Moda pentru copii nu mai este o joacă! Descoperă noile trenduri

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că ești mămică de fetiță, fie că ești mămică de băiețel, ești permanent în căutare de hăinuțe care să fie nu doar confecționate din materiale de înaltă calitate, ci și care să fie pline de personalitate, să aibă acel „ceva” unic, în fața căruia să nu poți rezista. Mai mult decât atât, când construiești garderoba micuțului/micuței tale sau când te consulți cu un copil mai mare pentru a vedea ce noi articole vestimentare i-ar prinde cel mai bine, ai în vedere și aceste aspecte: funcționalitatea și versatilitatea. Astfel, ce poate fi mai agreabil decât să-ți vezi copilul îmbrăcând cu drag hăinuțe care îl definesc, care sunt plăcute la purtat și care îi permit să se miște în voie, să aibă parte de bucuria descoperirii? Pentru a avea la îndemână toate acestea, parcurge cu atenție articolul de mai jos și descoperă Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER, o colecție fermecătoare, curajoasă și gata să-ți arate că și tendințele din moda pentru copii sunt într-o continuă evoluție, într-o perfecționare permanentă.

Conceptul Colecției de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER

Lansată la nivel global în luna august a acestui an, Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER promovează spiritul de aventură, de explorare, atât de prezent în rândul copiilor, mereu dornici să descopere lumea.

Ideea de la care s-a plecat în crearea acestei colecții a fost îmbinarea dintre piesele deja clasice ale brand-ului, de patrimoniu, cu piese practice, funcționale, ajungându-se la așa-numita „ciocnire conștientă dintre funcție și patrimoniu”. În cadrul acestei fuzionări un loc de cinste îl ocupă însă și elementele sustenabile.

Pentru a se pune în practică tocmai această fuziune între patrimoniu și caracterul practic, s-a apelat la arhiva de modele consacrate ale brand-ului, care au fost însă modernizate. De pildă, puloverele tip varsity au primit un suflu nou grație culorilor vibrante, contrastante, dar și a dungilor sau steluțelor jucăușe. În același timp, nu poate fi omisă prezența emblemei (realizată din broderie) deja consacrate Tommy Crest, alături de imprimeurile florale care înviorează tricourile sau rochiile din colecția dedicată fetițelor. Desigur, nu pot fi uitate nici jachetele umplute cu puf (puffer) sau vestele din pluș moale, dar care au pe deasupra un strat de țesături impermeabile.

Nu în ultimul rând, Colecția pentru Copii din sezonul toamnă-iarnă al acestui an se bazează pe menținerea tonurilor neutre și a culorilor caracteristice TOMMY HILFIGER (roșu, alb, albastru), noutatea fiind adusă de completarea lor cu nuanțe precum rozul pal și galbenul vibrant.

Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER se remarcă practic datorită păstrării notei cool, atât de îndrăgite, a brand-ului, care a căpătat însă noi dimensiuni odată cu promovarea ideii de versatilitate și de tehnicalitate.

Modă pentru fetițe- Propuneri irezistibile de la TOMMY HILFIGER!

În cadrul Colecției de Toamnă pentru Fetițe se regăsesc articole principale ale brand-ului (precum puloverele tip varsity, tricourile cu mâneca lungă, blugii, rochițele, hanoracele, gecile tip bomber etc.), dar care au primit o notă mai fresh prin includerea de noi culori și a unui caracter mai funcțional. Toate sunt incluse în două serii:
• „Downtown Varsity” (axată în special pe articole vestimentare din tricotaje, în culorile specifice brand-ului)
• „Urban Expedition” (în centrul acestei colecții se află materialele confortabile și călduroase, ce oferă o mare libertate de mișcare)

Ca să cunoști mai îndeaproape Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Fetițe de la TOMMY HILFIGER, admiră ținutele de mai jos:
Pulovere și bluze tip varsity
„Varsity” este un termen care se referă la meciurile de baseball organizate de echipele universităților. TOMMY HILFIGER a valorificat acest concept prin crearea unor ținute sport, care conferă mult confort și libertate de mișcare.
De exemplu, un tricou cu mânecă lungă și cu guler rotund, la baza gâtului, se distinge prin logo-ului brand-ului TOMMY HILFIGER, scris în nuanțele specifice (roșu, alb, albastru), dar care are un aer vesel prin steluțele așezate pe mâneci. Acest model de tricou se va preta perfect cu unul dintre articolele principale ale TOMMY HILFIGER, jeanșii.

Puloverul de mai jos evidențiază culorile caracteristice TOMMY HILFIGER, dar dungile îi sporesc aerul jucăuș. Pentru un aer mai cool pentru micuțele domnișoare, asortează ținuta cu un fes galben TOMMY HILFIGER.

Un pulover uni este un „must have” în garderoba oricui, iar următorul model se va preta de minune la jeanși, la un hanorac cu căptușeală înflorată și la o geacă scurtă și foarte comodă.

Hanorace
Un hanorac este oricând binevenit în garderoba fetiței tale, fiind foarte versatil, atfel încât să poată fi combinat cu diverse articole vestimentare (pantaloni, colanți, fustițe sau rochițe).
Alege unul într-o nuanță ușor de asortat, dar care să fie confecționat dintr-un material prietenos, deosebit de plăcut la atingere. Acest hanorac într-una dintre culorile specifice TOMMY HILFIGER o să dea un aer mai modern unei rochițe cu un imprimeu clasic: cel înflorat.

Geci bomber
Acest model de geci sunt comode și deosebit de îndrăgite pentru că asigură libertate de mișcare. În funcție de cum vreți să le combinați, iată două variante regăsite în moda pentru fețite propuse de Colecția de Toamnă-Iarnă pentru Copii TOMMY HILFIGER.

Geacă bomber din material plușat
În culorile specifice brand-ului, geaca aceasta este deosebit de agreabilă la purtare datorită materialului plușat și se pretează inclusiv cu o rochiță sau o fustiță într-una dintre nuanțele ei. În imaginea de mai jos, bleumarinul este vedeta!

Geacă din material gen catifea raiată
Uitându-te la această geacă, vei putea sesiza ideea care a stat în spatele Colecției de Toamnă-Iarnă pentru Copii de la TOMMY HILFIGER din acest an: îmbinarea între piesele vestimentare specifice, de patrimoniu, cu funcționalitatea. Mai exact, este vorba despre o geacă realizată din catifea raiată, într-o nuanță dulce de roz, care în mod cert că va intra repede în topul celor mai îndrăgite hăinuțe ale fetiței tale.

Geacă tip puffer
Pentru ca micuța ta să fie dornică să descopere lumea și în zilele fără temperaturi generoase, pune-i la dispoziție o geacă de fâș, umplută cu puf. Nu numai că aceasta este impermeabilă, dar nici nu îi va stingheri mișcările.
Poți alege dintre aceste variante: galben vibrant, numai bun pentru a fi combinat cu o nuanță contrastantă sau argintiu metalizat, o nuanță aflată mult în tendințele actuale.

 

Haină uni
Următorul model de hăinuță este elegant și practic în același timp, iar fularul  în nuanțele și imprimeul specifice TOMMY HILFIGER transformă întreaga ținută într-una trendy și fermecătoare totodată.Rochițe
Invită-ți fetița într-o „Urban Expedition” și oferă-i o rochiță într-o nuanță adorabilă: roz pal, dar care va fi mai atractivă datorită logo-ului TOMMY HILFIGER inscripționat pe piept.


Iar pentru fetițele care nu sunt fane ale rozului, aveți de unde alege: iată o rochiță cu un imprimeu și cu un model clasic, tip varsity, pe care o puteți asorta cu o pereche de încălțări sport.

 

Blugii
Fac parte dintre articolele vestimentare de bază  de la TOMMY HILFIGER, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.
Indiferent de situația în care sunt purtați, blugii ne scot din încurcătură, iar pentru un plus de confort și de lejeritate în mișcări, se pretează de minune alături de un hanorac din material plușat, în nuanțele brand-ului TOMMY HILFIGER, alături de o pată de culoare: galbenul.

Moda pentru băieți- Sugestii cu stil de la TOMMY HILFIGER

Asemenea modelelor incluse în Colecția de Toamnă-Iarnă pentru fetițe, și cea pentru băieți mizează pe articolele principale deja consacrate (ca de exemplu puloverele varsity, gecile, hanoracele etc.), dar îmbogățite prin funcționalitate și sustenabilitate.

Colecția pentru băieți TOMMY HILFIGER se bazează și ea pe două direcții:
• „Downtown Varsity” (se distinge prin prezența tricotajelor în culorile și patern-urile specifice brand-ului)
• „Urban Expedition” (se remarcă datorită confortului materialelor, excelente pentru timpul petrecut în aer liber)

Pentru a simți mai bine „pulsul” noii Colecții pentru Copii de la TOMMY HILFIGER, urmărește ținutele de mai jos.
Pulovere
Un pulover în nuanțele specifice brand-ului (alb și albastru) devine mai jucăuș datorită imprimeului format din logo-ul TOMMY HILFIGER (dispus sub forma unor dungi așezate pe diverse direcții). Nu va fi deloc dificil să îl asortezi cu ajutorul unor pantaloni bleumarin.

 

Puloverele varsity sunt emblematice pentru TOMMY HILFIGER, așa că nu pot lipsi din nicio colecție. Următorul model se remarcă însă datorită jocurilor de linii și a dispunerii culorilor.

Pentru o ţinută adorabilă, cu personalitate,combină pantaloni bleumarin cu un cardigan încheiat în nasturi varsity și o cămașă în carouri.

Geci de fâș puffer
Stimulează-ți fiul să iasă pe-afară și să se bucure de aventurile dorite cu ajutorul gecilor de fâș, impermeabile, călduroase și deosebit de comode. Pentru a îmbina sustenabilul cu funcționalitatea, Colecția de Toamnă-Iarnă TOMMY HILFIGER din acest an a adus în atenție gecile umplute cu Sorona® (reprezintă un material tip polimer, obținut din plante în proporție de 37%, care este ușor, călduros, absoarbe umezeala corpului, izolează perfect și nu se șifonează cu ușurință).

Pentru un „pitic”, alege, de exemplu, o geacă tip puffer într-o nuanță vie, care te va asigura că acestuia îi va fi cald și bine chiar și în zilele reci.

Dacă ai un băiețel mai mare, modelul de mai jos îl va cuceri datorită unei glugi generoase cu garnitură de blăniță.

Nici varianta de mai jos nu va displăcea unui  mic aventurier, mai ales dacă îi vei oferi și un fes cool, cu logo-ul TOMMY HILFIGER.

Geacă bomber
Cheful de a pleca spre noi aventuri va fi stimulat parcă mai mult dacă băiatul tău va purta o geacă tip bomber într-o combinație inspirată de culori, din care nu lipsesc, desigur, nici acelea caracteristice pentru TOMMY HILFIGER (roșu, albastru, bleumarin).

Veste de fâș
Orice adolescent care se vrea „cool” va fi fascinat de următoarea vestă, ce nu este doar călduroasă și ușoară, ci și foarte ușor de asortat. „Rețeta” succesului o constituie însă posibilitatea de a o purta cu un hanorac !

Hanorac
Acesta reprezintă nu numai unul dintre principalele articole vestimentare ale brand-ului TOMMY HILFIGER, dar este o piesă de rezistență și în garderoba unui băiețel, indiferent de vârstă. Cu atât mai mult cu cât va fi confecționat dintr-un material plușat moale, într-o nuanță extrem de ușor de asortat, va intra cu siguranță în topul alegerilor vestimentare de zi cu zi.

„My Tommy, My Way”- Colecția Unisex de la TOMMY HILFIGER

Se remarcă prin promovarea nuanțelor definitorii ale brand-ului, oferindu-le celor mici bucuria descoperirii datorită unor articole vestimentare practice și deosebit de comode. Iată două dintre cele mai cunoscute propuneri ale Colecției de Toamnă-Iarnă pentru Copii 2019, varianta Unisex:
Salopete roșii cu emblema TOMMY HILFIGER
Copiii vor arăta adorabil purtând aceste salopete, cu croială lejeră. Ca să fie și mai de efect, roșul din ele se va combina perfect cu o nuanță de galben sau cu albastru, fie că este vorba despre o bluză cu mânecă lungă, fie că este vorba despre un hanorac.

Hanorace și pantaloni de trening cu emblemele TH
Ambele articole vestimentare sunt ideale pentru copiii care sunt într-o continuă mișcare. Pantalonii pot fi uni sau pot fi bicolori, în nuanțele definitorii brand-ului, putând fi purtați cu aceeași plăcere atât cu tricouri cu mânecă lungă, cât și cu un hanorac.
Și pentru a continua tradiția consacrată a TOMMY HILFIGER, broderiile Tommy Crest, emblemele brand-ului pot fi regăsite nu numai pe bluze sau pe hanorace, ci și pe pantalonii de trening.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă pentru Copii este disponibilă în România în magazinele TOMMY KIDS!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Modă, culoare și confort! Descoperă noua colecție de pantofiori pentru copii
  Modă, culoare și confort! Descoperă noua colecție de pantofiori pentru copii

  Moda pentru bebeluși este absolut adorabilă! Efectiv, ți se taie respirația când vezi minunățiile de haine în miniatură și-ți imaginezi puiul tău îmbrăcat cu...

  Ministerul Sănătății avertizează: „Noile tulpini circulante sunt mai contagioase pentru copii şi se transmit mai uşor”
  Ministerul Sănătății avertizează: „Noile tulpini circulante sunt mai contagioase pentru copii şi se transmit mai uşor”

  Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, avertizează că noile tulpini de COVID-19 sunt mai contagioase pentru copii!

  Ești în căutare de hăinuțe pentru copii? Descoperă cele mai simpatice modele
  Ești în căutare de hăinuțe pentru copii? Descoperă cele mai simpatice modele

  A început numărătoarea inversă până la primăvară și știi ce înseamnă asta, nu-i așa? Reînnoirea garderobei copilului tău! Profită de perioada reducerilor...

  Când și cum tundem copilul? 10 tunsori pentru copii mereu la modă
  Când și cum tundem copilul? 10 tunsori pentru copii mereu la modă

  Atât fetelor, cât și băieților le place să fie la modă și să arate bine. Și cum coafura este un element cheie în aspectul fizic al oricărei persoane, este...

  Ești în căutare de hăinuțe pentru cei mici? Descoperă cele mai simpatice modele
  Ești în căutare de hăinuțe pentru cei mici? Descoperă cele mai simpatice modele

  Nu ai nevoie de o ocazie specială ca să-i cumperi copilului cele mai frumoase cadouri. Pe lângă jucării, știi ce mai poți adăuga pe lista darurilor? Hăinuțe pentru cei mai...

  NOILE reguli antiCovid in anul scolar 2021-2022. Ce trebuie sa stie parintii si elevii
  NOILE reguli antiCovid in anul scolar 2021-2022. Ce trebuie sa stie parintii si elevii

  Scolile vor incepe in curand, 13 septembrie 2021, iar ministrii Sanatatii si Educatiei au prezentat NOILE reguli antiCovid in anul scolar 2021-2022. Astfel, potrivit regulilor prezentate de...

  Haina de blană artificială, noul trend în moda pentru copii. Iată un top 8 călduros și confortabil
  Haina de blană artificială, noul trend în moda pentru copii. Iată un top 8 călduros și confortabil

  Un nou trend face ravagii în moda pentru copii. Haina de blană artificială pentru copii este alegerea preferată a stiliștilor pentru acest sezon, așadar am pregătit pentru tine...

  © 2023 Qbebe