La multi ani, mama: cele mai frumoase mesaje

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Indiferent de vârsta pe care o avem, rămânem mereu copiii mamelor noastre. De aceea, ori de câte ori avem ocazia, nu ezitam să ne exprimăm dragostea și recunoștința față de ele. O modalitate simplă prin care putem face acest lucru sunt mesajele de la mulți ani, adresate fie cu ocazia Zilei de 8 Martie, fie chiar de aniversarea mamelor noastre. Nu este nevoie ca aceste mesaje să fie complicate, ci să fie sincere și să fie rostite cu toată dragostea. În rândurile de mai jos vei găsi câteva sugestii de mesaje de la mulți ani pentru mama, ce pot fi transmise atât de cei mai micuți, cât și de copiii mari și foarte mari. Bucurați-vă de mămicile voastre și urați-le un călduros "La mulți ani!"

”La mulți ani, mama!” de ziua ta - mesaje de la cei mai micuți

Chiar și cei mai mici copii, care sunt abia la grădiniță sau în primii ani de școală, sunt dornici să le ureze mămicilor la mulți ani. Iată câteva idei de mesaje nu prea complicate, ce pot fi reținute cu ușurință:

la-multi-ani-mama-mama-cu-buchet-de-flori

1."Nu sunt suficiente îmbrățișări și nici suficienți pupici pe lumea asta pentru a-ți arăta cât de mult te iubesc, mami!- La mulți ani!"

2. "Mămico, știu că sunt prea mic pentru a ști prea multe despre lume, dar știu deja că locul meu preferat din această lume este acolo unde ești tu! La mulți ani!"

3."Mămico, tu ești viața mea, ești inima mea. Ești cea mai bună mamă din lume. Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, iar tu să ai o Zi a mamelor fericită. La mulți ani!"

4."Dacă aș avea câte o floare pentru fiecare clipă în care mă gândesc la tine, mamă, ar însemna să mă plimb veșnic într-o grădină de flori. La mulți ani, mama!"

5."Mămico, te voi iubi mereu. Și întotdeauna tu vei fi cea mai minunată mămică din lume. Tu ești totul pentru mine. M-am gândit ca de ziua ta să-ți iau niște flori, așa, obișnuite, dar... știu că tu ai prefera un Buchet de dragoste veșnică. La mulți ani, mami!"

Citește și: 10 poezii pentru Ziua Mamei

6."Ziua Mamelor vine și pleacă, dar eu te voi iubi mereu, mămico! Nu am nevoie de vreo ocazie specială ca să-ți spun că tu ești cea mai scumpă mămică! La mulți ani!"

la-multi-ani-mama-mama-cu-buchet-de-flori-si-baiatul-ei

7. "Fie ca toată dragostea pe care le-o oferi celor din jur să se întoarcă la tine în această Zi specială! La mulți ani, mama!"

8. "Nimic nu este la fel de special ca tine mămico, nimic nu este atat de prețios, nimic nu este la fel de frumos precum sunt ochii tăi și nimic nu are atâta dragoste precum are inima ta! Te voi iubi mereu! La mulți ani, mami!"

Citește și: 10 poezii in limba engleza pentru Ziua Mamei

”La mulți ani, mama mea” -mesaje de la copiii mai mari

Pe măsură ce creștem, ne dăm din ce în ce mai mult seama cât de recunoscători trebuie să le fim mamelor noastre.
Următoarele mesaje sunt construite pentru a le arăta din plin mamelor noastre dragostea, respectul și prețuirea.

la-multi-ani-mama-femeie-cu-baiatul-ei

1."Mamă, îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai dăruit zâmbetele, îmbrățișările și cuvintele tale de încurajare, dar și pentru nenumăratele dăți când ai fost alături de mine. Te iubesc, mamă și îți doresc la mulți ani!"

2."Cred în dragoste la prima vedere pentru că tu ești prima persoană pe care am văzut-o atunci când am deschis ochii și de-atunci te iubesc cel mai mult. La mulți ani, mama!"

3."La mulți ani de Ziua Mamei, mămico! Tu ești o inspirație, ești o prietenă grozavă, ești de departe cea mai bună mamă pe care o puteam cere!"

4."Mamă, acest buchet este pentru miile de lucruri pe care le-ai făcut pentru noi în fiecare zi și pentru faptul că nimeni altcineva nu le-ar fi făcut în locul tău. Noi nu te apreciem doar azi, ci pentru întotdeauna. La mulți ani, mămico!"

5."Astăzi este ziua cuiva care m-a învățat despre dragoste, despre bucurie și despre viață. Pot doar să-ți spun două lucruri: "mulțumesc" și "te iubesc!" La mulți ani, mama!"

6."Mamă, datorită priceperii tale m-ai transformat în cineva care își poate împlini toate visele și dorințele. Pot face orice pentru tine, întrucât tu mi-ai oferit viața asta minunată și ai făcut tot ce ai putut pentru ca eu să cresc așa cum trebuie. Te iubesc foarte mult! La mulți ani!"

Mesaje de ”La mulți ani, mama!” - pentru zi de naștere

Ziua de naștere este cea mai potrivită pentru a-i spune mamei tale cât de mult o iubești. Iată alte câteva mesaje foarte frumoase de ”La mulți ani, mama!”:

la-multi-ani-mama-femeie-cu-fetita-ei-imbratisandu-se

1.”La mulți ani, celei mai incredibile mame din lume Îți doresc să ai o zi fantastică, plină de veselie și fericire! Te iubesc mult, mama!”

2.”La mulți ani, mama! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! Ești cea mai tare mamaă pe care o puteam avea, te iubesc!”

3.”Mămico, vreau să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să fii sănătoasă, optimistă și să ai parte de iubire și bucurie! Te iubesc mult!”

4.”Mă bucur enorm că ești mama mea, ești cea mai frumoasă și dulce persoană din lume! Te iubesc din toată inima și-ți doresc să fii mereu tânără și fericită!”

5.”Mami, îți doresc să fii veșnic veselă, optimistă și puternică! Ești o persoană minunată care mă inspiră în fiecare zi!”

6. ”Dragă mamă, te iubesc atât de mult! Ești pentru mine cea mai de încredere prietenă și cea mai importantă persoană din viața mea! Să ai parte numai de bucurii, zâmbete și veselie în jurul tău!”. 

”La mulți ani, mama!” - poezie

Dacă mamei tale îi place poeziile, aceasta este modalitatea perfectă de a-i spune câteva cuvinte fruomoase. Iată mai jos câteva exemple:

la-multi-ani-mama-femeie-cu-buchet-de-flori

La mulți ani, iubită mamă!, de Vlad Bălan

La mulți ani iubită mamă!
La mulți ani eu îți doresc,
Să fii mereu sănătoasă
Ca să mă privești cum cresc.

Mamei, de Rada Dumitru

Sufletul mi-l însoțește
Glasul mamei mele blând.
Ți-ți datorez, măicuță,
Tot ce știu și tot ce sunt.

Tu îmi luminezi senină
Drumul meu de început
Tu-mi ești, mamă dragă
Soarele și-al vieții scut.

Mamei, de autor anonim

Dacă n-ai fi,
Dacă n-ai zâmbi,
De n-ai exista,
Dacă n-ai cânta...

Nici viață n-ar fi,
Nici noapte, nici zi,
Nici prunci pe pământ
Nici soare, nici vânt!

Nimic nu ar fi,
Fără tine,
Să știi!

La mulți ani, mamă! -poezie de la Flick

Iată o poezie emoționantă de la Flick pe care o poți folosi și tu pentru ziua mamei tale:

la-multi-ani-mama-mama-cu-buchet-de-flori-si-fetita-ei

La mulți ani, mamă- de Flick

De când nu știam să merg,
Ai făcut tot pentru mine.
Lucruri care nu se șterg,
Dar azi e doar despre tine.

Te iubesc orice ți-aș spune.
Mulțumesc fiindcă m-accepți.
Cu-ale mele, rele, bune,
Chiar de uneori mă cerți.

Ești mereu în piept, să știi.
Dragostea rămâne vie.
Tot ce-am fost, ce sunt, voi fi,
Ți se datorează ție.

Oriunde viața m-ar duce.
Te rog să nu-ți fie teamă,
Tot la tine mă aduce.
La muți ani, iubită mamă!

La mulți ani, mamă! - mesaje culese de pe blog

Sunt nenumărate mesaje pe care le poți adresa mamei tale. Iată alte câteva cuvinte frumoase culese de pe bloguri:

la-multi-ani-mama-pupici-de-la-fetita

1. ”Îți mulțumesc din toată ființa mea pentru tot ce faci pentru mine și vreau să știi, chiar dacă nu-ți spun tot timpul acest lucru, că te iubesc enorm. La mulți ani, mămico!”

2. ”La mulți ani, mamă! Domnul să-ți dea de toate. Sănătate, fericire, liniște și multă iubire. La mulți ani cu bucurie. Cum îți dorești, așa să fie!”

3. ”Îți doresc ca în fiecare dimineață, răsăritul soarelui să-ți aducă tot ce este mai bun, mai pur și mai senin. Te iubesc, mămica mea, La mulți ani cu bucurie și sănătate!”

4. ”Daca viața ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai trăi la infinit, mamă! La mulți ani, scumpa mea!”

5. ”Iubirea pe care ți-o port în suflet este infinită. Ești extraordinară! La mulți ani, mamă!”

Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru mama, pe care le poți folosi și ca să-i spui și mamei tale cât de mult înseamnă pentru tine.

Surse foto: iStock.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte
  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte

  Sărbătorirea zilei de naștere este unul dintre cele mai așteptate momente din an pentru fiecare persoană. Amintește-le celor dragi cât înseamnă pentru tine cu ajutorul...

  Un băiețel de numai 4 ani lansează prima lui carte! Compune cele mai drăguțe poezii
  Un băiețel de numai 4 ani lansează prima lui carte! Compune cele mai drăguțe poezii

  În timp ce alți copii de vârsta lui abia învață să țină corect în mână un creion colorat, un băiețel de numai 4 ani este la un pas să publice prima...

  Cele mai frumoase mesaje pentru viitoare mămici
  Cele mai frumoase mesaje pentru viitoare mămici

  Nu e nimic mai frumos pe lume decât nașterea unui copil, asa că ți-am pregătit câteva idei de mesaje pentru viitoare mămici si proaspeți părinti numai bune de transmis!

  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari
  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari

  De Paste ne dorim sa le transmitem celor dragi cele mai frumoase urari. Qbebe a pus cap la cap o lista cu urari de unde te poti inspira.

  Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței
  Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței

  Urările de botez sunt gânduri sincere, fiind întotdeauna binevenite. Dacă persoane apropiate din jurul tău urmează să-și boteze copilul, poți transmite un mesaj frumos...

  40 mesaje de la mulți ani pentru copii
  40 mesaje de la mulți ani pentru copii

  Ziua de naștere a copilului este poate cel mai frumos moment al anului pentru un părinte. Fie că vorbim despre un copil aflat la prima sa aniversare sau despre un adolescent, emoțiile...

  65 de mesaje de "La mulți ani!" pentru prietena cea mai bună a fiicei tale
  65 de mesaje de "La mulți ani!" pentru prietena cea mai bună a fiicei tale

  Aniversările sunt un prilej numai bun pentru a le arăta unor oameni dragi cât de mult îi apreciem și cât îi iubim. De aceea, unul dintre cele mai frumoase daruri...

  Eliza, fata Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, are deja 15 ani. Cum se înțelege cu mama ei
  Eliza, fata Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, are deja 15 ani. Cum se înțelege cu mama ei

  Adriana Iliescu a ajuns celebră la nivel mondial ca urmare a faptului că a fost desemnată de Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume. Între timp fiica ei a...

  © 2022 Qbebe