Nutritie
Consumul exclusiv de alimente fără carbohidrați nu constituie întotdeauna o alegere potrivită. Din ce motiv se întâmplă acest lucru, ce alimente există în...
Alăturarea celor două concepte, cel de legume și cel de proteine, nu pare în general una logică. Iată că aceasta are sens și există o multitudine de surse vegetale la care...
Congelarea poate reprezenta o modalitate excelenta de a prelungi valabilitatea pentru anumite produse, insa durata de timp variaza de la un aliment la altul. Iata care este intervalul...
Cand vorbim de alimentatie sanatoasa, luam intotdeauna in calcul fructe si legume proaspete. Extrem de benefice pentru sanatate, fructele contin antioxidanti, vitamine si fibre. Dar si...
Cereale, fructe, legume, lactate. Toate contin carbihidrati. Corbohidratii reprezinta principala sursa de energie. Daca dieta este saraca in glucide, organismul se va folosi de proteine si...
Atitudinea fata de ceea ce consumam este foarte importanta pentru sanatate! Ce este recomandat: file de peste sau coaste de cea mai buna calitate? Ce este mai sanatos: pieptul de curcan sau...
O dieta sanatoasa trebuie sa includa toate grupele alimentare astfel incat organismul sa primeasca toti nutrientii necesari pentru o functionare optima. Dar un aport nutritiv nu inseamna si...
Un domeniu relativ nou si putin cunoscut pentru romani, food coaching-ul a inceput sa prinda amploare in ultima perioada datorita rezultatelor rapide si planurilor alimentare personalizate....
Stevia este o planta sud-americana folosita drept indulcitor de secole, cu un gust mult mai dulce decat zaharul si, conform unor opinii, si mult mai sanatoasa. Cum se obtine aceasta in forma...