Moda pentru copii nu mai este o joacă! Descoperă noile trenduri

Fie că ești mămică de fetiță, fie că ești mămică de băiețel, ești permanent în căutare de hăinuțe care să fie nu doar confecționate din materiale de înaltă calitate, ci și care să fie pline de personalitate, să aibă acel „ceva” unic, în fața căruia să nu poți rezista. Mai mult decât atât, când construiești garderoba micuțului/micuței tale sau când te consulți cu un copil mai mare pentru a vedea ce noi articole vestimentare i-ar prinde cel mai bine, ai în vedere și aceste aspecte: funcționalitatea și versatilitatea. Astfel, ce poate fi mai agreabil decât să-ți vezi copilul îmbrăcând cu drag hăinuțe care îl definesc, care sunt plăcute la purtat și care îi permit să se miște în voie, să aibă parte de bucuria descoperirii? Pentru a avea la îndemână toate acestea, parcurge cu atenție articolul de mai jos și descoperă Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER, o colecție fermecătoare, curajoasă și gata să-ți arate că și tendințele din moda pentru copii sunt într-o continuă evoluție, într-o perfecționare permanentă.

Conceptul Colecției de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER

Lansată la nivel global în luna august a acestui an, Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER promovează spiritul de aventură, de explorare, atât de prezent în rândul copiilor, mereu dornici să descopere lumea.

Ideea de la care s-a plecat în crearea acestei colecții a fost îmbinarea dintre piesele deja clasice ale brand-ului, de patrimoniu, cu piese practice, funcționale, ajungându-se la așa-numita „ciocnire conștientă dintre funcție și patrimoniu”. În cadrul acestei fuzionări un loc de cinste îl ocupă însă și elementele sustenabile.

Pentru a se pune în practică tocmai această fuziune între patrimoniu și caracterul practic, s-a apelat la arhiva de modele consacrate ale brand-ului, care au fost însă modernizate. De pildă, puloverele tip varsity au primit un suflu nou grație culorilor vibrante, contrastante, dar și a dungilor sau steluțelor jucăușe. În același timp, nu poate fi omisă prezența emblemei (realizată din broderie) deja consacrate Tommy Crest, alături de imprimeurile florale care înviorează tricourile sau rochiile din colecția dedicată fetițelor. Desigur, nu pot fi uitate nici jachetele umplute cu puf (puffer) sau vestele din pluș moale, dar care au pe deasupra un strat de țesături impermeabile.

Nu în ultimul rând, Colecția pentru Copii din sezonul toamnă-iarnă al acestui an se bazează pe menținerea tonurilor neutre și a culorilor caracteristice TOMMY HILFIGER (roșu, alb, albastru), noutatea fiind adusă de completarea lor cu nuanțe precum rozul pal și galbenul vibrant.

Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER se remarcă practic datorită păstrării notei cool, atât de îndrăgite, a brand-ului, care a căpătat însă noi dimensiuni odată cu promovarea ideii de versatilitate și de tehnicalitate.

Modă pentru fetițe- Propuneri irezistibile de la TOMMY HILFIGER!

În cadrul Colecției de Toamnă pentru Fetițe se regăsesc articole principale ale brand-ului (precum puloverele tip varsity, tricourile cu mâneca lungă, blugii, rochițele, hanoracele, gecile tip bomber etc.), dar care au primit o notă mai fresh prin includerea de noi culori și a unui caracter mai funcțional. Toate sunt incluse în două serii:
• „Downtown Varsity” (axată în special pe articole vestimentare din tricotaje, în culorile specifice brand-ului)
• „Urban Expedition” (în centrul acestei colecții se află materialele confortabile și călduroase, ce oferă o mare libertate de mișcare)

Ca să cunoști mai îndeaproape Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Fetițe de la TOMMY HILFIGER, admiră ținutele de mai jos:
Pulovere și bluze tip varsity
„Varsity” este un termen care se referă la meciurile de baseball organizate de echipele universităților. TOMMY HILFIGER a valorificat acest concept prin crearea unor ținute sport, care conferă mult confort și libertate de mișcare.
De exemplu, un tricou cu mânecă lungă și cu guler rotund, la baza gâtului, se distinge prin logo-ului brand-ului TOMMY HILFIGER, scris în nuanțele specifice (roșu, alb, albastru), dar care are un aer vesel prin steluțele așezate pe mâneci. Acest model de tricou se va preta perfect cu unul dintre articolele principale ale TOMMY HILFIGER, jeanșii.

Puloverul de mai jos evidențiază culorile caracteristice TOMMY HILFIGER, dar dungile îi sporesc aerul jucăuș. Pentru un aer mai cool pentru micuțele domnișoare, asortează ținuta cu un fes galben TOMMY HILFIGER.

Un pulover uni este un „must have” în garderoba oricui, iar următorul model se va preta de minune la jeanși, la un hanorac cu căptușeală înflorată și la o geacă scurtă și foarte comodă.

Hanorace
Un hanorac este oricând binevenit în garderoba fetiței tale, fiind foarte versatil, atfel încât să poată fi combinat cu diverse articole vestimentare (pantaloni, colanți, fustițe sau rochițe).
Alege unul într-o nuanță ușor de asortat, dar care să fie confecționat dintr-un material prietenos, deosebit de plăcut la atingere. Acest hanorac într-una dintre culorile specifice TOMMY HILFIGER o să dea un aer mai modern unei rochițe cu un imprimeu clasic: cel înflorat.

Geci bomber
Acest model de geci sunt comode și deosebit de îndrăgite pentru că asigură libertate de mișcare. În funcție de cum vreți să le combinați, iată două variante regăsite în moda pentru fețite propuse de Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii TOMMY HILFIGER.

Geacă bomber din material plușat
În culorile specifice brand-ului, geaca aceasta este deosebit de agreabilă la purtare datorită materialului plușat și se pretează inclusiv cu o rochiță sau o fustiță într-una dintre nuanțele ei. În imaginea de mai jos, bleumarinul este vedeta!

Geacă din material gen catifea raiată
Uitându-te la această geacă, vei putea sesiza ideea care a stat în spatele Colecției de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER din acest an: îmbinarea între piesele vestimentare specifice, de patrimoniu, cu funcționalitatea. Mai exact, este vorba despre o geacă realizată din catifea raiată, într-o nuanță dulce de roz, care în mod cert că va intra repede în topul celor mai îndrăgite hăinuțe ale fetiței tale.

Geacă tip puffer
Pentru ca micuța ta să fie dornică să descopere lumea și în zilele fără temperaturi generoase, pune-i la dispoziție o geacă de fâș, umplută cu puf. Nu numai că aceasta este impermeabilă, dar nici nu îi va stingheri mișcările.
Poți alege dintre aceste variante: galben vibrant, numai bun pentru a fi combinat cu o nuanță contrastantă sau argintiu metalizat, o nuanță aflată mult în tendințele actuale.

 

Haină uni
Următorul model de hăinuță este elegant și practic în același timp, iar fularul  în nuanțele și imprimeul specifice TOMMY HILFIGER transformă întreaga ținută într-una trendy și fermecătoare totodată.Rochițe
Invită-ți fetița într-o „Urban Expedition” și oferă-i o rochiță într-o nuanță adorabilă: roz pal, dar care va fi mai atractivă datorită logo-ului TOMMY HILFIGER inscripționat pe piept.


Iar pentru fetițele care nu sunt fane ale rozului, aveți de unde alege: iată o rochiță cu un imprimeu și cu un model clasic, tip varsity, pe care o puteți asorta cu o pereche de încălțări sport.

 

Blugii
Fac parte dintre articolele vestimentare de bază  de la TOMMY HILFIGER, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.
Indiferent de situația în care sunt purtați, blugii ne scot din încurcătură, iar pentru un plus de confort și de lejeritate în mișcări, se pretează de minune alături de un hanorac din material plușat, în nuanțele brand-ului TOMMY HILFIGER, alături de o pată de culoare: galbenul.

Moda pentru băieți- Sugestii cu stil de la TOMMY HILFIGER

Asemenea modelelor incluse în Colecția de Toamnă-Iarnă pentru fetițe, și cea pentru băieți mizează pe articolele principale deja consacrate (ca de exemplu puloverele varsity, gecile, hanoracele etc.), dar îmbogățite prin funcționalitate și sustenabilitate.

Colecția pentru băieți TOMMY HILFIGER se bazează și ea pe două direcții:
• „Downtown Varsity” (se distinge prin prezența tricotajelor în culorile și patern-urile specifice brand-ului)
• „Urban Expedition” (se remarcă datorită confortului materialelor, excelente pentru timpul petrecut în aer liber)

Pentru a simți mai bine „pulsul” noii Colecții pentru Copii de la TOMMY HILFIGER, urmărește ținutele de mai jos.
Pulovere
Un pulover în nuanțele specifice brand-ului (alb și albastru) devine mai jucăuș datorită imprimeului format din logo-ul TOMMY HILFIGER (dispus sub forma unor dungi așezate pe diverse direcții). Nu va fi deloc dificil să îl asortezi cu ajutorul unor pantaloni bleumarin.

 

Puloverele varsity sunt emblematice pentru TOMMY HILFIGER, așa că nu pot lipsi din nicio colecție. Următorul model se remarcă însă datorită jocurilor de linii și a dispunerii culorilor.

Pentru o ţinută adorabilă, cu personalitate,combină pantaloni bleumarin cu un cardigan încheiat în nasturi varsity și o cămașă în carouri.

Geci de fâș puffer
Stimulează-ți fiul să iasă pe-afară și să se bucure de aventurile dorite cu ajutorul gecilor de fâș, impermeabile, călduroase și deosebit de comode. Pentru a îmbina sustenabilul cu funcționalitatea, Colecția de Toamnă-Iarnă TOMMY HILFIGER din acest an a adus în atenție gecile umplute cu Sorona® (reprezintă un material tip polimer, obținut din plante în proporție de 37%, care este ușor, călduros, absoarbe umezeala corpului, izolează perfect și nu se șifonează cu ușurință).

Pentru un „pitic”, alege, de exemplu, o geacă tip puffer într-o nuanță vie, care te va asigura că acestuia îi va fi cald și bine chiar și în zilele reci.

Dacă ai un băiețel mai mare, modelul de mai jos îl va cuceri datorită unei glugi generoase cu garnitură de blăniță.

Nici varianta de mai jos nu va displăcea unui  mic aventurier, mai ales dacă îi vei oferi și un fes cool, cu logo-ul TOMMY HILFIGER.

Geacă bomber
Cheful de a pleca spre noi aventuri va fi stimulat parcă mai mult dacă băiatul tău va purta o geacă tip bomber într-o combinație inspirată de culori, din care nu lipsesc, desigur, nici acelea caracteristice pentru TOMMY HILFIGER (roșu, albastru, bleumarin).

Veste de fâș
Orice adolescent care se vrea „cool” va fi fascinat de următoarea vestă, ce nu este doar călduroasă și ușoară, ci și foarte ușor de asortat. „Rețeta” succesului o constituie însă posibilitatea de a o purta cu un hanorac !

Hanorac
Acesta reprezintă nu numai unul dintre principalele articole vestimentare ale brand-ului TOMMY HILFIGER, dar este o piesă de rezistență și în garderoba unui băiețel, indiferent de vârstă. Cu atât mai mult cu cât va fi confecționat dintr-un material plușat moale, într-o nuanță extrem de ușor de asortat, va intra cu siguranță în topul alegerilor vestimentare de zi cu zi.

„My Tommy, My Way”- Colecția Unisex de la TOMMY HILFIGER

Se remarcă prin promovarea nuanțelor definitorii ale brand-ului, oferindu-le celor mici bucuria descoperirii datorită unor articole vestimentare practice și deosebit de comode. Iată două dintre cele mai cunoscute propuneri ale Colecției de Toamnă-Iarnă pentru Copii 2019, varianta Unisex:
Salopete roșii cu emblema TOMMY HILFIGER
Copiii vor arăta adorabil purtând aceste salopete, cu croială lejeră. Ca să fie și mai de efect, roșul din ele se va combina perfect cu o nuanță de galben sau cu albastru, fie că este vorba despre o bluză cu mânecă lungă, fie că este vorba despre un hanorac.

Hanorace și pantaloni de trening cu emblemele TH
Ambele articole vestimentare sunt ideale pentru copiii care sunt într-o continuă mișcare. Pantalonii pot fi uni sau pot fi bicolori, în nuanțele definitorii brand-ului, putând fi purtați cu aceeași plăcere atât cu tricouri cu mânecă lungă, cât și cu un hanorac.
Și pentru a continua tradiția consacrată a TOMMY HILFIGER, broderiile Tommy Crest, emblemele brand-ului pot fi regăsite nu numai pe bluze sau pe hanorace, ci și pe pantalonii de trening.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă pentru Copii este disponibilă în România în magazinele TOMMY KIDS!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nume de fete la moda in 2019. Cele mai populare 20 de variante
  Nume de fete la moda in 2019. Cele mai populare 20 de variante

  Mamicile moderne vor nume de fete la moda in 2019. Numele de fete romanesti au fost inlocuite in ultima vreme de nume cu rezonanta internationala.

  1UNIFEST - CEL MAI MARE FESTIVAL DE JOACA PARINTI-COPII
  1UNIFEST - CEL MAI MARE FESTIVAL DE JOACA PARINTI-COPII

  1 Iunie este o sarbatoare legala, zi libera nationala, datorita Itsy Bitsy. Aceasta zi merita sarbatorita cu Itsy si Bitsy, eroii care au facut posibil acest lucru.

  Cele mai fashioniste zodii. Moda pentru ele este ca oxigenul pentru noi
  Cele mai fashioniste zodii. Moda pentru ele este ca oxigenul pentru noi

  Aproape că nu există femeie care să nu fie pasionată de modă, însă aceste trei zodii duc lucrurile la un alt nivel! Pun mare preț pe imagine și sunt mereu la curent cu ultimele...

  Nume de baieti la moda in 2019. Cele mai populare 20 de variante
  Nume de baieti la moda in 2019. Cele mai populare 20 de variante

  Mamicile moderne vor nume de baieti la moda in 2019. Numele de baieti romanesti au fost inlocuite in ultima vreme de nume cu rezonanta internationala.

  Au fost publicate noile modele de subiecte pentru Evaluarea Națională. Sunt inspirate de testările internaționale
  Au fost publicate noile modele de subiecte pentru Evaluarea Națională. Sunt inspirate de testările internaționale

  Ministerul Educației a publicat noile modele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2021. Acestea vor fi de tipul testărilor PISA și vin cu modificări ale cerințelor la limba și...

  Joacă-te pe săturate! Mai multă distracție cu noul Danonino, cel mai cel pentru ghiozdănel!
  Joacă-te pe săturate! Mai multă distracție cu noul Danonino, cel mai cel pentru ghiozdănel!

  Comunicat de presă, 15 aprilie 2019 - Copiii se transpun într-o lume a lor când sunt la joacă, o lume de unde nu ar vrea să mai plece, nici măcar atunci când li se face...

  Vacanțele îi ajută pe copii să devină mai veseli și mai inteligenți: este dovedit științific
  Vacanțele îi ajută pe copii să devină mai veseli și mai inteligenți: este dovedit științific

  În calitate de adulți privim vacanțele drept o modalitate de a ne încarca bateriile. Însă vacanța pentru copii este ceva mai mult de atât. Ei nu au nevoie să...

  Moda toamnei: FOREVER DENIM, cel mai sustenabil și confortabil material pentru ținute în tendințe
  Moda toamnei: FOREVER DENIM, cel mai sustenabil și confortabil material pentru ținute în tendințe

  Doar nouă ni se pare că vara a trecut cu viteza luminii? Cu toate acestea, nu putem spune că ne deranjează venirea toamnei, mai ales că vremea încă ține cu noi și ne permite...

  © 2021 Qbebe