Castiga una dintre cele cinci carti Alegeti sexul viitorului vostru copil, oferite de editura Meteor Press

QBebe

Qbebe si editura Meteor Press te invita la concurs. Daca vrei sa castigi una dintre cele cinci carti despre metoda Shettles, care ofera cuplurilor sanse de 75% sau chiar mai mult de a avea copilul de sexul dorit, afla acum ce trebuie sa faci!

Ce poti castiga?

Una dintre cele cinci carti "Alegeti sexul viitorului vostru copil", de dr. Landrum B. Shettles si David M. Rorvik, oferite de editura Meteor Press.

Ce trebuie sa faci?

Intra pe forumul Qbebe https://www.qbebe.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=8273 si raspunde la intrebarea: Cine sunt autorii cartii "Alegeti sexul viitorului vostru copil"?

Concursul se desfasoara in perioada 28-7 martie 2013, pana la ora 18:00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe data de 8 martie si vor fi anuntati in acest articol si pe forumul Qbebe.

Carte Meteor Press

Despre cartea Alegeti sexul viitorului vostru copil

Cartea Alegeti sexul viitorului vostru copil a devenit un material de referinta indispensabil pentru cuplurile care doresc sa-si creasca sansele de a avea baiatul sau fata pe care si-o doresc. In aceasta lucrare, doctorul Landrum Shettles si David Rorvik Imbina incontestabile studii stiintifice si convingatoare exemple din viata reala pentru a demonstra ca metoda Shettles continua sa dea rezultate neegalate de alte metode. Zeci de marturii personale confirma usurinta modului ei de aplicare si sansele mari de reusita.

Alegeti sexul viitorului vostru copil explica aceasta metoda simpla, comoda, usor de aplicat la domiciliu si prezinta in amanunt pasii pe care ii aveti de urmat pentru a concepe un copil de un anumit sex. Aplicata in mod corespunzator, metoda Shettles ofera cuplurilor sanse de 75% sau chiar mai mult de a avea copilul de sexul dorit. Unii cercetatori au anuntat rate de succes de pana la 90%! Vreme de aproape patruzeci de ani, Alegeti sexul viitorului vostru copil a ajutat la stabilirea echilibrului in mii de familii din lumea intreaga.

Mai multe detalii: http://www.meteorpress.ro/carti-1110-Alege_sexul_viitorului_vostru_copil.php .

Castigatorii

Doda

Calin_paula

Jesuis

Daniela Elena

Sofia

Felicitari! Speram sa va bucurati de premii!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

  Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha
  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha

  În fiecare lună autorii contributors Qbebe pot câștiga un voucher de 100 de euro la Dasha. Va fi premiat cel mai citit articol al lunii. Poți să fii și tu Contributor Qbebe!

  Regulament Concursuri LIVE Qbebe
  Regulament Concursuri LIVE Qbebe

  Organizatorul concursului Organizatorul concursului este SC Rădulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea București, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1,...

  Regulament concursuri Qbebe
  Regulament concursuri Qbebe

  Organizatorul concursului Organizatorul concursului este SC Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea Bucuresti, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1,...

  Concurs! Tu ce produse folosești pentru bebelușul tău? Sinceritatea ta va fi răsplătită cu un voucher de 300 de lei
  Concurs! Tu ce produse folosești pentru bebelușul tău? Sinceritatea ta va fi răsplătită cu un voucher de 300 de lei

  Grija este ceva foarte natural. Iar instinctul unei mame care are grijă de copilașul ei este fără de greș. Și pentru că noi avem încredere în instinctele tale de mamă și...

  © 2023 Qbebe