Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit

Workshop Tainele Feminitatii pentru femeia modernă

Femeia modernă are nevoie de feminitatea ei ca de AER

Ce este o femeie fără iubire în viața ei? Ce este o femeie dacă nu iubește și nu este iubită? Trăim într-o lume în care femeile își doresc tot mai mult să urce pe scara socială. Peste tot se vorbește despre leadership-ul feminin, femeia de carieră, femeia antreprenor, femeia de succes, dar despre femeia-femeie mai vorbește cineva astăzi? Femeia are nevoie în primul rând de armonie în viața ei, de frumos, de echilibru în toate ariile vieții sale profesionale și personale deopotrivă.

workshop tainele feminitatii

Ce înseamnă succes pentru o femeie?

Statisticile confirmă faptul că femeile de peste tot în lume obțin din ce în ce mai mult succes profesional, câștiguri mai mari la locul de muncă, poziții sociale mai importante. Femeia modernă este dedicată carierei sau business-ului, este concentrată să-și atingă obiectivele, determinată, știe foarte bine ce vrea. În același timp ea se simte și este tot mai singură. Multe femei se confruntă cu infertilitatea sau aleg să-și întemeieze o familie și să dea naștere copiilor tot mai târziu prioritizând ale arii ale vieții.

Avem mai mult confort fizic și material decât a avut orice societate umană vreodată și cu toate acestea sunt tot mai mulți oameni singuri, tot mai multe cupluri divorțează, iar cabinetele psihologilor sunt din ce în ce mai pline. În școli nu există o educație privind succesul în viața personală, iar părinții ne învață ce știu și ei.

În ultimii zeci de ani atât femeia cât și bărbatul s-au îndepărtat de la adevărata lor natura, de la funcțiile pentru care Dumnezeu i-a creat pe fiecare.

Femeii din ziua de astăzi i-a fost vândut cu succes acest concept al independenței și al succesului. Însă care succes și cu ce preț? Ce înseamnă cu adevărat succes pentru o femeie? Ce te împlinește pe tine, Femeie, cel mai mult? Când tresaltă inima ta de fericire și bucurie deplină?

Femeia și bărbatul sunt diferiți

Femeia din zilele noastre caută să imite bărbatul uitând că ea este diferită de bărbat. Când o femeie vrea să fie egală cu bărbatul este ca și cum în natură o căpșună vrea să fie egală cu o nucă. Ambele sunt fructe și sunt egale în drepturi să primească de la natură atâta soare și apă câtă au nevoie. Însă ele sunt două fructe total diferite, au ritmuri diferite, nevoi diferite și au fost create pentru scopuri diferite.

La fel se întâmplă și cu oamenii. Femeia și bărbatul sunt egali în drepturi însă natura lor fizică, emoțională și energetică este total diferită. De fapt este chiar opusă. Nevoile femeii sunt diferite de ale bărbatului. Așa cum femeia tânjește să fie văzută, admirată și iubită, bărbatul își dorește respect și apreciere.

Cum îți îmbrățișezi feminitatea?

Trăim într-o societate masculină și nu înseamnă că acesta este un lucru greșit doar că femeia din vremurile noastre se îndepărtează tot mai mult de feminitatea ei și are nevoie să se preocupe conștient pentru a-și îmbrățișa această energie. O femeie din zilele noastre petrece cele mai multe ore dintr-o zi obișnuită în energie masculină cerându-i-se focus, determinare, orientare spre rezultat, control al emoțiilor, targete de îndeplinit, termene de respectat, ordine de făcut în echipă.
După atâtea ore de purtat "pantaloni" nu-i de mirare că odată ajunsă acasă femeia uită să lase hainele de bărbat la ușă și să-și îmbrățișeze feminitatea, să aducă în inima ei emoție, sensibilitate, gingășie, acceptare, blândețe, calm, iertare, iubire necondiționată.

Tainele Feminității

Femeia modernă are nevoie de feminitatea ei ca de AER.
Te invităm pe 24 iunie, ora 18:30, la Mindspace Victoriei (Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Clădirea Tower Center International) workshop-ul "Tainele Feminității" - un eveniment ce te ajută să te conectezi mai mult cu energia ta feminină.

Vei experimenta câteva metode de conectare cu feminitatea ta și vei petrece o seară frumoasă la un ceai alături de specialiști și de alte femei aflate ca și tine în căutarea feminității lor uitate undeva printre multele dosare și proiecte profesionale.

Pentru a participa este necesar să te înscrii la eveniment aici .

Costul de participare: înscriere early bird (până pe 16 iunie) 65 lei.

Poveste modernă: cei șapte frați din Iași care au băut un bax de energizante

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fii cea mai modernă mamă! Câștigă o geantă multifuncțională Alondra Baby
  Fii cea mai modernă mamă! Câștigă o geantă multifuncțională Alondra Baby

  Geanta este accesoriul nelipsit al unei femei, dar când devenim mame devine un accesoriu care depășește granița de estetic, către 90% funcțional. Pentru că, atunci când ai...

  Dezvăluie copilului tău tainele focului alături de Flăcărilă
  Dezvăluie copilului tău tainele focului alături de Flăcărilă

  Printre elementele naturii care ne fascinează, dar ne și sperie în același timp, se află și focul. Din articolul de mai jos veți afla ce informații ar trebui să le...

  Cum trebuie să arate o cameră modernă pentru bebelușul tău
  Cum trebuie să arate o cameră modernă pentru bebelușul tău

  Nimic nu se compară cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului. Lista cu cele necesare și, desigur, camera micului îngeraș devin subiectele de interes pe durata celor 9...

  Când femeia devine mamă: cum este afectată sănătatea emoționala
  Când femeia devine mamă: cum este afectată sănătatea emoționala

  Atunci când devii mamă toată lumea vorbește despre bucuria de a-ți ține în brațe bebelușul și despre noua viață care începe pentru tine. Nimeni nu te avertizează...

  9 tipuri de femei cu care te poti intalni, dar cu care sa nu te insori
  9 tipuri de femei cu care te poti intalni, dar cu care sa nu te insori

  Daca esti in cautarea femeii alaturi de care sa-ti petreci restul vietii, iata cateva tipuri de care ar trebui sa te feresti.

  4 pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului
  4 pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului

  Indifererent de cat de slab sau de bine dotat esti in ceea ce priveste dimensiunea penisului, te poti bucura de partide fierbinte de sex, mai ales daca alegi pozitiile potritive pentru...

  6 pozitii sexuale pe care barbatii le urasc
  6 pozitii sexuale pe care barbatii le urasc

  Pentru o femeie poate fi greu de crezut insa exista anumite pozitii pe care barbatii pur si simplu le urasc. Iar unele dintre aceste pozitii sunt chiar cele pe care le recomanda revistele...

  © 2019 Qbebe