Milka îndeamnă la tandrețe în fiecare zi, Crăciunul acesta

Corina Naftanaila

Milka, cea mai îndrăgită ciocolată din România, își dorește ca în fiecare an să dea sărbătorilor de iarnă o notă specială. Anul acesta, Milka lansează campania "Împachetează fiecare zi în tandreţe, Crăciunul acesta", prin care invită consumatorii să transforme fiecare zi de decembrie într-o zi magică, în aşteptarea Crăciunului.

Ne dorim ca fiecare zi din această lună, iubitorii de ciocolată să o dedice celor dragi, oferindu-le cel mai tandru cadou pe care îl pot dărui, şi anume timpul și atenția lor. În luna decembrie există numeroase ocazii care pot fi petrecute alături de cei dragi pentru a le dărui tandreţe, prietenie, zâmbete şi voie bună: bucuria de a vedea împreună luminiţele decorative din oraș, pregătirea ghetuţelor şi aşteptarea lui Moş Nicolae, prepararea bunătăţilor culinare, ascultarea colindelor, alegerea cadourilor, împodobirea bradului. Prin campania din acest an, Milka ne reamintește fiecăruia dintre noi că putem găsi alături de familie, de prieteni și de cei dragi magia Crăciunului pe parcursul întregii luni decembrie", a declarat Adina Ghiţuică, Jr. Brand Manager Milka SCE, Mondelez România.

milkaPentru iubitorii de ciocolată, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Milka a creat pachete promoţionale, o combinaţie de produse la care se adaugă şi un cadou: o cutie metalică Milka, în care se pot depozita dulciuri, biscuiți, bomboane sau de ce nu, mesaje cu gânduri tandre pentru cei dragi.

Mesajul campaniei este transmis prin intermediul spotului TV care prezintă povestea unei familii ce decide să dăruiască unuia dintre copii magia sărbătorii Crăciunului, chiar și într-o zi obişnuită de decembrie. Versiunea completă a spotului poate fi urmărită pe canalul de Youtube Milka România, iar în Bucureşti, va rula pe toată perioada lunii, în Piaţa Unirii, în cadrul unui amplasament special.

În digital, iubitorii de ciocolată sunt invitați să acceseze website-ul www.cadouritandre.ro, prin care pot dărui, în fiecare zi, tandrețe şi voie bună celor dragi, prin intermediul gesturilor tandre puse la dispoziţie de către Milka.

Consumatorii pot dărui tandreţe în fiecare zi celor dragi fie prin intermediul unor versuri pline de tandreţe, fie prin amintiri tandre, ambele decorate cu hârtie de împachetat cadouri. Mai mult, utilizatorul îşi poate crea propriul model de hârtie în care să împacheteze cu tandreţe aceste gesturi tandre, care se trimit către cei dragi pe e-mail şi se pot distribui prin intermediul reţelelor de socializare.

În magazine, vor avea loc activări dedicate consumatorilor, prin intermediul căror vor putea câștiga, la atingerea unui anumit prag de cumpărare al produselor Milka, premii de sezon: hârtie de împachetat cadourile, globuri de Crăciun Milka, cutii metalice Milka.

De asemenea, în principalele mall - uri din ţară, din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara vor fi amenajate, în luna cadourilor, zone speciale unde Milka invită consumatorii să împacheteze cadourile celor dragi în hârtie de sărbătoare, adăugând şi un gând tandru. Prin aceste activităţi, Milka îşi propune să împacheteze întreaga lună decembrie în tandreţe.

Portofoliul Milka de sezon cuprinde o gamă largă de surprize: îndrăgita figurină Moș Crăciun Milka, tableta de ciocolată Milka Sweet Winter 100gr, bomboanele de pom asortate Milka, Milka Snow Bites, Milka Snow Balls, Milka Bomboane Asortate de Ciocolată 144g, Milka Mix figurine 119g, bomboanele Milka Oreo 86g.

Milka, una din mărcile simbol ale Mondelēz International, a cucerit generații întregi din întreaga lume, devenind marca de ciocolată cel mai ușor de recunoscut, încă de la lansarea sa în 1901 la Loerrach în Germania. În acest moment, ciocolata Milka este vândută în peste 15 țări. Succesul ciocolatei Milka s-a reflectat și în creșterea cu 1,6 pp a cotei de piață (în valoare)* în prima jumătate a anului 2016 vs aceeași perioadă a anului 2015.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Pe ce traseu circulă „Tramvaiul colindelor” din Capitală anul acesta
  Pe ce traseu circulă „Tramvaiul colindelor” din Capitală anul acesta

  Anul acesta, locuitorii Bucureștiului vor avea ocazia să se bucure de colindele de Crăciun în timp ce circulă cu tramvaiul. Mai multe detalii în articol.

  Mircea Badea nu își trimite copilul la școală anul acesta: „Scapă cine poate!”
  Mircea Badea nu își trimite copilul la școală anul acesta: „Scapă cine poate!”

  Mircea Badea ia în calcul să nu își lase copilul la școală, de la 14 septembrie. Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” este convins că pandemia va lua...

  Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta?
  Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta?

  Se pare că vremurile în care cei mici se întreceau în mărțișoare care mai de care mai frumoase pentru învățătoare și profesoare, de 1 Martie, au apus. Un...

  Mihai Trăistariu a făcut un copil, în tinerețe? Ce s-a întâmplat cu acesta
  Mihai Trăistariu a făcut un copil, în tinerețe? Ce s-a întâmplat cu acesta

  Bombă în showbiz! Mihai Trăistariu ar fi făcut un copil, în tinerețe. Artistul a povestit, într-o emisiune TV, cum a cunoscut-o pe femeia care avea să devină mama...

  Se mai întorc copiii la școală anul acesta? Ce răspunde Ministerul Educației
  Se mai întorc copiii la școală anul acesta? Ce răspunde Ministerul Educației

  Elevii ar putea reveni la școală începând din semestrul doi, respectiv din februarie 2021. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Sorin Ion,...

  Niciun BAC fără perle: topul celor mai amuzante de anul acesta
  Niciun BAC fără perle: topul celor mai amuzante de anul acesta

  Nicio sesiune a examenului de BAC nu poate trece fără să lase în urma sa o serie de perle care vor rămâne în istorie, mai ceva ca notele generațiilor din ce în...

  Vacanța de iarnă în pandemie: câte zile libere vor avea elevii anul acesta?
  Vacanța de iarnă în pandemie: câte zile libere vor avea elevii anul acesta?

  În prag de sărbători, cei mici așteaptă cu nerăbdare vacanța de iarnă. Chiar dacă anul școlar 2020-2021 a fost și este, în continuare, unul atipic din cauza pandemiei...

  © 2023 Qbebe