Soțul meu m-a părăsit pentru sora mea. O lună mai târziu ea se plânge la mine că e un monstru

Soțul meu m-a părăsit pentru sora mea. O lună mai târziu ea se plânge la mine că e un monstru

Bianca Geica - Redactor Senior

Eram căsătorită cu soțul meu de trei ani când am descoperit că voia să mă părăsească pentru sora mea. Am avertizat-o în legătură cu el, dar ea a refuzat să asculte. O lună mai târziu, a venit la mine plângând și susținând că regretă că l-a primit în casă, pentru că era un monstru.

Soțul meu m-a părăsit pentru sora mea, iar o lună mai târziu ea a venit la mine în lacrimi spunând că e un monstru

Sora mea mai mică, Marla, în vârstă de 25 de ani, a decis să se întoarcă definitiv acasă după ce a studiat în străinătate timp de mai mulți ani. A spus că vrea să se stabilească în SUA și a închiriat imediat o casă la câteva minute distanță de a mea. Marla și cu mine ne întâlneam cu părinții noștri în fiecare weekend, iar eu îl aduceam și pe soțul meu, James.

Eu și James ne-am cunoscut la serviciu și ne-am căsătorit acum trei ani. Deși au trecut deja trei ani de când suntem soț și soție, James și cu mine am decis să nu facem copii până când vom avea o stabilitate financiară mai mare pentru a-i putea întreține. Așa că, de-a lungul anilor, am fost doar noi doi, iar de multe ori eram prea cufundați în muncă pentru a ne gândi la altceva decât la carierele noastre.

Citește și: Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

În timpul întâlnirilor de weekend cu familia noastră, am observat că Marla și James păreau să aibă glume unul cu celălalt. I-am surprins schimbând priviri și zâmbindu-și timid unul altuia în mai multe rânduri. James a fost întotdeauna mai sociabil decât mine, așa că ieșea mereu cu prietenii după serviciu. Odată, în timp ce el pretindea că s-a întâlnit cu câțiva colegi de birou, eu i-am văzut pe colegii lui de birou luând cina fără el.

„Hei”, i-am salutat când am trecut pe lângă masa lor. „Unde e James?” Am întrebat.

S-au privit unii pe alții îngrijorați, fără să știe ce să spună. Stomacul meu a început să se răsucească, dându-mi seama că s-ar putea să mă fi mințit mereu în legătură cu faptul că era cu colegii lui de birou.

„Ne-a spus că nu poate ajunge în seara asta”, a spus în cele din urmă unul dintre ei. „A spus că va lua cina cu tine”. 

Pentru o vreme, o licărire de speranță în mine a presupus că plănuise o cină surpriză pentru amândoi acasă. Cu toate acestea, în timp ce mă întorceam, am observat brusc mașina lui parcată în fața unuia dintre cele mai noi restaurante din oraș. Imediat, i-am văzut - soțul meu brunet, zâmbind, cu ochii pironiți pe o altă femeie de peste masă. Femeia la care se uita avea același păr blond ca și mine și aceiași ochi strălucitori. Diferența dintre noi era că ea era cu cinci ani mai mică decât mine; era sora mea.

femeie care plange in timp ce isi scoate verigheta de pe deget

Simțeam cum inima mi se sfărâmă în milioane de bucăți. M-am panicat, neștiind ce să fac. Voiam să fac o scenă chiar atunci și acolo? Sau voiam să aștept acasă și să-l confrunt atunci? După câteva minute în care i-am privit pe cei doi interacționând fericiți, am decis să merg acasă. Am așteptat ore în șir ca soțul meu să vină acasă, iar când în sfârșit a venit, a fost surprins să mă găsească trează așteptându-l.

„Cum a fost seara ta?”, l-am întrebat.

James a ridicat din umeri. „A fost bună! Grozavă, de fapt. M-am bucurat de compania prietenilor mei, ca de obicei”, a mințit el.

„Serios?” L-am întrebat eu. „Ce ciudat, pentru că am dat peste prietenii tăi și mi-au spus că nu ai putut ajunge la întâlnire”.

James a început brusc să fie în defensivă. M-a privit fix ca și cum m-ar fi avertizat să am grijă ce vorbesc. Cu toate acestea, am continuat să vorbesc. „Apoi, în timp ce conduceam spre casă, am observat mașina ta la noul bistro... iată că erai acolo cu cineva care semăna cu mine, doar că era mai tânără. Era ca și cum m-aș fi uitat în oglindă la o versiune mai tânără a mea”, i-am spus.

Imediat ce am spus asta, James a izbucnit. „Tu nu semeni deloc cu Marla, Abigail! Nu-ți face iluzii! Este mai frumoasă, mai deșteaptă și mult mai bună decât tine în atâtea feluri!”.

Nu-mi venea să cred ce auzeam. Oare soțul meu mă compara cu propria mea soră și spunea că o prefera pe ea în locul meu? Faptul că i-am văzut la restaurant mi-a frânt inima, dar să aud acele cuvinte a fost devastator.

„Deci, ce vrei?”, am spus, înfrântă.

„Ei bine, nu este evident? Vreau să plec!”, a țipat el. „Nu te mai iubesc. Sunt îndrăgostit de Marla. Îți cer divorțul ca să mă pot căsători în sfârșit cu ea”. A plecat, lăsându-mă singură, plângând pe scara noastră. Am plâns toată noaptea și nu am avut energia necesară pentru a merge la serviciu a doua zi.

Când, în sfârșit, am găsit puterea de a mă ridica, am condus până acasă la sora mea, crezând că o pot convinge să nu mai continue relația cu soțul meu. „El nu este cine crezi că este, Marla”, am încercat să o avertizez. „Dacă el poate găsi o altă femeie cât timp este căsătorit cu mine, poate face același lucru și cu tine. Cine înșeală o dată, va înșela mereu. Este, de asemenea, imprevizibil, violent și indecis. Nu-ți dorești un astfel de bărbat.”

Citește și: Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia

Marla mi-a râs în față. Credea că eram atât de disperată să-mi păstrez soțul încât eram dispusă să răspândesc minciuni despre el doar pentru a-l păstra. „Pleacă de aici, Abigail. Delirezi. James avea dreptate”, a spus Marla, trântindu-mi ușa în nas.

Am fost distrusă după ce mi-am pierdut atât sora, cât și soțul. Mi-a luat luni de zile să mă recuperez și să mă pun pe picioare, iar pentru cea mai lungă perioadă de timp, am fost bătaia de joc a orașului, în timp ce Marla și James își afișau relația. Nu am avut de ales decât să mă concentrez pe muncă și să mă asigur că sunt stabilă emoțional zi de zi. Nu a fost o treabă ușoară, dar cu ajutorul unor prieteni buni și de încredere, am reușit să trec peste.
Dar într-o zi, Marla a venit la mine în lacrimi. „Este un monstru!”, a strigat ea. Mi-a spus că aveam dreptate și că ar fi trebuit să mă asculte de la bun început. Deși trădarea Marlei încă mă durea, știam că nu puteam să o abandonez. „Ce s-a întâmplat?”, am întrebat-o.

femeie care plange si este consolata de o alta femeie

Marla a dezvăluit că făcea tot ce putea pentru a-l mulțumi pe James: gătea, făcea curățenie în casa lor și purta rochii frumoase pentru a-l impresiona, dar el nu a observat sau apreciat niciodată acest lucru. El se ducea direct în pat după muncă. El era mereu iritat din cauza unor lucruri minore și îi interzicea să se vadă cu oameni și să poarte anumite haine. Marla credea că poate suporta toate acestea până când el a venit acasă beat într-o seară. „Începi să fii persoana despre care m-a avertizat sora mea!”, i-a spus ea. James a răbufnit când a auzit asta și a ridicat mâna la ea.

„Asta a fost ultima picătură pentru mine. Mi-am făcut imediat bagajele și am condus până aici. Nu știam unde altundeva să mă duc. Îmi pare rău, Abigail”, a plâns ea.

Fără ezitare, mi-am consolat sora și am mers la secția de poliție pentru a-l denunța pe James. A fost arestat pentru că a abuzat-o, iar noi am înaintat ordine de restricție împotriva lui, în timp ce Marla și cu mine am lucrat la îmbunătățirea relației noastre tensionate.

Citește și: Cum am aflat că iubitul meu mă înșeală la câteva ore după ce am născut

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: news.amomama.com

Articolul urmator
Soțul meu nu a vrut să-și anuleze weekend-ul cu băieții când i-am spus că sora mea este în spital
Soțul meu nu a vrut să-și anuleze weekend-ul cu băieții când i-am spus că sora mea este în spital

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă
  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

  După trei ani de căsnicie, o femeie a descoperit că soțul ei o înșela cu sora ei pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori. Și mai șocant este că absolut toți...

  Mama mea mi-a tuns băiețelul și soțul meu nu a mai vorbit cu mine zile întregi
  Mama mea mi-a tuns băiețelul și soțul meu nu a mai vorbit cu mine zile întregi

  Băiețelul acestei femei nu a fost tuns niciodată în 3 ani. Până când bunica lui a luat foarfeca în mână și s-a pus pe treabă. Însă tatăl...

  Toată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt
  Toată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt

  Aveam 4 ani când tatăl meu a murit. Era polițist. Nu a murit la datorie, dar a fost un erou pentru comunitatea din Buzău. L-am iubit. Era un om bun. Și mama mea l-a iubit. A fost...

  Mama mea e furioasă pentru că nu vreau ca sora mea să moștenească o casă pe care eu o plătesc
  Mama mea e furioasă pentru că nu vreau ca sora mea să moștenească o casă pe care eu o plătesc

  Trebuie să vă cer părerea. Pentru că simt că fierb de furie. Pe scurt, mama mea vrea să își facă testamentul. Zice ea că simte că i se apropie în câțiva ani...

  Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine
  Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine

  Am descărcat o aplicație care simulează o emisiune de dating pe care eu și soțul meu o adorăm. Nimic din ce se întâmplă în acel joc nu este real. Toate personajele...

  Sora mea vrea laptele meu matern ca să facă săpun pentru copilul ei nenăscut
  Sora mea vrea laptele meu matern ca să facă săpun pentru copilul ei nenăscut

  Laptele matern este foarte apreciat nu doar pentru că asigură o dezvoltare armonioasă a copilului, ci și pentru că poate fi valorificat în mai multe moduri. Ai auzit până...

  Soțul meu nu vrea să fie alături de mine în sala de naștere. Spune că i se pare scârbos
  Soțul meu nu vrea să fie alături de mine în sala de naștere. Spune că i se pare scârbos

  Venirea pe lume a copilului este un moment cu totul special din viața ta și este firesc să îți dorești să ai parte de susținerea celor dragi. Desigur, dintre persoanele care...

  Soacra mea ne-a oferit cadou de casă nouă poze înrămate cu soțul meu și fosta lui iubită
  Soacra mea ne-a oferit cadou de casă nouă poze înrămate cu soțul meu și fosta lui iubită

  Cine are noroc de soacră faină să țină bine de ea. Eu, din păcate, nu am. De când am cunoscut-o, acum mai bine de 4 ani, nu m-a acceptat și tot timpul îmi dă de...

  © 2023 Qbebe