Babyneeds.ro implementează soluția Innoship pentru a crește calitatea serviciului de livrare

Qbebe.ro

Babyneeds.ro a dezvoltat un parteneriat cu Innoship, cea mai eficientă soluție logistică de pe piața din România. Am stat de vorbă cu Paul Mihalache, General Manager, să aflăm care este misiunea Babyneeds, ce piedici au întâmpinat în dezvoltarea afacerii, și cum i-a ajutat colaborarea cu Innoship.

1. Care este misiunea voastră la Babyneeds și ce anume v-a inspirat/ motivat să o urmați?

"De-a lungul timpului, ne-am dat seama că îngrijirea copilului devine clar o prioritate pentru părinți, așa că ne-am asumat cumva rolul acesta de îndrumător/sprijin, oferind o gamă largă de produse și, mai nou, și informații de calitate prin blogul Baby Needs.

Ne-am găsit motivarea în simplul fapt că doream să găsim cele mai bune produse pentru fiecare etapă de creștere a bebelușului. Apoi pasiunea s-a transformat într-o idee concretă și așa a luat naștere un business productiv și de bun augur pentru piața autohtonă a puericulturii".

parinti cu copil de mana

2. Ce nevoi au viitorii părinți sau cei deja deveniți părinți de la Babyneeds și cum veniți în întâmpinarea nevoilor lor?

"Când vine vorba despre nevoile părinților, acestea presupun produse sigure, calitative, cu un raport optim calitate-preț, inovative, care să le ușureze activitățile de creștere și îngrijire a copilului. Tocmai din acest motiv, magazinul nostru online este complet aprovizionat cu articole destinate copiilor, cât și părinților".

3. Cum contribuie Innoship la această misiune/ În ce context se află businessul Babyneeds când ați descoperit Innoship ? Cu ce provocare vă confruntați?

"Cu ajutorul Innoship, monitorizăm mult mai ușor activitatea firmelor de curierat cu care colaborăm. Reușim astfel să ducem produsele către clienții noștri într-un timp cât mai scurt și la un preț corect.

Când am descoperit Innoship, încercam să găsim metoda cea mai bună de a direcționa coletele către curierul potrivit în funcție de cost și performanța pe zona respectivă. O făceam intern într-un mod rudimentar, cu mult timp investit și multe erori".

4. Cum v-a ajutat Innoship în dezvoltarea magazinului online? A crescut eficiența în livrări (cu cât), rata de retur(cu cât), ce aspecte ale businessului s-au îmbunătățit?

"În primul rând, ne-a eliberat timp, iar în al doilea rând, am scăzut costul mediu pe livrare, resurse pe care acum le putem investi în alte zone ale afacerii.
Pe de altă parte, având posibilitatea de a evalua și îmbunătăți performanța firmelor de curierat în zonele în care aceasta nu este atât de bună, am crescut foarte ușor calitatea serviciului de livrare".

5. Cu câți curieri lucrați și câte comenzi procesati (lunar)?

"În prezent, lucrăm preponderent cu 4 companii de curierat, însă parteneriatul cu Innoship a venit și cu ușurința în adăugarea de transportatori noi.

Volumul actual de 7500 comenzi lunar ne permite direcționarea coletelor către mai multe firme de curierat. Vrem să profităm de acest lucru pentru a îmbunătăți și mai mult performanța în livrări".

6. Ce apreciați cel mai mult la platforma Innoship?

"Faptul că acum analizele de performanță ale curierilor, atât la livrare, cât și la rambursarea banilor, sunt mult mai ușor de făcut și interpretat.

Direcționarea comenzilor către curierul cu cea mai bună performanță pe zona respectivă, în același timp la costul cel mai bun, este de asemenea un lucru extraordinar pentru noi".

7. Ce rapoarte din platformă accesați cel mai des și cum considerați că vă ajută să îmbunătățiți experiența clienților Babyneeds?

"Există o harta interactivă pe județe care ne arată performanța curierilor pe zonele respective. Este cea mai buna unealtă de analiză pentru a putea lua decizii rapid, dacă într-adevăr vrei să crești calitatea serviciului de livrare pentru clienții tăi".

8. Câte produse sunt listate pe website și care sunt top 5 cele mai comandate produse?

"În prezent, pe BabyNeeds avem listate în jurul a 35.000 produse ce sunt gata de livrare oricând.

Cele mai bine vândute produse sunt:

Surse foto: shutterstock.com | babyneeds.ro | innoship.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Soluția perfectă pentru micuții cu piele sensibilă și dermatită atopică
  Soluția perfectă pentru micuții cu piele sensibilă și dermatită atopică

  Dermatita atopică (eczema) este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale pielii în rândul copiilor. În general, dermatita atopică se declanșează între a doua...

  Noua tendință pentru mame cool și copii fericiți: scutecele japoneze hipoalergenice
  Noua tendință pentru mame cool și copii fericiți: scutecele japoneze hipoalergenice

  Încă din primele clipe în care îți ții copilul în brațe, tot ce vei dori va fi să-l știi sănătos și fericit și de aceea vei face permanent eforturi să-i...

  Trucul bizar prin care o mamă și-a convins bebelușul să se hrănească din biberon
  Trucul bizar prin care o mamă și-a convins bebelușul să se hrănească din biberon

  Să recunoaștem, cele mai ingenioase ființe de pe această planetă sunt mamele. Când vine vorba de starea de bine a copilului lor, imaginația lor nu are limite. Fiecare etapă din...

  La plimbare cu bebe! Ce model de scaun auto trebuie să alegi pentru siguranța și confortul copilului
  La plimbare cu bebe! Ce model de scaun auto trebuie să alegi pentru siguranța și confortul copilului

  Scaunul auto nu trebuie să lipsească din mașina niciunui părinte și trebuie să respecte toate criteriile de siguranță astfel încât copilul să fie în siguranță...

  Bebe doarme liniștit…la fel și familia
  Bebe doarme liniștit…la fel și familia

  Cei mai mulți dintre cei care devin părinți pentru prima dată se plâng de faptul că somnul bebelușului lor nu este tocmai ce își închipuiau ei că va fi. Multe...

  O fetiță diagnosticată cu sindromul Prader-Willi a ajuns supraponderală la doar cinci ani
  O fetiță diagnosticată cu sindromul Prader-Willi a ajuns supraponderală la doar cinci ani

  O fetiță de 5 ani cântărește 98 de kilograme din cauza unei afecțiuni rare, numită Prader-Willi, care o face să fie mereu flămândă. Mama micuței povestește că nu de...

  10 modele de salopete și compleuri pentru nou născuți perfecte pentru orice sezon
  10 modele de salopete și compleuri pentru nou născuți perfecte pentru orice sezon

  Hăinuțele pentru bebe sunt întotdeauna utile și binevenite pentru proaspeții părinți. Dacă sunt și la prețuri accesibile, cu atât mai bine! Compleurile și salopetele se...

  © 2023 Qbebe