Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Ozana Oancea despre soțul Danei Rogoz: Și-a părăsit familia pentru o familie mult mai tânără. Așa s-a destrămat relația noastră

Actrița Ozana Oancea a dezvăluit cum s-a simțit după ce fostul ei soț, regizorul Radu Dragomir, s-a despărțit de ea pentru a fi alături de Dana Rogoz. 

Înainte să formeze un cuplu cu Dana Rogoz (actriță, cunoscută pentru personajul „Abramburica” și pentru rolurile din seriale de televiziune românești), Radu Dragomir a fost căsătorit cu Ozana Oancea. Aceasta a povestit că, înainte de a se căsători, au avut o relație de concubinaj pe durata a 12 ani. Cuplul are un fiu, pe Barbu.

În interviul acordat pentru o revistă românească, Ozana Oancea a precizat că nu a ținut neapărat să fie soția lui Radu Dragomir, întrucât se temea de un eventual divorț. Cei doi au luat decizia de a se căsători după ce au aflat că vor deveni părinți. Mariajul lor a durat 3 ani.

Ozana Oancea a explicat faptul că nu i-a fost foarte greu să accepte că soțul ei a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără și total diferită de ea. A spus că este sigură că nu venirea pe lume a copilului lor sau faptul că nu s-a străduit ea suficient a dus la despărțirea de soțul ei, ci pur și simplu faptul că acesta își dorea „cu totul altă viață”. Ea a adăugat că nu este geloasă, dar că nu îi este nici simplu să se redreseze: „Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă țin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam că mă voi descurca în restul vieții mele. E destinul lui de acum încolo, e un om care și-a părasit familia pentru o extraopțiune. E problema lui, până la urma, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânară… Cred ca m-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul si cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gândi lucrurile în ideea ca a fost o insuficiență mică între noi, nu am putut spune că, dacă m-aș fi străduit un pic, aș fi putut să evit asta. Ce și-a dorit el a fost cu totul altă viață. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult și mă costă în continuare, dar nu simt gelozie. Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă țin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam ca ma voi descurca in restul vietii mele”, mai spunea ea.

Barbu Oancea, fiul lui Radu Dragomir cu Ozana Oancea

Fiul Ozanei Oancea din relația pe care a avut-o cu regizorul Radu Dragomir este deja un bărbat în toată firea. Barbu, acum în vârstă de 19 ani, a terminat anul trecut Colegiul German Goethe, din București. După bacalaureat, Barbu s-a mutat în Elveția și a intrat la Universitatea din Basel. Pasiunea părinților pentru film se pare că nu a ajuns și la el, deoarece a ales să studieze economia. În ciuda atacurilor pe care le-a primit din partea Ozanei, actrița Dana Rogoz a vorbit foarte frumos de Barbu: „Radu este extrem de prezent în viaţa fiului său, aşa a fost în toţi anii aceştia. Barbu i-a dat al doilea nume băieţelului nostru. Pe cel de Luca. Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă, pentru că la un moment dat vor fi doar ei pe lumea asta şi trebuie să se înţeleagă.”

Cine este Ozana Oancea?

Actrița Ozana Oancea s-a născut pe 27 iunie 1968, în București. Este fiica actorului George Oancea, cunoscut pentru seria de filme „BD” (Brigada Diverse). A absolvit în 1991 Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”. Imediat după absolvire, Ozana Oancea a fost angajată la Teatrul Național din Craiova, unde a rămas până în 2001. În prezent, face parte atât din echipa de organizare a festivalului TIFF (Festivalul Internațional de Film Transilvania), dar și din cea a Festivalului Internațional de Film NExT.

Cele mai cunoscute filme cu Ozana Oancea sunt: „Șobolanii roșii” (1991), „Marele jaf comunist” (2004), „Felicia, înainte de toate” (2009), „Captivi de Crăciun” (2010), „Cronicile fricii” (2017) și „Femei obișnuite”(2019). Tot în anul 2019, Ozana Oancea a avut și un rol episodic în serialul de televiziune, „Vlad”. De-a lungul carierei sale, Ozana Oancea a fost nominalizată la premile Gopo, atât pentru cea mai bună actriță în rol principal, cât și premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Ozana Oancea copil

Ozana Oancea are un copil din căsătoria pe care a avut-o cu regizorul Radu Dragomir. Aceștia s-au despărțit pe vremea când fiul lor, Barbu, avea cinci ani. Pentru a rămâne însărcinată, Ozana a urmat mai multe tratamente. Mariajul dintre Ozana Oancea și Radu Dragomir a durat trei ani.

Într-un interviu din 2019, actrița a dezvăluit cum a decurs, de fapt, relația ei cu Radu Dragomir: „Eram plecată în lume, dar aveam multe zile libere. Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu, Radu Dragomir. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani, până când ne-am căsătorit, înainte să se nască Barbu. Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. Eu nu am visat rochie de mireasă, nu mi-am dorit. Și nici n-am avut. Iar apoi, când am rămas însărcinată, pur si simplu m-am gândit să avem același nume. Și a fost o formalitate, de 15 minute, cu părinții, atât.”

Ozana Oancea vârstă

Ozana Oancea, în vârstă de 52 de ani, are o carieră impresionantă în teatru și film. Divorțul Ozanei Oancea a fost singurul detaliu intim dezvăluit din viața ei. În rest, actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața ei persoanlă. De asemenea, nu oferă detalii nici despre fiul în vârstă de 19 ani, pe care îl are cu regizorul Radu Dragomir. De-a lungul timpului Ozana Oancea a criticat-o subtil pe Dana Rogoz, dar aceasta la rândul ei nu a răspuns atacurilor subtile, ci i-a adus doar cuvinte de laudă: „Nu este doar o actriţă foarte bună, ci şi o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă. Nu o ştiu personal, însă pot să spun asta cunoscându-l pe Barbu, băiatul lor, şi văzând ce frumos creşte. Amândoi sunt nişte părinţi minunaţi.”

Fiind extrem de discretă cu ce se întâmplă în viața ei, imaginile postate de Ozana Oancea pe rețelele sociale sunt scumpe la vedere. Mai jos găsiți câteva imagini cu Ozana Oancea.

poza-alb-negru-cu-ozana-oancea-in-care-sta-serioasa-si-se-uita-in-sus

Sursă foto: https://www.facebook.com/photo?fbid=10155508201928707&set=a.440371413706

imagine-alb-negru-cu-o-ozana-oancea-care-sta-in-usa-unui-magazin-si-zambeste-si-are-in-ambele-maini-cateva-pungi-de-hartie-pline

Sursă foto: https://www.facebook.com/photo?fbid=10155490364563707&set=a.440371413706

ozana-oancea-imagine-alb-negru-in-care-sta-cu-privirea-intoars-in-spatele-ei-si-zambeste

Sursă foto: https://www.facebook.com/photo?fbid=10155801090998707&set=a.440371413706

Cine este Radu Dragomir

Radu Dragomir este un regizor de film, născut pe 17 februarie 1967, în București. Serialul de comedie „La bloc”, l-a propulsat pe Radu Dragomir în rândul regizorilor cunoscuți. Tot pe platourile de filmare ale aceluiași serial a cunoscut-o și pe actuala lui soție, Dana Rogoz. După 17 de relație, dintre care trei de căsnicie, Radu Dragomir s-a despărțit de actrița Ozana Oancea, pentru a-și face publică relația cu Dana Rogoz. Din căsătoria anterioară, soțul Danei Rogoz are un fiu în vârstă de 19, pe nume Barbu. Alte producții cunoscute ale regizorului Radu Dragomir sunt: „Sâmbătă seara” (1996), „Fete cu lipici” (2005), „Iubire de cartier” (2007), „Gașca” (2007) și „Încearcă să nu clipești” (2011).

Radu Dragomir vârstă

În privința relației dintre Radu Dragomir și Dana Rogoz, vârsta a fost mereu un subiect de controversă. Radu Dragomir are 53 de ani, iar Dana Rogoz are 35 de ani. Diferența de 18 ani nu a fost niciodată un impediment pentru ei. Dana Rogoz a spus, în repetate rânduri, faptul că ea și soțul ei se înțeleg de minune: „Gândi­ţi-vă că încă nu împlinisem 19 ani când ne-am mutat împreună, iar el avea deja 36. În acelaşi timp, totuşi, eu nu eram o fată de 18 ani, eram mult mai matură, eram un copil crescut între adulţi. Eu, la vârsta pe care o are Vlad acum, mergeam singură în turnee şi mă spălam singură. Am fost sinceri şi autentici şi am intrat în relaţia asta foarte curaţi, cu mare încredere unul în celălalt. Uite că am ajuns să împlinim 15 ani de relaţie, în ciuda tuturor aşteptărilor din jurul nostru. Nimeni nu ne dădea şanse, nici familia, nici chiar prietenii cei mai apropiaţi. Dar între noi era ceva aşa de puternic, credeam aşa de tare în relaţia asta, încât mi se părea ridicol că ei nu văd. Poate, din exterior, şi eu aş fi judecat la fel. După nuntă, am stat o lună de miere cu rulota prin Europa. Aveam loc doar de cinci umeraşe.”

imagine-din-profil-cu-radu-dragomir-in-care-tine-un-bebelus-pe-umar

Sursă foto: https://www.instagram.com/p/CCNyl3qp_J8/

Radu Dragomir și Dana Rogoz s-au căsătorit în 2012, într-un decor de basm, la Palatul Mogoșoaia. În martie 2014, s-a născut primul copil al cuplului, un băiețel superb pe nume Vlad Luca. Anul trecut, Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a dat naștere unei fetițe căreia i-a pus numele Lia Elena.

Ozana Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. După 12 ani de concubinaj cu regizorul Radu Dragomir, s-a căsătorit legal cu acesta într-o ceremonie foarte restrânsă. Mariajul nu a avut succes, deoarece după trei ani Ozana și Radu deja semnau actele de divorț. Motivul despărțirii dintre actriță și fostul soț are legătură cu Dana Rogoz. Regizorul a divorțat de fosta soție, pentru a-și face publică relația cu „Abramburica”. Ozana Oancea și Radu Dragomir au împreună un fiu, Barbu, în vârstă de 19 ani.

Surse: bzv.ro, libertatea.ro, m.ziuanews.ro, agentiadepresamondena.com, ciao.ro, click.ro, b1.ro

Cum arată fiica Danei Săvuică. Are 27 de ani și este frumoasă ca mama ei

Surse foto: facebook.com/ozanaoancea/, instagram.com/radu.silviu.dragomir/

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fiul Danei Rogoz a împlinit 7 ani! Uite ce mare a crescut
  Fiul Danei Rogoz a împlinit 7 ani! Uite ce mare a crescut

  Dana Rogoz are o carieră de succes și este mama a doi copii. Recent, ea a dezvăluit pe o rețea de socializare fotografii cu fiul ei, care a împlinit 7 ani. Parcurge articolul de...

  7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc
  7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

  Pe 20 mai 2021, în plină pandemie și stare de urgență, Dana Rogoz aducea pe lume cel de-al doilea copil al său, o fetiță de nota 10, căreia i-a pus un nume precum un...

  Dana Rogoz despre viața de familie: „Ce vor femeile? Vor ordine în casă”
  Dana Rogoz despre viața de familie: „Ce vor femeile? Vor ordine în casă”

  Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. A apărut pentru prima dată la TV la doar 9 ani, în celebra emisiune pentru copii, Abracadabra, unde...

  Imagini spectaculoase din noua casă a lui Jennifer Lopez. Mult mai mult spaţiu pentru familia ei
  Imagini spectaculoase din noua casă a lui Jennifer Lopez. Mult mai mult spaţiu pentru familia ei

  Jennifer Lopez şi partenerul ei, Alex Rodriguez, au vândut recent o proprietate din Malibu (California), dar se bucură de una în valoare de aproximativ 40 de milioane $...

  Dana Rogoz, cel mai emoționant mesaj pentru băiatul ei, la început de școală. Toți părinții trebuie să îl citească
  Dana Rogoz, cel mai emoționant mesaj pentru băiatul ei, la început de școală. Toți părinții trebuie să îl citească

  Vlad Luca, cel mai mare dintre copiii Danei Rogoz, va începe de luni şcoala, fiind în clasa pregătitoare. Descoperă ce i-a urat vedeta fiului ei cu această ocazie!

  Cum îți determini soțul să se implice mai mult în creșterea copilului: sfaturi de la psiholog
  Cum îți determini soțul să se implice mai mult în creșterea copilului: sfaturi de la psiholog

  Implicarea tatălui în creșterea copilului reprezintă un deziderat important pentru orice proaspătă mămică. În teorie este însă mult mai ușor decât în...

  Copilăria chinuită a Danei Razboiu: Bătaia era ceva uzual. Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească
  Copilăria chinuită a Danei Razboiu: Bătaia era ceva uzual. Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească

  Pezentatoarea de știri Dana Războiu a trecut prin multe lupte de-a lungul vieții, însă niciodată nu s-a lăsat învinsă. Dana povestește că încă din copilărie...

  © 2021 Qbebe