului
  Dr. Bogdan Cioată: sistemul imunitar puternic pleacă din tubul digestiv al copilului

  Vei afla aici informații interesante despre rolul pe care îl au probioticele în sănătatea copilului, informații prezentate de Dr. Bogdan Cioată, medic specialist...

  © 2019 Qbebe