6 idei de tapet pentru camera copilului care nu se vor demoda niciodată

Corina Naftanaila

Fără doar și poate, camera copilului este cea mai frumoasă încăpere din toată casa. Veselă, colorată și plină de emoție pură, parcă te face să uiți de toate grijile și sarcinile zilnice. Dacă îți vezi și piticul jucându-se fericit, sau plecând în lumea viselor, chiar ți se șterg cu buretele toate supărările adunate în timpul zilei. Pentru a te asigura că această încăpere este exact cum ai visat-o pentru copilul tău, îți oferim câteva idei de tapet care, ce crezi, nu se vor de demoda niciodată! Pare greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat. Hai să le descoperi!

Decorarea camerei copilului este un moment extrem de important, plin de emoție și bucurie, dar și dificil. Este o adevărată provocare să alegi toate piesele de mobilier în acord cu elementele de decor, cu atât mai mult cu cât vezi peste tot modele ce-ți fac cu ochiul. Oh, să nu mai vorbim și de culorile pentru pereți. Roz pentru fetițe și albastru pentru băieți? A trecut moda asta încă de acum ceva ani, așa că te sfătuim să-ți îndrepți atenția spre modelele de tapet. Acesta nu numai că înveselesc camera copilului, dar o fac unică, ceea ce va fi cu atât mai specială în ochii mezinului familiei.

tapet-pentru-camera-copilului

Prietenii noștri de la Miaki.ro s-au pregătit cu cele mai frumoase modele de tapet pentru orice cameră de copil. Vestea bună este că nu se vor demoda niciodată și scapi de grija alegerii culorilor pentru pereți, pe măsură ce micuțul crește. Ba mai mult, tapetul chiar te ajută să faci alegeri mai ușoare pentru această încăpere, când va veni momentul să treceți de la stadiul de bebe la cel de școlar. Uite cele 6 modele de tapet pe care le-am ales pentru tine! Sunt absolut minunate!

Travel the world

Cine este gata pentru cea mai frumoasă aventură a cunoașterii în jurul lumii? Tapetul Travel the world reprezintă harta lumii, cu toate continentele și animalele din fiecare colț al Pământului. Este un tapet potrivit pentru o camera de bebeluș, dar poate rezista și în timp, când copilul ajunge la școală. Temele pentru orele de geografie vor fi mult mai savuroase într-o cameră ce abundă de informație și confort.

Tapet-Travel-the-World-2

Jungle squad

Iată un model de tapet care trece dincolo de criteriul vârstei, fiind excelent pentru absolut orice cameră de copil amenajată cu mult bun gust. Jungle squad este ca o fereastră către pădurea tropicală, cu girafa în rol principal, care va veghea somnul și jocurile copilului. Am spus că trece de bariera vârstei și nu ne-am înșelat deloc; este ideal pentru un copil mic, aflat în plin proces de cunoaștere, dar și pentru un adolescent cu simț estetic dezvoltat, care are nevoie de o cameră amenajată modern și cu accente din natură.

Tapet-Jungle-Squad

Home of angels

Sigur că fiecare copil este ca un înger în viața părinților săi, iar tapetul Home of angels este mai mult decât potrivit pentru camera sa. Este luminos, delicat și dă naștere unei atmosfere liniștite, de care orice copil vrea să se bucure. Este potrivit atât pentru o cameră de fetiță, cât și pentru una de băiețel, trebuie doar să-l “asortezi” cu elementele de decor potrivite.

Tapet-Home-of-Angels

Parallel universe

În ochii copiilor orice este posibil, pentru că imaginația lor nu cunoaște nicio limită. Gândurile le zburdă și prind diferite forme și înțelesuri. Asta face ca tapetul Parallel universe, cu balene ce plutesc printre nori, să fie mai mult decât potrivit pentru un copil cu imaginație bogată. Pentru el nu va fi o surpriză să vadă acest model, ci va porni de la această idee pentru a-și imagina toate animalele acvatice în lumea oamenilor. Nimic nu este imposibil pentru cei mici, știm asta deja.

Tapet-Parallel-Universe

Lighthouse

Apă, mare, soare și vapoare! Ce să fie mai frumos într-un mic univers de copil decât un tapet care să-l ducă tot timpul cu gândul la distracțiile pe cinste de care se bucură mereu când mergeți în vacanță. Modelul Lighthouse se potrivește excelent într-o cameră spațioasă, decorată în tonuri marine, dar și într-una de mici dimensiuni, cu mobilier alb, în care numai tapetul să reprezinte pata de culoare.

Tapet-Lighthouse

Astrofun

Un alt model absolut delicios este Astrofun, cu stele, planete și nave spațiale. Cel mic visează să devină astronaut? Atunci trebuie să se împrietenească încă din copilărie cu spațiul de după nori, iar tapetul amuzant îi va permite să se imagineze explorând și descoperind planete noi. Astfel, dacă vrei să-l comanzi trebuie doar să măsori înălțimea și lungimea peretelui, să completezi dimensiunile în magazinul online și să aștepți să primești imaginea dorită perfectă pentru peretele din camera copilului!

Tapet-Astrofun

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum amenajezi camera cu tapet roz pentru fetițe?
  Cum amenajezi camera cu tapet roz pentru fetițe?

  Amenajarea camerelor pentru copii reprezintă întotdeauna o provocare. Dacă la vârstele foarte fragede deciziile îți aparțin, odată ce copilul crește apar noi...

  Ultimele tendinţe - Cum să decorezi camera copilului tău?
  Ultimele tendinţe - Cum să decorezi camera copilului tău?

  În prezent, suntem asaltaţi de tot felul de informaţii despre ultimele tendinţe în materie de design interior. Însă, cum putem aplica aceste tendinţe la camera...

  Cum poți transforma camera copilului tău într-o cameră de poveste
  Cum poți transforma camera copilului tău într-o cameră de poveste

  Atunci când este mic, copilul tău are nevoie de foarte multă atenție pentru a putea descoperi fiecare părticică din lumea ce îl înconjoară, dar și pentru a prinde...

  Care sunt zodiile care dau mereu în mintea copiilor și nu se vor maturiza niciodată
  Care sunt zodiile care dau mereu în mintea copiilor și nu se vor maturiza niciodată

  Iau decizii sub impulsul momentului, nu au deloc răbdare și sunt foarte încăpățânați. Chiar dacă sunt adulți în toată firea, unii nativi nu dau semne că s-ar...

  Zodiile care nu vor fi niciodată șefi buni
  Zodiile care nu vor fi niciodată șefi buni

  Anumite persoane demonstrează mereu că sunt născute pentru a fi lideri. Astfel, se simt în largul lor când dau instrucțiuni, când trebuie să coordoneze o echipă și...

  Certuri între frați? Iată zodiile care nu se vor înțelege niciodată
  Certuri între frați? Iată zodiile care nu se vor înțelege niciodată

  Orice părinte își dorește să vadă cum copiii săi se înțeleg întotdeauna bine, în ciuda micilor divergențe ce pot interveni oricând. Uneori se poate...

  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"
  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"

  Una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii s-a mutat de două luni în casă nouă. Descoperă cum arată noua locuinţă a lui Sore!

  Motivul pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească niciodată, nici de dragul copilului
  Motivul pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească niciodată, nici de dragul copilului

  Unul dintre cele mai cunoscute staruri din ultimul deceniu, Shakira, a explicat de ce nu îşi doreşte să se căsătorească. Află ce explicaţie a dat aceasta!

  © 2022 Qbebe