Castiga un scaun auto de la Bebe Concept

Louise Tanase - Contributor

Qbebe si Bebe Concept te invita la concurs! Poti castiga un fotoliu auto Trianos Bebe Confort pentru bebelusul tau! Urmeaza cativa pasi simpli si bebelusul tau se va bucura de confort si siguranta!

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs

1. Intra pe fotografia de concurs si raspunde corect, printr-un comentariu, la intrebarea: "Pentru ce categorii de varsta este recomandat Fotoliul Auto Trianos Bebe Confort?"

2. Da Like public paginilor de Facebook Qbebe si Bebe Concept.

3. Felicitari! Esti inscrisa in concurs!

Premiu

Un fotoliu auto Trianos Bebe Confort

Regulamentul concursului

Concursul se desfasoara in perioada 11 aprilie - 17 aprilie. Extragerea castigatorului se va face pe 18 aprilie cu random.org, iar numele acestuia se va publica in aceeasi zi, atat in articol cat si pe Facebook.
Livrarea premiului de face de catre Bebe Concept, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea dateor personale ale castigatorului.

Mult succes!

Castigatoare concurs

Castigatoarea concursului nostru este Oraca Mihaela! Felicitari! Pentru a intra in posesia premiului te rugam sa trimiti un email pe adresa louise.tanase@divainteractive.ro cu datele personale (nume si prenume, adresa pentru livrarea premiului, telefon de contact, CNP, serie si numar CI).

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha
  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha

  În fiecare lună autorii contributors Qbebe pot câștiga un voucher de 100 de euro la Dasha. Va fi premiat cel mai citit articol al lunii. Poți să fii și tu Contributor Qbebe!

  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

  Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău
  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău

  Fie că petreci mai mult timp în casă în această perioadă, fie că îți dorești să pui la contribuție mintea copilului în vacanța de vară, cauți cu...

  © 2023 Qbebe