Workshop Tainele Feminitatii pentru femeia modernă

Bianca Petcu - Redactor Senior

Femeia modernă are nevoie de feminitatea ei ca de AER

Ce este o femeie fără iubire în viața ei? Ce este o femeie dacă nu iubește și nu este iubită? Trăim într-o lume în care femeile își doresc tot mai mult să urce pe scara socială. Peste tot se vorbește despre leadership-ul feminin, femeia de carieră, femeia antreprenor, femeia de succes, dar despre femeia-femeie mai vorbește cineva astăzi? Femeia are nevoie în primul rând de armonie în viața ei, de frumos, de echilibru în toate ariile vieții sale profesionale și personale deopotrivă.

workshop tainele feminitatii

Ce înseamnă succes pentru o femeie?

Statisticile confirmă faptul că femeile de peste tot în lume obțin din ce în ce mai mult succes profesional, câștiguri mai mari la locul de muncă, poziții sociale mai importante. Femeia modernă este dedicată carierei sau business-ului, este concentrată să-și atingă obiectivele, determinată, știe foarte bine ce vrea. În același timp ea se simte și este tot mai singură. Multe femei se confruntă cu infertilitatea sau aleg să-și întemeieze o familie și să dea naștere copiilor tot mai târziu prioritizând ale arii ale vieții.

Avem mai mult confort fizic și material decât a avut orice societate umană vreodată și cu toate acestea sunt tot mai mulți oameni singuri, tot mai multe cupluri divorțează, iar cabinetele psihologilor sunt din ce în ce mai pline. În școli nu există o educație privind succesul în viața personală, iar părinții ne învață ce știu și ei.

În ultimii zeci de ani atât femeia cât și bărbatul s-au îndepărtat de la adevărata lor natura, de la funcțiile pentru care Dumnezeu i-a creat pe fiecare.

Femeii din ziua de astăzi i-a fost vândut cu succes acest concept al independenței și al succesului. Însă care succes și cu ce preț? Ce înseamnă cu adevărat succes pentru o femeie? Ce te împlinește pe tine, Femeie, cel mai mult? Când tresaltă inima ta de fericire și bucurie deplină?

Femeia și bărbatul sunt diferiți

Femeia din zilele noastre caută să imite bărbatul uitând că ea este diferită de bărbat. Când o femeie vrea să fie egală cu bărbatul este ca și cum în natură o căpșună vrea să fie egală cu o nucă. Ambele sunt fructe și sunt egale în drepturi să primească de la natură atâta soare și apă câtă au nevoie. Însă ele sunt două fructe total diferite, au ritmuri diferite, nevoi diferite și au fost create pentru scopuri diferite.

La fel se întâmplă și cu oamenii. Femeia și bărbatul sunt egali în drepturi însă natura lor fizică, emoțională și energetică este total diferită. De fapt este chiar opusă. Nevoile femeii sunt diferite de ale bărbatului. Așa cum femeia tânjește să fie văzută, admirată și iubită, bărbatul își dorește respect și apreciere.

Cum îți îmbrățișezi feminitatea?

Trăim într-o societate masculină și nu înseamnă că acesta este un lucru greșit doar că femeia din vremurile noastre se îndepărtează tot mai mult de feminitatea ei și are nevoie să se preocupe conștient pentru a-și îmbrățișa această energie. O femeie din zilele noastre petrece cele mai multe ore dintr-o zi obișnuită în energie masculină cerându-i-se focus, determinare, orientare spre rezultat, control al emoțiilor, targete de îndeplinit, termene de respectat, ordine de făcut în echipă.
După atâtea ore de purtat "pantaloni" nu-i de mirare că odată ajunsă acasă femeia uită să lase hainele de bărbat la ușă și să-și îmbrățișeze feminitatea, să aducă în inima ei emoție, sensibilitate, gingășie, acceptare, blândețe, calm, iertare, iubire necondiționată.

Tainele Feminității

Femeia modernă are nevoie de feminitatea ei ca de AER.
Te invităm pe 24 iunie, ora 18:30, la Mindspace Victoriei (Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Clădirea Tower Center International) workshop-ul "Tainele Feminității" - un eveniment ce te ajută să te conectezi mai mult cu energia ta feminină.

Vei experimenta câteva metode de conectare cu feminitatea ta și vei petrece o seară frumoasă la un ceai alături de specialiști și de alte femei aflate ca și tine în căutarea feminității lor uitate undeva printre multele dosare și proiecte profesionale.

Pentru a participa este necesar să te înscrii la eveniment aici .

Costul de participare: înscriere early bird (până pe 16 iunie) 65 lei.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Constipația și tainele ei: Cum îi scăpăm pe cei mici de durerile de burtică
  Constipația și tainele ei: Cum îi scăpăm pe cei mici de durerile de burtică

  Constipație. Cuvântul în sine îți provoacă un disconfort, darămite senzația! Constipația este una dintre cele mai frecvente tulburări gastrointestinale și apare...

  Primul caz din lume: bebeluș născut cu anticorpi Covid-19. Mama fusese vaccinată cu Moderna
  Primul caz din lume: bebeluș născut cu anticorpi Covid-19. Mama fusese vaccinată cu Moderna

  Premieră medicală! O femeie din Florida, SUA, vaccinată cu prima doză a serului Moderna, a născut un bebeluș cu anticorpi împotriva COVID-19.

  Aproape 70 de copii din România au fost vaccinați cu Moderna și AstraZeneca, deși cele două seruri nu au fost aprobate pentru minori
  Aproape 70 de copii din România au fost vaccinați cu Moderna și AstraZeneca, deși cele două seruri nu au fost aprobate pentru minori

  Săptămâna trecută, a fost adus în atenția autorităților faptul că 69 de minori din țara noastră au fost vaccinați cu vaccinurile AstraZeneca și Moderna. Până...

  Wonder Woman este însărcinată cu al treilea copil! Actrița Gal Gadot chiar este femeia fantastică!
  Wonder Woman este însărcinată cu al treilea copil! Actrița Gal Gadot chiar este femeia fantastică!

  Ne-a cucerit cu rolul din filmul de acțiune Wonder Woman și de atunci Gal Gadot pare de neoprit. Carismatică, frumoasă, talentată, actrița nu este numai un personaj de la Hollywood, ci...

  Femeia cu cei mai mulți urmași! A născut 69 de copii
  Femeia cu cei mai mulți urmași! A născut 69 de copii

  Cazuri de familii care aveau mai mult de 10 copii erau frecvente mai ales în vremurile îndepărtate. Cercetările au scos însă la iveală și situații în care...

  Ea este femeia care l-a refuzat pe prințul William! Acum este căsătorită cu un milionar
  Ea este femeia care l-a refuzat pe prințul William! Acum este căsătorită cu un milionar

  Tu ai refuza o întâlnire cu prințul William? Ei bine, se pare că nu toate femeile îl consideră pe Ducele de Cambridge un bărbat atrăgător. Fă cunoștință cu cea...

  Femeia cu care urma să mă căsătoresc m-a părăsit la altar. Acum mă vrea înapoi...
  Femeia cu care urma să mă căsătoresc m-a părăsit la altar. Acum mă vrea înapoi...

  Un bărbat tocmai a fost părăsit la altar, iar în aceeași zi, logodnica lui s-a întors ca să-și ceară scuze pentru că nu a apărut la nuntă. Acum nu știe dacă să o...

  © 2022 Qbebe