Descopera engleza ca o joaca in centrele educationale Helen Doron! Afla castigatorii celor 3 vouchere!

QBebe

Copilul tau poate invata acum engleza jucandu-se! In centrele educationale Helen Doron cei mici invata limba engleza printr-o metoda asemanatoare deprinderii limbii materne. Daca vrei sa te convingi de acest lucru si sa-i oferi copilului tau o experienta care o sa-i placa, participa la concurs si poti castiga unul din VOUCHERELE cu ajutorul caruia cel mic poate merge la cursurile Helen Doron timp de 1 luna.

CASTIGATORII Concursului sunt:

Ioana Sp

Ghitulescu Alina

Nechifor Paula

Felicitari!

  

CE TREBUIE SA FACI PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS:

Pasul 1: Completeaza urmatorul formular cu datele de contact: https://www.facebook.com/Qbebe.ro/app_149737361816695

Pasul 2: Raspunde la urmatoarea intrebare: Cum se invata limba engleza prin metoda Helen Doron?

Pasul 3: Invita cel putin 5 mamici in concurs.

Pasul 4: Da Like paginii de Facebook Helen Doron (http://www.facebook.com/helendoronromania )

Concursul se desfasoara in perioada: 3-12 iulie 2012

Vor intra automat in tragerea la sorti de pe data de 12 iulie toti cei care au parcurs toti pasii mentionati mai sus. Castigatorii vor primi un voucher care le va permite piticilor lor sa frecventeze timp de o luna cursurile Helen Doron. Voucherul va putea fi folosit in centrele educationale Helen Doron din Bucuresti si Constanta si vor avea valabilitate de la 1 septembrie pana la 31 decembrie 2012. 

Premii: 3 vouchere care vor putea fi folosite pentru frecventarea cursurilor Helen Doron timp de 1 luna, in centrele educationale din Constanta si Bucuresti. Voucherele vor fi valabile in perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2012.
 

Cursurile Helen Doron

Cursurile Helen Doron se bazeaza pe o metoda foarte eficienta de invatare a limbii engleze, metoda asemanatoare modului in care este invatata limba materna. Cursurile sunt adaptate fiecarei grupe de varsta, incepand cu 3 luni si pana la 18 ani. Cei mici invata limba engleza prin jocuri, cantece si povesti, astfel incat intregul proces este perceput ca o joaca.

Modulele Helen Doron au la baza o poveste si astfel copiii sunt introdusi in lumi imaginare, modalitate prin care li se dezvolta creativitatea si inteligenta. Printre programele de succes Helen Doron se numara Polly the Collie pentru copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani, I am the world pentru 4-9 ani, Get Ahead and Catch up si English through Drama pentru 6-12 ani, iar Paul Ward's World pentru 10-12 ani. Toate acestea sunt concepute astfel incat cei mici sa invete cat mai multe lucruri cu ajutorul limbii engleze.

In centrele educationale din Romania predau profesori instruiti de catre specialistii Helen Doron, iar cursurile au la baza metoda deja consacrata si materialele de curs pregatite la nivel international.
La cursurile Helen Doron cursantii primesc carti, cd-uri si dvd-uri specifice folosite atat de catre profesori, cat si de copii, pentru repetarea exercitiilor acasa

Pentru mai multe informatii accesati www.helendoron.ro

Despre Helen Doron

In Romania exista 12 centre educationale Helen Doron, in unele dintre cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Constanta, Arad, Sibiu, Satu-Mare, Timisoara, Targu-Mures, Oradea.

Grupul Educational Helen Doron este lider mondial in programe educationale de predare a limbii engleze, oferind inca din 1985 module adaptate fiecarei grupe de varsta si materiale educationale de calitate pentru bebelusi, copii si adolescenti din intreaga lume. Programele oferite de Helen Doron includ cursuri pentru copii incepand cu varsta de 3 luni si pana la 18 ani, precum si cursuri pentru grupuri mai mari din gradinite si scoli.

Modelul de franciza Helen Doron invita antreprenorii sa se alature unei afaceri de succes care prin serviciile oferite aduce beneficii copiilor din intreaga lume. Pentru mai multe detalii, accesati http://www.helendorongroup.com

MULT SUCCES!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

  Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

  Regulament concursuri Qbebe
  Regulament concursuri Qbebe

  Organizatorul concursului Organizatorul concursului este SC Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea Bucuresti, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1,...

  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău
  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău

  Fie că petreci mai mult timp în casă în această perioadă, fie că îți dorești să pui la contribuție mintea copilului în vacanța de vară, cauți cu...

  © 2023 Qbebe