Idei de produse inovative care te transformă într-o Super mămică și îți simplifică viața

Mămicile moderne sunt mereu la curent cu cele mai noi abordări și produse, mai ales cand vine vorba despre sănătate, îngrijire și educație.Dacă ești o mămică conectată cu tehnologia și ești în căutare de idei pentru cumpărăturile de Black Friday sau ai nevoie de inspirație pentru scrisoarea către Moș Crăciun, te invităm să parcurgi cu atenție articolul de mai jos.

Produse pentru Sănătate și Îngrijire

Simpaticul Termometru Gardian TempPal
Dacă vă doriți o soluție de monitorizare continuă a temperaturii copiilor când au febră, apelați cu încredere la Termometrul inteligent de la Temp Pal TM.El funcționează împreună cu aplicația TempPalTM (disponibilă gratuit pe Google Play sau AppStore) ca un Termometru Gardian care măsoară continuu temperatura corpului și afișează în timp real, direct pe telefonul mobil, valorile citite, trimițând totodată alerte când temperatura a depășit valoarea maximă setată din aplicație. Temp PalTM este un termometru inovator, moale, care poate fi purtat continuu pe toată perioada monitorizării. De asemenea, el trimite citirile de temperatură la un smartphone sau tabletă, astfel încât să puteți ști în orice moment care este temperatura copilului și să puteți evalua evoluția febrei.

Este realizat din materiale de calitate medicală ridicată și oferă măsurători de maximă acuratețe.Utilizarea continuă nu lezează în niciun fel pielea, produsul nu se încălzește și nu emite radiații periculoase.Mai mult, este reîncărcabil și programabil pentru alerte de temperatura înaltă sau joasă, trimițând imediat mesaj de alarmă către părinte, fără a fi nevoie ca micul pacient să fie trezit din somn. Dacă v-am stârnit curiozitatea și doriți să știți mai multe despre cum funcționează micul senzor de temperatură TempPal™ , puteți găsi aici mai multe detalii.

Termometru Gardian

Periuța de dinți interactivă Smart Kolibree

Vă doriți ca spălatul pe dinți să nu mai fie asociat doar cu o rutină pe care trebuie să o faceți în fiecare zi, ci să se transforme într-o activitate distractivă, atât pentru voi, cei mari, cât și pentru cei mici? În acest caz, achiziționați-vă o periuță de dinți     Smart Kolibree  . Aceasta este prima periuță de dinți inteligentă, cu vibrații sonice și giroscop, dezvoltată în colaborare cu experții mondiali în îngrijire dentară pentru a ajuta adulții și copiii să-și îmbunătăţească igiena orală. Periuța de dinți poate fi folosită de întreaga familie datorită capetelor de periaj detașabile și se conectează la orice dispozitiv inteligent care funcționează cu Android sau iOS. Aplicația Kolibree este gratuită în Google Play sau AppStore și oferă feedback imediat cu privire la cât de bine vă curățați dinții utilizând „antrenorul Kolibree". Urmărind în timp real statisticile generate, veți obține recomandări cu privire la zonele pe care trebuie să insistați mai mult pentru o curățare eficientă.

Spre bucuria celor mici, periuța „Smart Kolibree" oferă posibilitatea unui joc distractiv care îi motivează să realizeze un periaj corect, de două ori pe zi, timp de două minute. Datorită "Go! Pirate", copiii controlează mișcarea unui mic pirat, cu ajutorul periuţei de dinţi asemănătoare unui „joystick", încercând să colecteze cât mai multe monede. Acestea ajung într-o comoară, iar succesul jocului se reflectă în clasamentul total.Copiii învață într-un mod foarte distractiv să-și perieze dinții în mod corect, iar părinții pot verifica oricând îngrijirea lor dentară.Cu siguranță că micuții voștri vor ajunge să adore periajul dinților, care de acum înainte poate fi extrem de amuzant și astfel își vor crea o rutină zilnică sănătoasă în privința unui periaj corect al danturii.

Bijuteria Smart Fitness de la Bellabeat
Inspirată de natură, această bijuterie a fost creată pentru a-i reaminti fiecărei femei că frumusețea sa este unică. Fără butoane sau ecran, bijuteria Leaf Nature, aparent clasică, ascunde un mic monitor inteligent de sănătate cu ajutorul căruia vă puteți gestiona eficient activitățile pentru păstrarea unui echilibru personal optim.
„Leaf" de la Bellabeat nu este doar o bijuterie elegantă, ci este și un dispozitiv fitness care colectează date legate de activitatea zilnică, somn și sănătatea reproducerii, pe care le prelucrează cu ajutorul unui algoritm unic pentru a determina gradul de rezistență fizică la stres. Toate datele sunt transferate prin Bluetooth și afișate direct pe telefonul mobil printr-o aplicație extrem de simplu de utilizat. „Leaf "funcționează cu aplicația Bellabeat ca monitor personalizat pentru sănătate.Senzorii preciși ascunși în interiorul dispozitivului „Leaf" monitorizează mișcarea corpului pe tot parcursul zilei, iar datele colectate sunt sincronizate cu aplicația Bellabeat, indicând progresul, durata activă, pașii făcuți și caloriile arse. Puteți să vă configurați obiective zilnice în aplicație, iar alertele de inactivitate vă vor anunța dacă ați fost inactivă pentru prea mult timp, motivându-vă astfel să vă atingeți obiectivele.

Dacă vreți să știți dacă aveți parte de un somn sănătos, de calitate, puteți să recurgeți oricând și la bijuteria „Leaf", întrucât ea este și un monitor de somn.Vă poate urmări mișcarea în timpul nopții, durata și calitatea somnului și vibrează pentru a vă trezi dimineața într-un mod cât mai plăcut. Exercițiile de meditație ghidate prin aplicație sunt concepute pentru a vă ajuta să vă relaxați și să reduceți stresul, deoarece îngrijirea minții este la fel de importantă ca și îngrijirea corpului. Bellabeat vă permite să vă înregistrați ciclurile menstruale, astfel încât să vă înțelegeți mai bine corpul și să aveți grijă de starea de bine generală. Pe baza parametrilor pe care îi detectează „Leaf", aplicația Bellabeat vă poate face un prognostic cu privire la nivelul de stres, astfel încât să puteți vedea cât de probabil este să treceți prin perioade de stres, în baza unor date cum ar fi calitatea somnului, activitatea și ciclul menstrual. Dacă v-am stârnit curiozitatea și doriți să stiti mai multe despre cum functțonează „Leaf" de la Bellabeat, puteți citi mai multe aici.

Produse smart pentru Camera Copilului

Sistem iBaby Monitor Sistemul de monitorizare video și audio a camerei bebelușului, cu detector încorporat pentru analiza calității aerului iBaby Monitor
Dacă faceți parte dintre mămicile care vor să știe în fiecare clipă ceea ce se întâmplă în camera micuților voștri, putând păstra legătura cu ei chiar și când sunteți la distanță, folosiți-vă de iBaby Monitor . Acesta este este un dispozitiv inteligent pentru monitorizarea audio şi video a copilului, cu senzor integrat pentru monitorizarea calității aerului.Prin intermediul aplicaţiei iBaby Care, disponibilă atat pentru Android, cât și pentru iOS, dispozitivul va reda imagini video Full-HD putându-se roti 360°.De asemenea, poate fotografia şi înregistra clipuri video pe care le puteţi împărtăşi ulterior familiei şi prietenilor.Camera video este echipată cu senzor infraroşu pentru filmare nocturnă, iar monitorizarea se poate face în timp real, de oriunde v-ați afla în lume.

Sistemul dispune și de microfon și difuzor, astfel încât veți putea auzi ce se întâmplă în cameră și totodată le veți putea vorbi copiilor, chiar dacă vă aflați departe de ei. În plus, le puteți pune copiilor cântecele sau poveștile preferate, iar seara puteți crea o ambianță plăcută în cameră proiectând stele pe tavan.Cu ajutorul senzorilor pentru monitorizarea umidităţii şi a calităţii aerului, veţi şti întotdeauna când este necesar să interveniţi pentru a crea o ambianţă cât mai agreabilă și benefică pentru copiii dumneavoastră.

Lampa de veghe pentru copii cu boxa integrată ZoocoroLampa de veghe Zoocoro
Copiii voștri vor fi mereu încântați dacă, în momentele în care se se pregătesc de culcare, vor ști că îi va aștepta o cameră luminată în tot felul de culori, din care vor auzi și cântecele preferate. Pentru a reuși să le faceți o asemenea bucurie, apelați cu încredere la MiPow Playbulb (Zoocoro) . Aceasta este dotată cu un sistem inteligent de iluminare și un difuzor wireless, încapsulate în cel mai jucăuș ambalaj sub forma unui cap de ursuleț, iepuraș, purceluș sau sub forma unui avion. Un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android este suficient pentru controlul tuturor funcțiilor Zoocoro prin Bluetooth, fără a fi nevoie de unități speciale de control.

Nu uitați faptul că puteți alege până la 16,8 milioane de culori și 5 efecte de lumină. Tot ce veți avea de făcut va fi să atingeți lampa pentru a schimba modurile de lumină predefinite și să agitați telefonul pentru a face o selecție aleatorie de culoare. Direct din aplicație puteți reda melodii prin difuzorul încorporat și să setați alarma pentru o trezire plăcută însoțită de culori și muzică.

Cele mai cool jucării interactive pentru copii

Set cartonașe interactive pentru învățat animalele - PopUp Zoo (pe baza de realitate augmentată)
Odată ce știți că a venit momentul ca micuții voștri să-și extindă cunoștințele despre minunata lume a animalelor, nu ar trebui să mai stați pe gânduri, ci să alegeți setul de cartonașe cu animale ce prind viață cu ajutorul tehnologiei,PopUp Zoo de la Neobear. Va trebui să scanați prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete cartonașele cu animale și acestea vor prinde viață ca prin magie, astfel încât veți avea o mică grădină zoologică interactivă chiar acasă.
Setul conține 96 de animale diferite, iar aplicația asigură proiecţia video a animalelor, sunetele specifice fiecărui animal, o funcție de fotografiere şi înregistrare video. Acest joc poate fi un ajutor în predarea limbii engleze în școli și grădinițe.

Carte de colorat interactivă Turul Lumii
Pentru a extinde orizontul cunoașterii copiilor, stimulându-le curiozitatea de a afla cât mai multe lucruri despre lumea din jur, orientați-vă și spre Cartea de colorat interactivă Turul Lumii . Colorând paginile celor 3 cărți din set, copiii vor explora 23 de țări din întreaga lume. Puteți vizita alături de micuții voștri locuri precum Egiptul Antic, Marele Zid Chinezesc, Londra, Japonia, Rusia sau Rio de Janeiro și puteți transforma desenele celor mici în animații unice.
Scanați desenul copiilor cu orice dispozitiv inteligent care funcționează cu Android sau iOS, iar aplicația va transforma automat imaginea într-o animație fascinantă din care copiii vor învăța lucruri minunate despre fiecare țară. Cartea de colorat este adecvată pentru copiii de la 3 ani în sus, fiind potrivită și pentru activitățile din școli și grădinițe.

Glob pământesc interactiv
Gustul pentru călătorii se formează încă din copilărie, așa că nu mai stați pe gânduri și încurajați-i pe cei mici să știe cât mai multe despre țările lumii, ajutându-vă și de Globul Pământesc Interactiv Neobear AR . El reprezintă un concept inedit pentru un folosirea unui glob pământesc obișnuit, iar datorită lui puteți uita de căutarea ţărilor pe suprafeţe minuscule. Globul Pământesc Interactiv Neobear AR, împreună cu un smartphone sau cu o tabletă, vă oferă informaţii preţioase despre ţările lumii, inclusiv despre istoria, cultura, clima sau animalele caracteristice unei anumite zone.Globul funcţionează datorită tehnologiei AR (realitate augmentată) pentru a genera imaginile și informaţiile dorite. De îndată ce imaginea este generată, puteți roti şi redimensiona, puteţi fotografia sau filma un scurt videoclip. Este potrivit pentru copiii începând de la 3 ani și poate fi utilizat atât acasă, cât și în școli sau grădinițe.

Sistem robotel Ozo Bot Simpaticul roboțel Ozobot
Pasiunea pentru robotică și pentru programare a copiilor voștri va putea fi și mai bine susținută grație celui mai popular minibot, OZOBOT BIT . Acesta este o jucărie interactivă ce dezvoltă creativitatea și gândirea logică.
OzoBlockly este noua aplicaţie pentru programare, rapidă și facilă, accesibilă din orice browser web. Pentru început, puteți lua o cariocă să desenați trasee, curbe și comenzi direct pe hârtie, iar Ozobot va începe să le urmeze datorită senzorului de lumină, exact ca un tren pe şină. Ozobot ascunde un potențial imens, putând fi astfel folosit și în activitățile de predare-învățare din școli. În cadrul său puteți regăsi aplicații pentru matematică, programare, robotică și informatică.

 

Voi ați știut până acum despre asemenea produse smart?

 

Logo Sagal

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  19 lecții de viață care îți vor transforma băiatul într-un bărbat adevărat!
  19 lecții de viață care îți vor transforma băiatul într-un bărbat adevărat!

  Desăvârșirea personalității unui copil se realizează treptat, încă din primii ani de viață. Dacă sunteți părinții unui băiețel, iată ce ar trebui să-l...

  10 motive pentru care relatia cu tatal tau te transforma intr-o FEMEIE PUTERNICA
  10 motive pentru care relatia cu tatal tau te transforma intr-o FEMEIE PUTERNICA

  Relatia dintre tata si fiica lui este unica. Daca esti crescuta de un tata puternic, vei fi pregatita pentru o viata cu adevarat speciala.

  Copilăria ta îți spune dacă vei fi singur sau într-o relație în viața de adult
  Copilăria ta îți spune dacă vei fi singur sau într-o relație în viața de adult

  Copilăria pune bazele multor comportamente și atitudini din viața de adult. Iată însă că un studiu recent a demonstrat modul în care această perioadă din viață are o...

  9 produse de curățenie organice pe care să le folosești într-o casă cu copii
  9 produse de curățenie organice pe care să le folosești într-o casă cu copii

  Așa cum ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi încercând să optezi, pe cât posibil, pentru hrană organică, la fel ar trebui să procedezi și când vine...

  Îngrijire naturală pentru mămici responsabile: 6 produse care să nu îți lipsească
  Îngrijire naturală pentru mămici responsabile: 6 produse care să nu îți lipsească

  Prețuiam natura și înainte de a aduce pe lume o viață nouă, dar de când suntem mămici am devenit de zece ori mai conștiente de alegerile pe care le facem. De la crema de...

  Transforma vizita la dentist intr-o poveste pentru cei mici
  Transforma vizita la dentist intr-o poveste pentru cei mici

  Dintisorii copiilor au nevoie de ingrijire speciala inca de la aparitia lor, insa uneori, oricat de bine i-ai ingriji, in povestea lor apar si micile neplaceri numite carii. Chiar daca...

  Super soluții de aspirare de la Rowenta pentru super curățenia de sărbători
  Super soluții de aspirare de la Rowenta pentru super curățenia de sărbători

  Când au mai rămas câteva zile până la sărbători, primul lucru pe care ți-l propui este să termini curățenia cât mai repede. Dar asta nu înseamnă că nu...

  Cum poți transforma camera copilului tău într-o cameră de poveste
  Cum poți transforma camera copilului tău într-o cameră de poveste

  Atunci când este mic, copilul tău are nevoie de foarte multă atenție pentru a putea descoperi fiecare părticică din lumea ce îl înconjoară, dar și pentru a prinde...

  © 2021 Qbebe