Stela Popescu și Puiu Maximilian au format un cuplu exemplar! „Am fost o norocoasă! Nu toată lumea are șansa să întâlnească iubirea absolută!”

Stela Popescu și Puiu Maximilian au format un cuplu exemplar! „Am fost o norocoasă! Nu toată lumea are șansa să întâlnească iubirea absolută!”

Mariana Voinea

Iubirea dintre Stela Popescu și „Puiu” este demnă de transformat într-un film la Hollywood! Actrița a fugit din brațele primului soț, un bărbat blând și înțelegător, și s-a mutat după două săptămâni de relație cu Puiu, sufletul ei pereche, cu care a trăit o frumoasă poveste timp de 30 de ani. Acum, cei doi își continuă povestea în ceruri...

Născută pe data de 21 decembrie 1935, la Orhei, în Basarabia, într-o familie de învățători, Stela Popescu a devenit cea mai iubită doamnă a teatrului românesc, regina incontestabilă a Teatrului de Revistă. Aceasta a făcut o echipă inegalabilă atât pe planul carierei, cât și pe plan sentimental cu mult regretatul Mihai Puiu Maximilian.

Puiu Maximilian a fost unul dintre cei mai mari autori de cuplete, scenete și texte. Născut la doar o zi distanță de actriță, destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească și să se iubească până când moartea i-a despărțit.

În decembrie 1998, Puiu Maximilian a urcat în lumea celor drepți, iar Stela Popescu nu s-a mai recăsătorit niciodată, purtându-l în suflet doar pe sufletul ei pereche. S-au reîntâlnit în ceruri după aproape două decenii de singurătate ale actriței.

Stela Popescu a trăit și l-a iubit pătimaș pe „Puișor”, pentru care și-a părăsit primul soț

poza veche doi barbati o femeie

În spatele zâmbetului pe care marea actriță Stela Popescu l-a purtat timp de 55 de ani pe scenă, se ascundeau drame care ar fi dărâmat pe oricine. Cea mai mare dintre ele a fost pierderea soțului ei, Puiu Maximilian.

Pentru Puiu și-a lăsat primul soț, pe Dan Puican. „A fost dragoste la prima vedere. Am simțit atunci că fără el nu mai pot continua. Eram căsătorită cu un om de altfel foarte liniștit și cu care nu am avut nicio problemă. Eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani când ne-am cunoscut.

Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar poți spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere și avea un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Ne-am căsătorit peste câțiva ani, mai mult de gura lumii și pentru a putea pleca împreună în străinătate. Pur și simplu am fugit de acasă”, declara celebra artistă.

Fiind convinsă că Puiu Maximilian era sufletul ei pereche, a decis să divorțeze de Dan Puican fără niciun fel de regrete. Actrița a mărturisit faptul că primul ei soț nu a vrut să se despartă de ea, dar a acceptat până la urmă și a lăsat-o să pornească pe drumul ei.

Povestea de dragoste dintre Stela și Puiu este demnă de filmele de pe marile ecrane. Actrița a fugit în brațele bărbatului vieții sale de acasă și s-a mutat după doar două săptămâni de relație, împreună cu el.

„Într-o seară am plecat de la teatru la Predeal și la întoarcere am mers la garsoniera lui. A pus pe masă o sticlă de șampanie, cheile de la casă și de la biroul lui”, își amintea artista.

Stela Popescu și Puiu Maximilian au călătorit împreună în toată Europa, iar la jumătatea anilor '70 au înfiat o nepoată de-a soțului, în vârstă de 16 ani, Doina Maximilian.

„Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soțului meu. Avem și o nepoată de la ea, pe Stanca Radu, care este o tânără actriță foarte talentată”, explica artista.

Nadia Comăneci are o familie de nota 10! Trăiește o poveste de iubire sinceră de peste un sfert de secol, care continuă să fie scrisă

Decesul lui Puiu, cea mai grea încercare din viața Stelei Popescu

marele actor puiu maximilian

Stela Popescu, împreună cu Puiu Maximilian au călătorit în întreaga Europă. „Nouă ne plăcea să călătorim și preferam cortul pentru libertate și pentru că în Europa au niște campinguri foarte frumoase”, rememora clipele frumoase, regretata Stela Popescu.

Din păcate, după 30 de ani de iubire pură, Puiu Maximilian moare în urma unei lupte crâncene cu cancerul, lăsând o durere adâncă în sufletul actriței. Acea durere nu avea să plece niciodată, iar actrița a decis să aștepte cât va fi nevoie pentru a se reîntâlni cu iubirea vieții ei, în ceruri.

Așa a și făcut, a așteptat aproape două decenii pentru a se întâlni cu „Puiu” al ei, nemaiavând altă relație între timp.

Moartea unui bărbat în putere care înota 10 km pe zi, care scria zilnic, care avea talent, e o tragedie. Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut, nu numai ca soț, a dispărut ca scop. Din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat”, își amintea actrița.

Totodată, Stela Popescu a trăit cu fericirea în suflet că a putut cunoaște iubirea absolută, lucru cu care foarte puțin oameni se pot lăuda.

Îmi dau seama cât de norocoasă am fost. Nu toți au șansa să întâlnească dragostea absolută, mai presus de cuvinte, bariere și interese”.

Stela Popescu și Puiu Maximilian au arătat tuturor că dragostea adevărată și sufletele pereche există

actrita stela popescu

Regretata actriță a explicat într-un interviu în care rememora durerea suferită în urma decesului soțului ei ce înțelegea ea prin iubirea absolută.

Între noi a fost mai mult decât o căsătorie. Știu că se spune de suflete pereche, dar e adevărat. El nu se culca până nu veneam eu, indiferent la ce oră. Și se trezea dimineața. El lucra de dimineață. La 6:30 îi duceam cafeluța și nu mai intram acolo să îl întrerup.

Am o prietenă care a venit să mă încurajeze după ce s-a prăpădit Puiu. Și eu îi zic „lasă că viața șterge”, dar ea mi-a zis „nu, viața calcă”. Îți dai seama ce diferență. Durerea aia nu pleacă niciodată din tine”.

Actrița îl descria pe soțul ei ca fiind un bărbat pudic și delicat, care îi spunea te iubesc din priviri și cu care avea o relație dincolo de soț și soție.

Aveau aceeași profesie, aveau încredere unul în celălalt, Puiu venea la fiecare spectacol al Stelei și urmărea poantele ascunse pe care le introducea, dorind să vadă cum reacționează publicul. Satisfacția lui era maximă când vedea că glumele au prins la public.

Stela Popescu și-a închinat viața comediei, jucând în sute de spectacole până în ultima ei clipă, multe dintre ele fiind scrise de soțul ei, Puiu Maximilian.

Povestea de dragoste dintre cei doi mari artiști ai teatrului românesc este exemplul clar că iubirea adevărată există și dăinuie dincolo de moarte.

Surse foto: facebook.com

Surse articol: adevarul.roplaytech.rolibertateapentrufemei.roviva.ro

Articolul urmator
O fetiță de 8 ani a fost ținută închisă într-o cameră de mama și bunicii ei aproape toată viața
O fetiță de 8 ani a fost ținută închisă într-o cameră de mama și bunicii ei aproape toată viața

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Încă o graviduță în showbiz! Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”
    Încă o graviduță în showbiz! Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”

    În ultimele zile s-a tot zvonit că Nicole Cherry ar fi însărcinată. Ei bine, iată că speculațiile s-au adeverit, artista anunțând în urmă cu puțin timp că,...

    Adela Popescu, mama cu trei băieți sau soacra cu trei nurori
    Adela Popescu, mama cu trei băieți sau soacra cu trei nurori

    Îți vine să crezi că au trecut deja 6 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pentru prima oară părinți? Cine și-ar fi imaginat că cei doi nu vor avea...

    Scrisoarea unei mame către tații din toată lumea: „Știți cum îi faceți viața mai bună soției? Cu o vasectomie!"
    Scrisoarea unei mame către tații din toată lumea: „Știți cum îi faceți viața mai bună soției? Cu o vasectomie!"

    Vă aducem în atenție scrisoarea emoționantă a unei mămici cu trei copii, destinată tăticilor din întreaga lume care susțin că își iubesc soțiile și le sunt...

    5 zodii care s-au născut sub o stea norocoasă
    5 zodii care s-au născut sub o stea norocoasă

    Succesul le surâde la fiecare pas! Vorbim despre nativii care s-au născut sub o stea norocoasă, despre care se poate spune că au noroc cu carul. Toate le merg din plin pe toate...

    Iubita mea are 23 de ani, dar arată ca un copil și toată lumea ne critică
    Iubita mea are 23 de ani, dar arată ca un copil și toată lumea ne critică

    Un cuplu tânăr atrage mai ușor atenția celor din jur, cu atât mai mult cu cât unul dintre parteneri se distinge prin anumite trăsături fizice. Într-o asemenea...

    Soțul meu este mai bătrân decât mama mea și toată lumea crede că sunt cu el pentru bani
    Soțul meu este mai bătrân decât mama mea și toată lumea crede că sunt cu el pentru bani

    Diferența de vârstă între partenerii din cuplu a fost mereu un subiect controversat, iar situația de față nu face excepție. Glenda, în vârstă de 33 de ani...

    Care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Poart-o în fiecare zi!
    Care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Poart-o în fiecare zi!

    Te-ai gândit vreodată care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie? Fiecare culoare are o simbolistică aparte și ne influențează starea de spirit. Încă din...

    Am supărat pe toată lumea pentru că mi-am alăptat copilul într-un supermarket
    Am supărat pe toată lumea pentru că mi-am alăptat copilul într-un supermarket

    Alăptatul în public încă mai reprezintă un subiect tabu pentru unele persoane, se pare. O mămică de peste Ocean povestește, într-o postare pe Facebook, că i s-a...

    © 2024 Qbebe