Târgul Baby Boom Show dă tonul tendințelor în moda gravidelor și a copiilor cu vârsta sub 7 ani

Qbebe.ro

Târgul Baby Boom Show deschide porțile joi, 5 martie, de la ora 10.00, la Romexpo, Pavilionul B1.

Mamele care vor să știe ce se poartă în această primăvară găsesc la Baby Boom Show produse și servicii dedicate gravidelor și copiilor cu vârste între 0-7 ani.

Trendul este ECO. Era de așteptat ca tendițele materialelor ECO să cuprindă cât mai multe categorii de produse dedicate copiilor și gravidelor. Mai mult, ECO friendly este îmbinat cu SMART, adică prietenos cu natura, dar și updatat tehnologiilor actuale.

De la căruciorul fabricat integral din materiale reciclate Greentom, până la prima cadă ecologică, creată din materii prime biodegradabile, Rotho Babydesign, târgul abundă în produse gândite cu grijă pentru natură și mai ales pentru copiii aflați la vârste fragede, când sensibilitățile lor sunt mai mari.

familie-fericita

Protecția este un factor decisiv când se ia decizia cumpărării unui produs, astfel că în acest an, mai mult decât înainte, s-a pus accentul pe inovație în materie de siguranță. În această privință, cel mai căutat produs este scaunul auto pentru copii.

Swandoo – scaunul auto al Mileniului III, evaluat ca cel mai sigur scaun auto pentru bebeluși de către Automobil Club German ADAC și Clubul Austriac de Automobile, Motociclete (ÖAMTC), ajunge în premieră în România la Baby Boom Show.

https://babyboomshow.ro/smart-baby-scaunul-auto-cu-folosire-indelungata-uni-all/Scaunul auto Uni-All care „creşte” împreună cu cel mic. Este potrivit de la stadiul de nou-născut şi până la vârsta de 12 ani.

Cărucioarele pentru copii reprezintă altă categorie foarte căutată, motiv pentru care expozanții propun: Baby Jogger, cel mai compact și ușor cărucior din lume, la Erfi Kids. Tot la standul Erfi Kids se lansează în premieră la Baby Boom, Cărucioarele Bugaboo, brandul premium de cărucioare, modelele de cărucioare regale ale anului 2020.

Noul cărucior de gemeni Chipolino Duo Smart, având scaunele sport transformabile în landouri, va fi la Standul Bebelas.ro

mama-copil

Sunt doar câteva exemple din miile de produse disponibile în cele 4 zile ale târgului Baby Boom Show.
Liip Smart Monitor, prima brațară inteligentă din lume, dedicată exclusiv monitorizării stării de sănătate a bebelușilor și copiilor pâna la 7 ani. Cunoscând date despre funcțiile vitale ale bebelușilor se poate interveni mai rapid în cazul apariției problemelor de sănătate sau chiar preîntâmpina sindromul de moarte subită. Este potrivită pentru monitorizarea bebelușilor născuți prematur după părăsirea maternitătii.

Pătuțul pliabil Chipolino Merida, ideal pentru co-sleeping, conceput pentru a permite părinților să doarmă în pat cu bebelușul.

Pantofii cu talpă detașabilă, de la producătorul brazilian, Bibi Shoes;
Centura postnatală Belly Bandit de la Adinish. Se adaptează formei corpului și asigură cea mai înaltă compresie și cel mai bun suport postpartum.

Toate produsele au prețuri reduse între 15-80%, pe toată perioada târgului.

Cursuri cu informații foarte importante

O echipă de medici, psihologi și alte tipuri de specialiști le așteaptă pe gravide, mame și tați la cursurile și atelierele târgului. Toate sunt concepute pe nevoile acestor categorii de persoane și conțin informații necesare creșterii copiilor, dar și a perioadei de sarcină a mamelor.

Distracții de neratat

Un bogat și distractiv program artistic îi așteaptă pe copii în zona de divertisment a Baby Boom Show.
Teatru, operă pentru copii, ateliere sunt doar câteva momente din programul artistic. În completarea scenei se află spațiile de joacă dotate cu labrint uriaș din carton, kastele gonflabile, mobilier de joacă, studio photo pentru copii și părinți și mai ales Mascota BOOM

Târgul Baby Boom Show este, timp de 4 zile, un adevărat tărâm al copilăriei și grijei față de gravide.
Accesul în zilele de joi și vineri (5 și 6 martie) se poate face pe baza invitației ce se descarcă gratuit de pe site babayboomshow.ro. În lipsa acestei invitații, intrarea costă 10 lei. În weekend (7-8 martie), accesul se face doar pe bază de bilet, achiziționat la intrarea în Romexpo, Pavilionul B1. Costul biletului este 10lei/persoană. Copiii au acces gratuit.

mascota-Boom

Baby Boom Show este cel mai mare târg dedicat gravidelor, nou-născuților și copiilor cu vârste sub 7 ani. Târgul se organizează din 2004 și are două ediții pe an, cu produse și servicii create pentru consumatorul final.
Printre principalele tematici se numără vestimentație, produse de igienă și cosmetice gravide, bănci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucării și servicii educaționale pentru copii, entertainment etc.
O importantă parte a târgului are rolul de a sprijini tinerii părinți cu informații, cursuri și sfaturi specializate privind nașterea și perioada post natală.

Pentru că un eveniment fără distracție n-are gust, un program artistic consistent reunește artiști și copii într-o veselie ce durează patru zile.

Website: www.babyboomshow.ro
Facebook/BabyBoomShow.ro/

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Vaccinarea antigripală a gravidelor și copiilor – Ce trebuie să știm despre și ce se întâmplă în contextul pandemic?
  Vaccinarea antigripală a gravidelor și copiilor – Ce trebuie să știm despre și ce se întâmplă în contextul pandemic?

  Povara anuală a gripei este foarte mare, de aceea vaccinarea antigripală este foarte importantă, mai ales în contextul COVID-19, când categoriile de persoane vulnerabile,...

  Fiica Monicăi Bellucci a împlinit 15 ani. Frumoasă ca mama ei, a devenit deja imaginea unei mari case de modă
  Fiica Monicăi Bellucci a împlinit 15 ani. Frumoasă ca mama ei, a devenit deja imaginea unei mari case de modă

  Fiica mai mare a Monicăi Belluci, Deva Cassel, a apărut alături de mama ei pe coperta Vogue! Fotografia a făcut înconjurul lumii.

  Studiu: tonul vocii profesorilor poate avea efecte negative asupra dezvoltării copilului
  Studiu: tonul vocii profesorilor poate avea efecte negative asupra dezvoltării copilului

  Fiecare dintre noi își aduce aminte atât de vocea blândă a cadrelor didactice pe care le-am avut pe parcursul anilor de școală, cât și de tonalitatea mai dură...

  Am 10 copii. Diferența de vârstă dintre primul și ultimul este de 29 de ani. Cum arată familia mea
  Am 10 copii. Diferența de vârstă dintre primul și ultimul este de 29 de ani. Cum arată familia mea

  Când auzi despre părinți care au mai mult de 3 copii, te întrebi adesea cum fac față provocărilor de zi cu zi. Ce se întâmplă însă într-o familie...

  Moda de travaliu: mamele se machiază înainte să nască
  Moda de travaliu: mamele se machiază înainte să nască

  Ai zice că atunci când ești în travaliu, ultimul lucru de care îți mai arde este să te machiezi. Tot ce îți dorești este să scapi de durerile care devin din ce...

  Vaccinul COVID-19 va fi testat și pe copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 11 ani
  Vaccinul COVID-19 va fi testat și pe copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 11 ani

  Una dintre cele două mari companii producătoare de vaccinuri pentru combaterea noului coronavirus, Moderna, a anunțat ieri că a început testarea vaccinului său și pe grupa de...

  A devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani și spune că este vârsta perfectă pentru a avea un copil
  A devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani și spune că este vârsta perfectă pentru a avea un copil

  În ultimii ani, din ce în ce mai multe femei se hotărăsc să devină mame după vârsta de 40 de ani. Este și cazul unei femei din Marea Britanie, care a fost...

  Prioritatea acordată gravidelor, un lux în România
  Prioritatea acordată gravidelor, un lux în România

  Încă din adolescență, visam la ziua în care voi deveni mamă. Mi se părea fabulos să porți în pântec o parte din tine, pe care să o lași moștenire acestei...

  © 2023 Qbebe