Castiga in fiecare zi un kit pentru siguranta copilului de la Bebe Concept

Louise Tanase - Contributor

Qbebe si Bebe Concept&More te invita la concurs! Poti castiga unul dintre cele 10 seturi complete de siguranta oferite de Bebe Concept&more! Urmeaza cativa pasi simpli si bebelusul tau se va bucura de confort si siguranta!

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs

  

1. Da Like public paginilor de Facebook Qbebe si Bebe Concept&More .
2. Share public fotografiei de concurs.
3. Felicitari! Esti inscris/a in concurs!

Premii

10 X Set complet siguranta Safety 1st (contine: 1 x protectie usa, 10 x aparatori priza, 1 x protectie multifunctionala, 7 x protectie sertar, 4 x aparatoare colt, 1 x siguranta culisanta pentru usa)

Durata si regulamentul concursului

Concursul se desfasoara in zilele de 29, 30, 31 iulie, 1, 4, 5, 6, 7, 8 si 11 august. Extragerea castigatorilor se va face zilnic cu random.org, iar numele acestora se vor publica in aceeasi zi, atat in articol cat si pe pagina de Facebook Qbebe. Castigatorii sunt rugati sa trimita un mail cu datele personale necesare livrarii premiilor (adresa de email cu care sunt inregistrati pe Facebook, nume, prenume, adresa completa, serie si numar CI, CNP si numar de telefon de contact) catre louise.tanase@divainteractive.ro. In cazul in care castigatorii nu au respectat toate conditiile de participare la concurs sau nu furnizeaza datele personale in termen de 7 zile de la publicare, va fi descalificati si se va face o noua extragere pentru a desemna alt castigator. Livrarea premiilor se face de catre Bebe Concept&More, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea datelor personale ale castigatorilor.

Mult succes!

CASTIGATORII CONCURSULUI

29 IULIE - Gheorghe Nicolae

30 IULIE - Alexandra Vese 

31 IULIE - Cazac Monica

01 AUGUST - Sandu Pescaru

04 AUGUST - Mari Branescu

5 AUGUST - Gheorghe Claudia

6 AUGUST - niciunul dintre participantii zilei nu a respectat toate conditiile. Se prelungeste concursul cu ziua de 13 august pentru a oferi premiul de astazi.

8 AUGUST- Ungurean Mihai

11 AUGUST- Scurtu Simona

12 AUGUST- Gavriloi Adina

13 AUGUST- Zota Marioara

Deoarece nu am primit pana acum datele personale necesare livrarii premiilor, urmatorii participanti au fost descalificati: Gheorghe Nicolae, Sandu Pescaru si Gheorghe Claudia.

Noii castigatori sunt:

Elena-Georgeta Raucescu

Tiberiu Petrica

Andreea Dolha

 

Bebe Concept & More

Bebe Concept & More este importator si distribuitor in Romania al marcilor Bebe Confort, Maxi Cosi, Quinny, Safety 1st si Taf Toys.
Bebe Concept & More furnizeaza produse de inalta calitate la preturi competitive pentru a usura viata zilnica a parintilor si a oferi un plus de confort si siguranta celor mici. Fundamentul companiei consta in cunoasterea nevoilor clientilor tinand cont de tendintele actuale si livrarea de solutii tehnice inovatoare plus servicii competente, fiind alaturi de parinti de la nastere, primul an de viata si etapele ulterioare ale copilului.

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha
  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha

  În fiecare lună autorii contributors Qbebe pot câștiga un voucher de 100 de euro la Dasha. Va fi premiat cel mai citit articol al lunii. Poți să fii și tu Contributor Qbebe!

  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

  Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău
  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău

  Fie că petreci mai mult timp în casă în această perioadă, fie că îți dorești să pui la contribuție mintea copilului în vacanța de vară, cauți cu...

  © 2023 Qbebe