Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Nu contează cum naști! Nu asta te face mamă, ci valorile pe care i le inspiri puiului tău

Nu contează cum naști! Nu asta te face mamă, ci valorile pe care i le inspiri puiului tău

Motoi Ionela Denisa - Contributor

Bună! Vreau să vă scriu puțin din povestea noastră: cum ne-am cunoscut eu cu soțul meu și cum am adus pe lume minunea noastră de fetiță.

Suntem împreună de 4 ani iar odată ce ne-am căsătorit ne doream enorm un copilaș.. acel copilaș a venit abia după 3 ani frumoși.. adică în iunie 2021 în ajun de Sânziene. Când am aflat pe 5 septembrie 2020 eram în culmea fericirii iar mama mea nu a știut cum să reacționeze la început ca după aceea să se bucure cu mine..cu amândoi. La începutul lui decembrie 2020 mi-am cautat un doctor bun ginecolog care sa fie aproape de noi și l-am găsit pe dr. Pletea un ginecolog de milioane pe care îl recomand oricărei mamici. O dată ajunsă la dânsul am fost la ecografii lunar și la o singură morfologie deoarece apucasem târziu și nu am reușit sa le fac și pe celelalte două ecografii morfologice. La 22 de săptămâni am aflat că voi avea o fetiță. Cum ar veni primisem confirmarea a ce știam deja! Atât eu cât și soțul meu eram extaziați. Eu eram și mai fericită și nu știam ce cadou să îi cumpăr prințesei mele. Primul ei cadou de bun venit. Odată ce trecea timpul și mă apropiam de finalul sarcinii a venit și vestea ca trebuia să mă internez pentru niște analize suplimentare. M-am internat, iar după aceea am aflat că pe 23 iunie mă va interna ca să nasc.

Am născut în ajun de Sânziene

Zis și făcut, m-am internat pe 22 iunie iar pe 23 am născut prin cezariană o scumpete de păpușică: Ioana. Inițial ne gândisem sa îi punem Ioana Maria dar am zis că ajunge un singur nume și este la fel de frumos ca și al meu Ionela. După ce am născut recunosc m-au luat niște frisoane și doctorul meu a avut grijă să vină la ATI și s-a interesat de starea mea de sănătate dar și a celei mici, tocmai de aceea îl recomand ca fiind foarte bun. În afară de doctora neonatolog Pîrvan și câteva asistente cam nesuferite chiar recomand spitalul de la Mioveni și personalul de acolo, Dar totuși duce lipsa de personal chiar dacă nu o recunoaștem față în față, în rest pot spune ca a fost ok recuperarea, dar dificilă.

Cam așa a decurs totul, aceasta a fost povestea mea! Deci, dragi mămici, nu contează cum naști..cezariană sau natural! Nu asta te face mamă, ci valorile și cei 7 ani de acasă pe care trebuie sa îi inspiri puiului tău. 

Citește și:

Articolul urmator
Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia
Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (0)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe