Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu ar fi fugit de acasă. Silviu Prigoană este acuzat că maltratează copiii

Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu ar fi fugit de acasă. Silviu Prigoană este acuzat că maltratează copiii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Chiar dacă s-au despărțit de mai bine de 5 ani, conflictele dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au încetat. Între cei doi au izbucnit de mai multe ori tensiuni în legătură cu băieții lor, Maximus și Eduard. Recent, în urma unor intervenții ale Adrianei Bahmuțeanu și ale lui Silviu Prigoană la un cunoscut post de televiziune, s-a aflat că fiul lor cel mic, Eduard, ar fi fugit din casa tatălui său. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi ce i-a spus copilul mamei sale despre Silviu Prigoană și ce planuri are aceasta în viitorul apropiat.

 

Băieții Adrianei Bahmuțeanu locuiesc în casa lui Silviu Prigoană

Întrucât fiul ei cel mare, Maximus, își dorea să locuiască împreună cu tatăl său, Adriana Bahmuțeanu a hotărât, în urmă cu 4 ani, să-i lase pe băieții ei să stea în casa lui Silviu Prigoană. Pentru „Libertatea”, jurnalista a povestit că ea și fostul său soț au custodie comună și că: „Domiciliul ambilor mei copii s-a schimbat și am fost de acord cu asta, am zis că am renunțat la judecată. În 2019 am fost de acord să schimbăm domiciliul de la mine la fostul meu soț, Maximus își dorea să locuiască cu el, custodia a rămas comună, deși noi nu am discutat absolut deloc, doar prin notificări sau avocați”.

Adriana Bahmuteanu fericita alaturi de baietii ei, Eduard si Maximus

Anul trecut, într-o intervenție pentru emisiunea „Xtra Night Show”, Silviu Prigoană a venit cu detalii despre programul fiilor săi. Potrivit „spynews.ro”, a povestit că: „N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură...”

Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu nu mai vrea să se întoarcă în casa tatălui său

Așa cum reiese din stenogramele disponibile pe „cancan.ro”, Adriana Bahmuțeanu a avut o discuție cu fiul ei cel mic, Eduard. Copilul i-a explicat că nu mai vrea să revină în casa tatălui său întrucât acesta a fost agresiv atât cu el, cât și cu fratele său. Astfel, copilul a mărturisit că Silviu Prigoană l-a lovit și l-a agresat verbal.

Iată câteva dintre replicile pe care adolescentul le-a schimbat cu mama sa, conform sursei citate anterior:

„EDUARD: Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu...

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cum îți vorbește?

EDUARD: Handicapat, porc, gras, cretin, batoză, balenă…

ADRIANA BAHMUȚEANU: Te-a lovit vreodată?

EDUARD: Da, cu palma peste față.”

De asemenea, Eduard i-a spus mamei sale că Silviu Prigoană îl lovise, mai demult, cu telefonul peste genunchi. În plus, când l-a întrebat ce i-a zis tatăl lui de când a rămas în casa ei, copilul a venit cu acest răspuns: „A spus că o să trimită o echipă SWAT aici, să ne ia cu forța. Apoi zicea că o să vină cu executorul să mă ia de aici, că o bagă pe maică-mea în pușcărie pentru că m-a luat de la el cu forța. Dar nu m-a luat maică-mea cu forța, eu am decis să vin aici...”

Copilul își exprimase recent dorința de a rămâne în casa mamei lui

Când s-a întors din vacanța pe care a petrecut-o în SUA alături de cei doi copii ai ei, Adriana Bahmuțeanu a început să efectueze demersurile necesare pentru ca Eduard să se poată muta la ea. Pe de o parte, a depus, la Judecătoria Sector 5, o cerere de ordonanță președințială. Pe de altă parte, a solicitat modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului copilului, dar și modificarea pensiei de întreținere.

Stând de vorbă cu „spynews.ro”, vedeta a anunțat că: „Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Asteptăm ca instanța să stabilească un termen”. 

Mai mult, în interviul acordat pentru „cancan.ro”, a mărturisit că: „Mă doare sufletul că băiatul meu a trebuit să sufere atât de mult, dar, în același timp, e bine că adevărul a ieșit la suprafață. Din păcate, nici autoritățile nu prea pot să mă ajute cu mare lucru și toți asteaptă decizia instanței...”

Adriana Bahmuteanu alaturi de fiul ei cel mic, Eduard

Cum a reacționat Silviu Prigoană după ce fiul său cel mic a rămas în casa mamei sale

Întrebat ce intenționează să facă după ce Eduard a hotărât să rămână în casa Adrianei Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a precizat că fosta lui soție a comis două infracțiuni: a încălcat o hotărâre judecătorească și nu l-a trimis la școală pe fiul lor. Într-un interviu pentru „spynews.ro”, a vorbit despre planurile sale: „Am înștiințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare... Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea. Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătoresti, la domiciliul meu. Ea avea obligația să îl ia și să îl aducă...”

Care a fost reacția Adrianei Bahmuțeanu după acuzațiile aduse de fostul soț

După ce fiul ei nu a mai vrut să se întoarcă la tatăl lui, fosta prezentatoare a insistat asupra ideii că se teme ca nu cumva să ajungă la închisoare. Pentru „cancan.ro”, a declarat că: „Și eu acum sunt pasibilă de pușcărie. Pentru că băiatul nu vrea la școală, că îi e frică să nu îl ia taică-su. Și nu îl pot obliga să se ducă, nu-l pot forța, că îl expun agresorului. Și legea zice că, dacă părintele nu duce copilul la școală, poate face închisoare pe motiv de îngrădire a accesului la educație. Am depus trei cereri de urgentarea la instanță, dar nimic!”

Silviu Prigoană a fost acuzat că este agresiv cu copiii săi

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Adriana Bahmuțeanu a ținut să precizeze că fiul ei cel mic a fost supus unor teste în cadrul DGASPC și că acestea au dovedit că băiatul nu a mințit când a povestit că tatăl lui l-a agresat. Totodată, a menționat că și fiul ei mai mare, Maximus, i-a spus, pe parcursul vacanței, că se obișnuise cu ideea că tatăl său îl bate. 

Adriana Bahmuteanu fericita alaturi de baietii ei, Eduard si Maximus

Conform informațiilor oferite de „spynews.ro”, Adriana a făcut și aceste declarații: „Este adevărat ce spune copilul, s-au făcut mai multe teste la DGASPC. Eu am și o filmare, pe care nu o dau publică. Mergem în instanță, copilul își exprimă părerea, apoi poată sta la mine. Mă doare sufletul prin ce trec copiii mei. Maximul mi-a pus, în timpul vacanței, că bătaia e ruptă din rai și taică-su îl bate spre binele lui, ceea ce este îngrozitor de grav. Mă doare sufletul că trec prin așa ceva...”

Ce facem atunci când descoperim că un copil este abuzat?

Surse foto: instagram.com/adriana_bahmuteanu_official/, facebook.com, youtube.com

Surse articol: cancan.ro, libertatea.ro, spynews.ro, wowbiz.ro

Articolul urmator
Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan! Băiatul este cel mai frumos cadou pe care vedeta l-a primit de la viață

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Adriana Bahmuţeanu recunoaşte despre copiii ei: "Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. Sunt băieţi. Au nevoie de tatăl lor"
  Adriana Bahmuţeanu recunoaşte despre copiii ei: "Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. Sunt băieţi. Au nevoie de tatăl lor"

  Cunoscuţi pentru relaţia lor tumultoasă, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat ultima dată în urmă cu 5 ani. Conflictul dintre cei doi s-a agravat după ce...

  Andreea Bălan, confesiuni dureroase despre tatăl ei: „Mă bătea. La 18 ani am fugit de acasă”. Ce a răspuns Săndel Bălan
  Andreea Bălan, confesiuni dureroase despre tatăl ei: „Mă bătea. La 18 ani am fugit de acasă”. Ce a răspuns Săndel Bălan

  Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. A cunoscut succesul cu trupa Andre și a reușit să se mențină în topurile muzicale chiar și...

  Cum sunt pedepsiți în instanță părinții care își maltratează copiii
  Cum sunt pedepsiți în instanță părinții care își maltratează copiii

  În ultimele două săptămâni am fost martorii mai multor scene de violență absolut cutremurătoare, în care părinții își bat, fără niciun pic de milă,...

  Tily Niculae a fugit de pandemie: "Am luat-o pe Sofia de acasă fiindcă nu mai suporta"
  Tily Niculae a fugit de pandemie: "Am luat-o pe Sofia de acasă fiindcă nu mai suporta"

  Tily Niculae este una dintre primele vedete din România care a născut în plină pandemie de coronavirus, în luna martie, chiar la începutul stării de urgență....

  Cine este fiul lui Adrian Păunescu: a devenit tată la 16 ani şi este cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc
  Cine este fiul lui Adrian Păunescu: a devenit tată la 16 ani şi este cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc

  Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, este implicat din adolescenţă în activitatea artistică şi se mândreşte cu o familie frumoasă. Parcurge articolul de mai...

  De ce este absolut necesar ca cel mic să știe numărul tău de telefon
  De ce este absolut necesar ca cel mic să știe numărul tău de telefon

  Îți amintești și tu că atunci când erai mic, te puneau să reții numărul de telefon de acasă? În caz că te pierdeai, puteai să apelezi la un adult care să te...

  Cum îți dai seama că cel mic este pregătit să doarmă peste noapte la un prieten
  Cum îți dai seama că cel mic este pregătit să doarmă peste noapte la un prieten

  Micuțul tău a crescut și a început să-și facă relații stabile de prietenie! Inevitabil, va veni vremea (dacă nu a venit deja) în care se va pune problema să doarmă...

  Cel mic este introvertit? Iată cum îl poți ajuta
  Cel mic este introvertit? Iată cum îl poți ajuta

  Ce părinte nu-și dorește să crească un copil fericit și bine adaptat societății în care trăiește? Facem tot ce ne stă în putință pentru a-i ajuta pe micuții noștri...

  © 2023 Qbebe