Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței

Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței

Mirela Floricescu - Redactor

Urările de botez sunt gânduri sincere, fiind întotdeauna binevenite. Dacă persoane apropiate din jurul tău urmează să-și boteze copilul, poți transmite un mesaj frumos către părinți. Cu siguranță părinții care se pregătesc pentru creștinarea puiul lor se vor bucura de urările tale minunate. În cazul în care nu ai inspirație să compui chiar tu un mesaj, găsești mai jos 40 de urări de botez care să-ți servească drept sursă de inspirație.

Felicitări de botez pentru fetițe

Botezul este un moment foarte emoționat pentru întreaga familie a bebelușului. Un mesaj venit din inimă în ziua botezului este minunat. Dacă nu ai inspirație pentru a compune o urare, ai mai jos câteva mesaje de botez pentru fetițe.

fetita-cu-bentita-roz-pe-cap-care-sta-pe-spate-si-zambeste

 1. Vă felicit pe voi părinții și pe fetița voastră, cu ocazia botezului. Vă doresc din suflet ca micuța să crească în dragoste și grijă părintească, iar nașii să-i fie alături în momente dificile și în clipe de bucurie. Vă doresc ca Dumnezeu să vă apere de tot răul. Fericire și pace în calea fetiței voastre!
 2. Ești iubită de dinainte să te naști, fetiță dragă! Dumnezeu să te aibă în paza Lui și să te binecuvânteze cu noroc și multe bucurii!
 3. Tot ce leagă cerul de pământ este frumos: curcubeul, ploaia de stele, rouă dimineții, fulgii de zăpada dar cel mai frumos este zâmbetul fetiței voastre. Să va trăiască!
 4. Astăzi, în ziua botezului tău, vom planta un copac ca simbol al dragostei, fericirii, armoniei și încrederii în mica noastră familie, acolo unde se află rădăcinile vieții tale, fetiță minunată.
 5. Vă felicit cu ocazia creștinării fetiței voastre. Îi doresc ca drumul vieții să fie plin de fericire și bunătate, să întâlnească doar oameni buni și prieteni fideli, iar soarta să-i dea sănătate multă și o dragoste eternă.

Mesaje de botez pentru băieței

Creștinarea marchează pentru un copil o etapă importantă din lungul drum al vieții. Dacă în familia ta va avea loc curând un botez pentru băiețel, pregătește o urare frumoasă pentru micuț. Părinții se vor bucura cu siguranță de gândurile tale frumoase. Iată mai jos câteva urări de botez pentru băieței din care să te inspiri.

baietel-cu-paturica-albastra-pe-cap-care-sta-pe-burta-si-zambeste

 1. Vă felicităm din inimă cu ocazia botezului. Îngerul păzitor să fie mereu aproape, să vă apere și să vă ajute în toate. Îi dorim băiețelului vostru sănătate și o soartă fericită. Familia voastră să fie iubitoare, prosperă și armonioasă.
 2. Îți doresc, scump băiețel, o viață cu multă sănătate, noroc, voie bună și puține griji, nevoi și probleme. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze, iar îngerul tău să te aibă în pază mereu!
 3. Îndreptăm urări de bine către micuțul creștin! Fie ca drumul său în viață să fie binecuvântat cu bucurii, dragoste și sănătate!
 4. Cu acest botez tocmai a început călătoria ta prin viață! Fie că bunul Dumnezeu să-ți arate calea cea mai bună. Drum bun!
 5. Începând de astăzi, fiul vostru se află sub protecția divină și este ocrotit de îngerașul care îl va însoți întreaga viață!

Mesaje de la mulți ani pentru nașa de botez

Nașa de botez este ca o a doua mamă pentru un copil și rămâne o persoană specială pe tot parcursul vieții. De ziua de naștere a nașei de botez, transmite-i o urare din toată inima. Poți alege ceva și din aceste 5 mesaje de la mulți ani pentru nașa de botez pe care le-am selectat pentru tine.

 1. Draga mea nașă, profit de această zi de naștere specială pentru a-ți reafirma dragostea și prețuirea pe care le nutresc pentru tine, cea mai minunată nașă din lume. Îți mulțumesc pentru grija pe care mi-ai purtat-o mereu și pentru frumoasa prietenie ce te leagă de o viață întreagă de părinții mei. La mulți ani!
 2. Dragă nașă, sunt foarte fericită că am o persoană atât de minunată în viața mea. Ești întotdeauna atât de bună și minunată pentru mine. Pur și simplu nu-mi pot imagina viața fără tine. Mulțumesc și sper să ai o zi de naștere minunată. La mulți ani!
 3. Draga mea nașă, tu ești pentru mine un dar special de la Dumnezeu, un dar cum nu mulți au primit și pe care îl prețuiesc din toată inima. Mă bucur atât de mult că mi-a fost dată o nașă ca tine. Mulțumesc, scumpa mea, pentru că mi-ai fost mereu o bună sfătuitoare. La mulți ani, nașa mea!
 4. La mulți ani, frumoasei mele nașe! Când mă gândesc la tine, îmi aduc aminte de zâmbetul tău și asta mă face fericit/ă. Sunt atât de norocos/norocoasă că te am în viața mea.
 5. Scumpa mea nașă, mă gândesc la tine ca la iubita mea bunică și, ca și pe ea, te socotesc un nesecat izvor de dragoste și înțelepciune. Mă simt cu adevărat binecuvântat/ă pentru că am o nașă ca tine. Ai gravat pe inima mea o amprentă a iubirii divine. Ești cel mai bun ”cadou” ales pentru mine de către Dumnezeu. La mulți ani!

Citește și: Lista de cumpărături pentru nașa de botez: ce trebuie să bifezi obligatoriu

Mesaje de la mulți ani pentru nașul de botez

Nașul de botez este, la rândul său, un mentor pentru finul/fina lui. De multe ori, când există greutăți în viață, nașul este sprijinul care oferă siguranța că totul va fi bine. De ziua lui, spune-i printr-un mesaj cât de mult înseamnă nașul tău de botez pentru tine. Un gest atât de simplu va însemna mult pentru el. Iată 5 mesaje de la mulți ani pentru nașul de botez.

 1. Nașule, îți mulțumesc pentru decizia ta de a fi al doilea tată pentru mine. Mă bucur cu adevărat că am o persoană atât de uimitoare ca tine în viața mea. Sper că relațiile noastre vor fi întotdeauna atât de puternice și de strânse. La mulți ani, dragul meu naș!
 2. Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc fericire, inspirație, ca toate zilele să fie bune. Fii mereu încrezător și liniștit, bun la inimă și minunat, puternic și curajos. Ține minte – ești un adevărat erou pentru mine. La mulți ani!
 3. Cu ocazia zile tale de naștere vreau să îți spun că sunt foarte fericit/ă că ai acceptat să fii nașul meu de botez. Îți mulțumesc din inimă pentru aceasta și îți promit că mă voi strădui să învăț cât mai multe lucruri bune și frumoase de la tine. La mulți ani!
 4. Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți doresc să fii un lider în viață, un învingător convins, să îți atingi mereu scopurile, să rămâi la fel de puternic și sănătos, să iubești sincer și să inspiri cu fericirea ta.
 5. Dragă nașule, îți mulțumesc că îmi oferi siguranța că ești o persoană foarte specială, care, alături de scumpii mei părinți, mă poate ghida și sprijini la fiecare pas din viața mea. Mă ajuți mereu, cu atâta bunăvoință, să navighez prin anotimpurile bucuriei și ale tristeții, deopotrivă. Îi mulțumesc cu adevărat lui Dumnezeu pentru cel mai bun ghid, mentor și prieten pe care mi l-a dăruit. Îți mulțumesc că ai acceptat să fii nașul meu la botez. La mulți ani!

Mesaj pentru nașii de botez

Nașii sunt mentorii spirituali pe care părinții îi aleg pentru copilul lor. Este important să-ți prețuiești și respecți nașii de botez, tocmai pentru că reprezintă un sprijin important în viața ta. Un mesaj din partea ta este o modalitate frumoasă de a le arăta nașilor tăi de botez cât îi apreciezi. Mai jos ai idei, tocmai pentru a compune un mesaj pentru nașii de botez.

barbat-care-tine-o-fetita-bebelus-in-brate-care-se-uita-si-rade-la-femeia-cu-batic-alb-de-langa-ea

 1. Copilul nostru nu ar putea fi mai norocos să vă aibă ca nași și sunt încântat să parcurgem acest drum împreună.
 2. Astăzi, sărbătorim botezul copilului nostru cu cei dragi. Vrem să le mulțumim nașilor pentru că au participat și au fost aici pentru noi toți. Ne simțim încrezători știind că al nostru copil va crește în credință cu îndrumarea și dragostea voastră mereu prezente.
 3. Suntem încântați că ați fost de acord să fiți nași pentru copilul nostru și, ca părinți, vă oferim mulțumirile noastre din toată inima. Amândoi sunteți exemple excelente pentru noi.
 4. Ce bucurie este să știm că viața noastră s-a legat într-un mod și mai frumos. Suntem încântați că amândoi ați fost de acord să deveniți nași copilului nostru. Avem acum o mare liniște sufletească ca părinți, știind că avem sprijinul și încurajarea voastră mereu.
 5. Când viața ne aduce noi provocări, sunteți oamenii la care ne-am adresa pentru sfaturi. Așteptăm cu nerăbdare să facem multe amintiri prețioase cu voi și copilul nostru.

Urări de botez scurte

Nu trebuie neapărat ca un mesaj să fie lung pentru a-ți arăta iubirea și recunoștința față de cineva drag. Doar câteva vorbe simple pot însemna foarte mult pentru părinții care își creștinează puiul. Am ales pentru tine 10 urări de botez scurte, dar pline de însemnătate.

 1. Lumea s-a oprit o clipă în loc, căci s-a născut o stea. Să va trăiască!
 2. De ziua botezului tău, îți dorim din toată inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sănătate și binecuvântarea lui Dumnezeu. Te iubim!
 3. Botez fericit! Copilul să fie sănătos și norocos în viață, iar pe părinți să-i facă bucuroși și mândrii de el!
 4. Fie ca lumina stelei sub care te-ai născut să te călăuzească!
 5. Îți dorim din toată inima ca în viața ta să întâlnești brațe deschise, mâini care să te conducă pe drumul cel drept, oameni care să te iubească și să fie buni cu tine!
 6. Cele mai sincere urări de sănătate, fericire, viață îmbelșugată și noroc alături de multă iubire îi dorim micuțului/micuței care v-a umplut inimile de bucurie.
 7. Vă transmit cele mai calde urări de botezul fiicei/fiului vostru. Dumnezeu să-l/s-o binecuvânteze mereu!
 8. Felicitări pentru botezul copilului tău cel mai dulce. Fie ca astăzi să fie primul pas pentru el/ea în lumea credinței.
 9. Ce zi fericită! Vă transmitem toată dragostea în ziua botezului fiului/fiicei voastre!
 10. Botezul copilului vostru este un moment foarte special. Sunt foarte fericită/fericit că pot fi alături de voi în acea zi.

Citește și: Trusoul de botez al bebelușului: informații utile

Urări de felicitări pentru botez

Când persoane apropiate din jurul tău își botează copilul, ai ocazia de a marca acel eveniment cu niște felicitări de botez. Orice mesaj este un mic gest special pentru copilul ce urmează a fi botezat. Iată 5 variante de urări de felicitări pentru botez.

bebelus-care-este-botezat-in-cristelnita

 1. Felicitări din suflet cu ocazia creștinării puiului vostru. Vă doresc ca drumul creștin al bebelușului să fie bun, ușor, liniștit, fericit. Pace familiei voastre, înțelegere, sănătate. Îngerul păzitor să fie alături și să-l conducă pe bebeluș spre lumina bunăstării.
 2. Îl felicit din inimă pe bebeluș cu ocazia botezului. Îi doresc micului îngeraș să aibă o soartă fericită, un drum bun în viață, sănătate multă și tot ce e mai luminos. Îți doresc ca părinții iubitori să fie mereu alături și să împartă cu tine temerile, victoriile, bucuriile, succesele și realizările!
 3. Această zi în care ești botezat/ă este a doua zi cea mai însemnată din viața ta, după ziua în care te-ai născut. Îți urez ca în viață să ai parte doar de zile însemnate și sărbătoare! Felicitări pentru botez!
 4. Felicitări cu ocazia Sfântului Botez! Bebelușului îi doresc pace, prosperitate, bucurie. Copilul vostru să crească sănătos și vesel, iar în cale să nu întâlnească oameni răi și neplăceri. Inima să i se umple în fiecare zi cu inspirație, dragoste, fericire!
 5. Vă felicit cu ocazia botezului! Dumnezeu să apere mica minune de rele, să-i dăruiască un destin lung și fericit, sănătate multă și un caracter bun. Alături să fie mereu îngerul păzitor care s-o/să-l ghideze în momente dificile.

Urările sunt o variantă minunată prin care le putem arăta celor dragi cât îi prețuim. Botezul este, de asemenea, un eveniment unic în viața proaspeților părinți. Pentru cei ce urmează să-și creștineze copilul le poți transmite niște urări de botez chiar alegând dintre cele 40 pe care le-am selectat mai sus.

Surse: unica.ro, idea.hallmark.com, codrosu.ro, mesajmix.com, felicitari-ocazii.ro, divahair.ro, miculrinocer.ro, felicitari.online

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Viața dureroasă a unei fetițe de șase ani cu fibroză chistică. Fiecare zi este o nouă luptă
Viața dureroasă a unei fetițe de șase ani cu fibroză chistică. Fiecare zi este o nouă luptă

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari
  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari

  De Paste ne dorim sa le transmitem celor dragi cele mai frumoase urari. Qbebe a pus cap la cap o lista cu urari de unde te poti inspira.

  Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!
  Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

  Când fotografa cecenă Amina Arsakova a văzut, cu aprox. 4 ani în urmă, o fotografie cu Amina Ependieva, în vârstă de 11 ani, într-un centru comercial, a...

  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte
  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte

  Sărbătorirea zilei de naștere este unul dintre cele mai așteptate momente din an pentru fiecare persoană. Amintește-le celor dragi cât înseamnă pentru tine cu ajutorul...

  Un preot a botezat greșit copiii timp de 20 de ani. Toate slujbele trebuie refăcute
  Un preot a botezat greșit copiii timp de 20 de ani. Toate slujbele trebuie refăcute

  Un preot catolic din Pheonix, Arizona, a demisionat din funcția de paroh după ce s-a aflat oficiat greșit toate slujbele de botez din ultimii 20 de ani. Toți cei care au fost botezați...

  25 nume de copii inspirate de cele mai frumoase locuri din lume
  25 nume de copii inspirate de cele mai frumoase locuri din lume

  Dacă te numeri printre persoanele care adoră să călătorească și ai numeroase amintiri dragi din călătoriile de pretutindeni, nu ezita să-i dai și copilului tău un nume care să...

  Bunicii sunt magici! Un fotograf a surprins cele mai frumoase imagini cu bunicii și nepoții lor
  Bunicii sunt magici! Un fotograf a surprins cele mai frumoase imagini cu bunicii și nepoții lor

  Bunicii sunt îngerii păzitori ai copilăriei noastre. Ei ne cresc, au grijă să fim mereu bine, ne înțeleg și ne susțin de fiecare dată, necondiționat. Dacă ar fi să te...

  Top 10 cele mai frumoase flori din lume
  Top 10 cele mai frumoase flori din lume

  Florile ne farmecă mereu privirea și ne fac să simțim din plin ce înseamnă frumosul. Iată de ce ni le dorim cât mai mult în preajma noastră și probabil nici nu...

  Cele mai frumoase nume de copii, inspirate din numele florilor
  Cele mai frumoase nume de copii, inspirate din numele florilor

  Dacă îți este greu să te hotărăști la un nume cât mai deosebit pentru copilul tău, apelează cu încredere la universul florilor. Vei vedea că multe nume de flori...

  © 2024 Qbebe